.
Отговор в тема
Страница 198 от 199 ПървиПърви ... 98148188194195196197198199 ПоследнаПърви
Резултати от 4 926 до 4 950 от общо 4966
    Мега фен Аватара на galaxy29
    http://prikachi.com/images/129/8856129y.jpg
    http://prikachi.com/images/144/8856144H.jpg
    http://prikachi.com/images/143/8856143d.jpg
    чийзкейкове, от май месец са май, за братовчедка ми е с оформените ягодови сърца, другия е за братовчед ми и леля ми, той е без, не заради братовчеда, а заради леля ми
    правих ги еднакви иначе, с натрошени овесени и какаови бисквити, заляти с разтопено масло, оставих ги набързо във фризера да стегнат, помня, че едва ги набутах, после ги намазах със смес от заквасена сметана, кисело мляко, домашно сладко от боровинки и желатинин, пак ги оставих да стегнат и накрая украсих с бита сметана и нали ягоди, формите ги намазах с масло и така
    Последно редактирано от galaxy29 : 07-31-2016 на 12:49

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    http://prikachi.com/images/156/8851156q.jpg

тарт с шоколадов ганаш, рози и малини
    скоро пак ще правя и ще снимам и разрез
    ще попроменя крема малко обаче
    ммм .. чийзкейковете, тартовете и тарталетите са ми любимите сладкиши, тоест най-любимите, преди това имам много други просто любими
    Последно редактирано от galaxy29 : 07-31-2016 на 12:53

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Аз пък последно правих мариновано в зехтин, лайм и чесън бяло пилешко месо с гъби на фурна. Снимки вече не може да има.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

много са ти яки чийзкейковете, галаксинке

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    много са ти яки чийзкейковете, галакси

Мега фен Аватара на LoadRunner
    само на мен ли ми се виждат гадни, едни такива трошливи все едно гледам кекс
    и тия ягоди много розови нещо
    блата би трябвало да изглежда като на елока
    мазно

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не успях да снимам втория тарт, но пък много ми го похвалиха и се хареса от рожденичката, което беше най-важното.
    Кремът беше по-друг, повече ми хареса от оригиналния (който също модифицирах леко), но вече знам как ще стане най-идеален.
    Обаче, докато го правех, ми се счупи основата няколко пъти (чак накрая ме просветли защо и как така първия път стана от раз).
    Та, първата счупена основа сложих в една формичка, която я придържаше, сложих вътре ванилов крем нишесте и украсих с малинки. Не стана, нещо мн гъсто направих нишестето, като цяло не бях варила никога преди това и следвах някаква рецепта, която обаче беше за натурално нишесте с добавени неща, а аз ползвах такова готово овкусено и добавих още някои неща и явно трябва да си следвам инструкциите на пакетчето, ако реша евентуално някога пак да правя такъв тип нишестен крем, понеже не съм фен особено
    ето снимка, сухо стана, ако беше ок крема, щеше да стане вкусно
    http://prikachi.com/images/717/8860717T.jpg

Втората основа, която стана по-красива от първата и тъкмо я похвалих и се счупи и тя, натроших и ще остане за основа на чийзкейкове, то това си е бисквитено тесто така или иначе.
    Третата беше печеливша.
    Апък докато разточвах за големите форми, всеки път ми оставаше по малко тесто, което слагах в малки формички и от трите опита ми се получиха 4 малки тарталети. Сложих им шоколадов ганаш и крем от разбита заквасена сметана, малко ром и банани
    те се получиха доста прилични
    http://prikachi.com/images/716/8860716K.jpg

Браво, Ewok! Искаш ли да те наема като главен готвач? Срещу 2000 лв на месец би трябвало да успеем да се споразумеем!

Мега фен Аватара на pandabear
    Пилешко филе с марината от лимон, зехтин, сусам, розмарин, мащерка и други благинки. За гарнитурката селски картофки, царевица, моркови и грах, като от зеленчуците само грахта е купена, другото е от на баба градината

http://i.imgur.com/LwgUDYK.jpg

Паста правя малко аз
    http://i.imgur.com/0FfIaPb.jpg

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    само на мен ли ми се виждат гадни, едни такива трошливи все едно гледам кекс
    и тия ягоди много розови нещо
    блата би трябвало да изглежда като на елока
    мазно
    ронеше ми се основата и трудно се сервираше, но пак си бяха божествени

