.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо? о.О

Дрейд, двойни стандарти винаги е имало и винаги ще има. Някои са във ваша полза, други - в наша. get over it.
    ти нали си зодия близнации ...

Защо? о.О
    Останала съм с впечатлението, че еманципацията те дразни, че предпочиташ патриархално устроен семеен ред и т.н.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    О, моля ви, не и в тази тема...
    Чакай бре, тъкмо се опитват да разгърнат фронта девойките и то на вражеска територия (:

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ето ти честно мнение: Бих правил секс девствена, ако разбера че е такава, няма ни най-малко да повлияе на мнението ми за нея и прочие. Уловката е, че бих го направил само и единствено ако имам чувства към нея, защото не бих искал да има лоши спомени от първият си контакт с другия пол.

БРАВООООО!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен
    Хора сек'ви.

По-добре девствена от нахакана разпоретина, пък ако ще дръжки на черешки на възел с език да връзва.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Останала съм с впечатлението, че еманципацията те дразни, че предпочиташ патриархално устроен семеен ред и т.н.
    Това ще го копирам на моя приятел, определено ще му е супервесело да го прочете
    Шегата настрана - грешиш. Повече приличам на Дриймърката отколкото предполагаш, просто се опитвам да се култивирам. Ениуей, ако темата ти е интересна, дай на лични, че не искам да оспамвам тази.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^може ли да взимам частни уроци от теб? ще се култивираме заедно. (или поне опитаме)

Голям фен Аватара на magita
    Пантерке явно не се разбираме. В много от теми подобни на тези започваш да обиждаш някви девственици. Дори съм на 90% сигурна, че не е само по отношение на т'ва дали са правили секс или не. Минала си по същия път, по който и ти (говоря за некви слаби неща, за нещата от живота дето се случат на всички) ама се правиш на няква уникална, която разбира всичко и не дава да и се каже иначе... (;
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^може ли да взимам частни уроци от теб? ще се култивираме заедно. (или поне опитаме)

Не съм искала да звуча наставнически, въпреки че често се случва :д
    Нямаш нужда от уроци. Когато срещнеш някого, който си заслужава, но имате търкания заради тестостерона в характера ти, сама ще се култивираш

Град
    София, България
    Когато срещнеш някого
    или АКО....
    тъжно.

Голям фен
    PinkPan7her наистина си мисля, че предпочиташ някакъв патриархален строй.И не знам ама си мисля,че вашите са те държали супер изкъсо и сега си като разпасана кобила.Ама с тва наивно поведение и с онова инфантилно държание когато се беше изтипосала на панаира като момиче на Шкода ....по твоите приказки едва ли някой би предположил, че не си девствена!Сега да не се засегнеш от твоите собствени разсъждения цитирани от мен?!
    А DisappointedDreamer, ти от кога взе да подбираш кой е девствен и кой не е и кой на колко години е?!Ся тука нещо се правиш на мноо срамежлива!Аре моля ти се!

Мега фен Аватара на draid
    Алооо, двете дето сте на всяка манджа мерудия. Прочетохте ли заглавието ? Аз никъде не видях в него да пише чат за вас двете.

Град
    София, България
    ^Лол.

Голям фен
    Ще отречеш ли ...?

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Алооо, двете дето сте на всяка манджа мерудия. Прочетохте ли заглавието ? Аз никъде не видях в него да пише чат за вас двете.
    по тая логика и никъде не пише и че не е за тях 2те .. които и да са те

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Изяжте се.. майка ви стара
    патриархат, матриархат.. пак се почват простотиите

П.П. Допада ми мисленето на draid

Голям фен
    draid е суперския пич.Не ми допада мисленето му, направо му се възхищавам.Мислим по един и същи начин.

Голям фен Аватара на I love Music
    Аз бих спал с девствено момиче защото и аз съм девствен

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Пускам темичката от любопитсво. В съседната тема си изняснихме, че голяма част от момичетата не харесват идеята за девствени момчета, тъй като за тях те са:
    - неопитни;
    - назад с материала;
    - с ниска сексуална култура;
    - с недоизграден характер и тн.

А вие как се чувствате спрямо неопитните момичета? Бихте ли искали да сте първи на някоя девойка? Занимава ли ви се да я "учите", "чакате", да сте внимателни в началото и прочие? Прекалено голяма отговорност ли е за вас?

Или пък обратното:
    Харесва ли ви идеята, че ще сте първият?

Ако е за сериозна връзка и момичето си струва - абсолютно. Ама, ако е за една вечер, напълно против. Да се цапаш за нищо :/

Ако ме впечатли , не само външно.

Да, но рядко се намират девствени след 16 години, а ако спя с по-малка може да отида в затвора :S
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Преместихте спора в тази тема...

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Да, но рядко се намират девствени след 16 години, а ако спя с по-малка може да отида в затвора :S
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на greenblood
    Да бих спал с девствено момиче и то с голямо удоволствие. Харесва ми това че ще и бъда първи. И бих се отнесъл много добре с нея за да се чувства момичeто специално.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Да бих спал с девствено момиче и то с голямо удоволствие. Харесва ми това че ще и бъда първи. И бих се отнесъл много добре с нея за да се чувства момичeто специално.
    супер <3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да, бих спал с девствено момиче ако ме радва.Като е девствена не значи, че е нещо по-малко Честно казано ако имам избор между девствено момиче и някаква повърхностна,егоистична,на дута, имаща се за божи дар секс богиня дето лети в облаците,защото някой някога и е разбил хралупата,защото по дефаут никой не се ражда недевствен особено пък момичетата бих избрал на 100% девствената.Ще ми е доста по-добре.Друг е въпроса, че една мацка смятаща се за много вървежна ако попадне в обстановка, в която всички в обкръжението и са изплезили език по нея и и свалят звезди и има един,който се държи с нея като нещо по-нисшо и даже се дърпа от компанията и тя ще си умре да му търчи по-гъза за да му докаже всъщност в каква грешка е той, че не търчи по нейният.Е, все пак ми се ще да се надявам, че въпросната девствена след време няма да се възгордее, да забрави откъде е тръгнала и да стане една от вървежните секс богини.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си