.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    краставица с оцет => защо не и краставичка с лимон, някои го ползват вместо оцет :д

  2. #2
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Регистриран на
    Nov 2014
    Мнения
    6 985
    Добре шефче, тогава нещо по- сложно
    Диня на пара, т.е. задушена диня?

  3. #3
    Мега фен Аватара на Ewok
    Регистриран на
    Apr 2010
    Град
    The Moon of Endor
    Мнения
    5 775
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Добре шефче, тогава нещо по- сложно
    Диня на пара, т.е. задушена диня?
    Т.е. не? Задушаването не е готвене на пара. Задушаването е готвене с малко течност под капак. При готвенето на пара течността не докосва храната.

  4. #4
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    . При готвенето на пара течността не докосва храната.
    Особено при конденз няма как да я докосне...

    Честито, Галакси!

  5. #5
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Честито, Галакси!
    благодаря (:

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си