менсънке, благодаря :*

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Не успях да снимам втория тарт, но пък много ми го похвалиха и се хареса от рожденичката, което беше най-важното.
    Кремът беше по-друг, повече ми хареса от оригиналния (който също модифицирах леко), но вече знам как ще стане най-идеален.
    Обаче, докато го правех, ми се счупи основата няколко пъти (чак накрая ме просветли защо и как така първия път стана от раз).
    Та, първата счупена основа сложих в една формичка, която я придържаше, сложих вътре ванилов крем нишесте и украсих с малинки. Не стана, нещо мн гъсто направих нишестето, като цяло не бях варила никога преди това и следвах някаква рецепта, която обаче беше за натурално нишесте с добавени неща, а аз ползвах такова готово овкусено и добавих още някои неща и явно трябва да си следвам инструкциите на пакетчето, ако реша евентуално някога пак да правя такъв тип нишестен крем, понеже не съм фен особено
    ето снимка, сухо стана, ако беше ок крема, щеше да стане вкусно
    http://prikachi.com/images/717/8860717T.jpg

Втората основа, която стана по-красива от първата и тъкмо я похвалих и се счупи и тя, натроших и ще остане за основа на чийзкейкове, то това си е бисквитено тесто така или иначе.
    Третата беше печеливша.
    Апък докато разточвах за големите форми, всеки път ми оставаше по малко тесто, което слагах в малки формички и от трите опита ми се получиха 4 малки тарталети. Сложих им шоколадов ганаш и крем от разбита заквасена сметана, малко ром и банани
    те се получиха доста прилични
    http://prikachi.com/images/716/8860716K.jpg
    (inlove)

Мега фен Аватара на tori
    Някой да има изпитана рецепта за лава кейк?

Т.е шоколадово суфле?

Супер фен
    Ония ден сготвих патладжани на мъжа ми ,всичко добре,но...прекалих със солта без да искам и добре,че той яде много солено иначе щях да ги хвърлям

Мега фен Аватара на tori
    Да, суфле, лава... Така, де - направих вчера ама нещо изгоря и не остана течна. Тоест, изпуснах момента да го извадя. Беше адски вкусна, сочна и богата торта, определено, но не беше с течен център, а аз на това се надявах. 5 минути ако бях побързала, можеше и да е... Сервирах с домашен сметанов сладолед и парчета пъпеш и беше номномном. <3 Ама ако беше И истинска лава... Цена нямаше да има!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...b7&oe=585B2472

Супер фен
    ^ Т'ва е въглен, ве!

Получаваш оценка: 2,50.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ^ Т'ва е въглен, ве!

Получаваш оценка: 2,50.
    Въглен ти е мозъка. Не е изгоряло в смисъла на прегоряло. Просто не остана течно в средата. Не се получи зле, на мен ми хареса на вкус. Вкъщи също се хареса. Къде го видя въглен, не ми е ясно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Въглен ти е мозъка. Не е изгоряло в смисъла на прегоряло. Просто не остана течно в средата. Не се получи зле, на мен ми хареса на вкус. Вкъщи също се хареса. Къде го видя въглен, не ми е ясно.
    Ама, активен въглен, нали?

Ех, жабо, жабо, колко си наивна. :р
    Но да знаеш - на мен повече ми мязаш на лисица, а не на жаба: tori, когато е ядосана.

днес правих кремчета от какаово нишесте, мляко, вода и кафява захар и майка ми ми даде идея да добавя още какао към нишестето, че то е само 10 % иначе, сега са в хладилника и вече са се охладили мм

наскоро правих салата от краставици на кубчета, риба тон, царевица, магданоз, ябълков оцет, лим сок, ленено масло и сол, мислех и копър, но реших, че няма да си отива

ненаскоро исках да споделя, че правих панирани рулца от топени сиренца навити в бекон, оваляни в бира и смлян корнфлейкс и отделно гуакамоле за топване, с което при сервиране олях хаха, а пък тези, дето бяха с готово нарязан бекон станаха вкусни, но другите парчета станаха мн дебели и може би за по-месоядните си им е било ок, но на мен не ми харесаха
    Последно редактирано от galaxy29 : 08-25-2016 на 20:55

а да.. и като пълних купичките с крем, капна на плочките и новото ни коте го облиза и му се скарах, че не трябва да яде сладко, но му казах "нищо, малко няма да ти навреди" хаха

не ми казвай че ще станеш като тия жени с многото котки

не ми казвай и сама мога да се досетя, че смисълът на прозиращото пликче от аватара ти е прозиращият ти мозък

визуализираш ли си го вече
    по цял ден си на работа, вече стара мома (тва в далечното бъдеще)
    със замечтан поглед, винаги с лека усмивка и витаеща някъде, прибираш се вечер и с отключването на вратата се струпват твойте дечица
    10 котенца, търкащи се, миришещи сладки котенца
    и ти бавно бавно със задоволство вадиш от джоба пакетче уйскас и им казваш на глас "Ой сладките ми дечица, Мама липсва ли ви цял ден?" с широка усмивка и леко наклонена глава
    чак ми стана зловещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си