- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хора сек'ви.
По-добре девствена от нахакана разпоретина, пък ако ще дръжки на черешки на възел с език да връзва.
Това ще го копирам на моя приятел, определено ще му е супервесело да го прочете
Шегата настрана - грешиш. Повече приличам на Дриймърката отколкото предполагаш, просто се опитвам да се култивирам. Ениуей, ако темата ти е интересна, дай на лични, че не искам да оспамвам тази.
^може ли да взимам частни уроци от теб? ще се култивираме заедно. (или поне опитаме)
Пантерке явно не се разбираме. В много от теми подобни на тези започваш да обиждаш някви девственици. Дори съм на 90% сигурна, че не е само по отношение на т'ва дали са правили секс или не. Минала си по същия път, по който и ти (говоря за некви слаби неща, за нещата от живота дето се случат на всички) ама се правиш на няква уникална, която разбира всичко и не дава да и се каже иначе... (;
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
PinkPan7her наистина си мисля, че предпочиташ някакъв патриархален строй.И не знам ама си мисля,че вашите са те държали супер изкъсо и сега си като разпасана кобила.Ама с тва наивно поведение и с онова инфантилно държание когато се беше изтипосала на панаира като момиче на Шкода ....по твоите приказки едва ли някой би предположил, че не си девствена!Сега да не се засегнеш от твоите собствени разсъждения цитирани от мен?!
А DisappointedDreamer, ти от кога взе да подбираш кой е девствен и кой не е и кой на колко години е?!Ся тука нещо се правиш на мноо срамежлива!Аре моля ти се!
Алооо, двете дето сте на всяка манджа мерудия. Прочетохте ли заглавието ? Аз никъде не видях в него да пише чат за вас двете.
Ще отречеш ли ...?
Изяжте се.. майка ви стара
патриархат, матриархат.. пак се почват простотиите
П.П. Допада ми мисленето на draid
draid е суперския пич.Не ми допада мисленето му, направо му се възхищавам.Мислим по един и същи начин.
Аз бих спал с девствено момиче защото и аз съм девствен![]()
Да, но рядко се намират девствени след 16 години, а ако спя с по-малка може да отида в затвора :S
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Да бих спал с девствено момиче и то с голямо удоволствие. Харесва ми това че ще и бъда първи. И бих се отнесъл много добре с нея за да се чувства момичeто специално.![]()
Да, бих спал с девствено момиче ако ме радва.Като е девствена не значи, че е нещо по-малко Честно казано ако имам избор между девствено момиче и някаква повърхностна,егоистична,на дута, имаща се за божи дар секс богиня дето лети в облаците,защото някой някога и е разбил хралупата,защото по дефаут никой не се ражда недевствен особено пък момичетата бих избрал на 100% девствената.Ще ми е доста по-добре.Друг е въпроса, че една мацка смятаща се за много вървежна ако попадне в обстановка, в която всички в обкръжението и са изплезили език по нея и и свалят звезди и има един,който се държи с нея като нещо по-нисшо и даже се дърпа от компанията и тя ще си умре да му търчи по-гъза за да му докаже всъщност в каква грешка е той, че не търчи по нейният.Е, все пак ми се ще да се надявам, че въпросната девствена след време няма да се възгордее, да забрави откъде е тръгнала и да стане една от вървежните секс богини.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!