понякога...
аз нон стоп ям вредна храна
като мляко, кисело прясно пълно с консерванти.. ям на верея но бащата беше взел едно истинско и се развали за 1-2 дена а тия вереи стоят и по 5
зеленчуците- напращели ябълки за 1,50- като ги пипнеш са все едно намазани с восък и половин разрязана ябълка ми стои в хладилника цяла седмица, като я погледна все едно виждам двумесечен макдоналдс на стайна температура - свежа и прясна
месото- пилешкото го спрях (пълно с хормони и то женски) ама свинското е същия х*й, а рибата е пълна с отровите на моретата
овесените ядки- на всички пише "с глутен" четох че не било опасно ама все пак и те не са натурални
и тнт
да не говорим ей сега като започна с дините, от 2 години си купувам само от един и за 2 години най-много 1 или 2 да са били скапани всички други огромни, сочни, червени с малко семки, как е възможно дини без брак.. с нитрати и такива неща
ами черешите тъкмо ги приключвам, от толкова седмици ядене да съм попаднал най-много на 2-3 червейчета- сигурно са пръскани с отрови няма как
Последно редактирано от LoadRunner : 06-29-2015 на 22:10