Хора, готви ми се, но не знам какво.
Искам да е вкусно и да не е много пипкаво. Може да са супернормални рецепти тип пиле с ориз, вдъхновете ме моля ви се, гледам я тая печка и ме сърбят ръцете просто.
Чудя се дали мога сама да изпека и обеля чушки на фурната... ама защо да не мога?
Върнах се назад да прочета, доста пишехме тогава, хайде пак?
Иначе някъде далеч в бъдещето искам да направя десерт в чашки с българското знаме. Чудя се за червения крем, иска ми се да не е просто сладко, защото ще е много тежко за ядене. За зелената част си мисля за крем пистачио с малко зелена боя, че да го докарам на цвят. Бялата част е лесна - нещо на база маскарпоне, сметана, рикота и т.н.
И е крайно време да си направя папки на компютъра с любими рецепта. На примависта ми изскачат 3 за бисквитки - на sunshineskitchen с портокал и шоколад, хрупкави джинджифилови, които бяха фурор на една НГ, и от една детска книжка на сестра ми шоколадовите мечти на кенга със скандални количества шоколад и лешници, които бяха за друга НГ и 75 броя се опаткаха за нула време.
Съквартирантът ми правил пилешка супа - добре бе, какво им има на тия хора - това беше бульон с половин пиле в средата на тенджерата, не на парченца?! В готов вариант това о.О И не го виждам за първи път.
Мисля да си направя супичка тези дни, че след излизане всяка вечер тази седмица нещо не ми е добре. Дали да не е днес, че и без това съм си вкъщи...
Супермаркетът работи в неделя!!!!! динг донг мадафака!!
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-20-2015 на 08:02