- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, бихте ли спали с девствено момиче?
аз бих спал с девствено момиче при мисалта че някой друг е влизал в портала ми се гади най малко заради това
М не, не ми харесва идеята, че ще съм и първия. Но зависи и от ситуацията. Трябва да сложите 2 вариянта - ако имам чувства към нея и ако нямам. Ако нямам чувства, няма смисъл да го правя с девствена, защото първо: има други жени, които са готови на това, а това момиче(девственото) и всички други, които биха имали очаквания към мен и аз ги разочаровам, бих се чувствал един вид гадно. Когато имам чувства, тогава не гледам, дали е девствена, дали е опитна или е неопитна. И все пак, ако имам чувства и съм с девствена, има много време за секс, в което ще може с всеки изминал ден да и показвам различни неща и в случая няма да си "омръзнем" от страна на секса.
Не казвам, че ако не е девствена автоматично е нещо по малко.Казвам че като е девствена не е нещо по-малко, а като не е девствена МОЖЕ да е нещо по-малко. Съжалявам, че ще го кажа,но ако бъда изправен пред избор между девствена с близки до моите разбирания и недевствена с подобни на твоите, на Пантерата, на Джоли и разни други разсъждения особено по тази тема...определено бих избрал девствената и изобщо не ме грее какви секс богини сте, за какво се борите и какви пози можете да правите в леглото![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
От другата тема тръгна![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бих, не ми пречи. Бих я учил и чакал да се научи, но само ако става дума по-сериозни взаимоотношения. Не бих излъгал някоя девствена, ако ми е само за веднъж, защото няма и да е честно спрямо нея, няма да е същото като с някоя по-опитна, а едва ли са много девственичките, които са навити за един път. Не съм изпаднал толкова, че да свалям звезди на девственички, за да ми пуснат и после да ги зарежа. Та бих се занимавал, само ако искам нещо повече от момичето.
Момичетата отдават по-голямо значение на първия път от момчетата, при тях не се усеща "товара на девствеността", както го има при някои момчета.
Не си прав. Ти си безкрайно тъп. Ако се питаш, защо по дяволите си безкрайно тъп, то погледни в тълковния речник значението на думата сарказъм. Ако все пак и това не помогне и все още не може да зацепиш за какво иде реч, то прочети по надолу на 1-вата стр. какво съм написал.
Спал съм 3 пъти.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Значи ако разбирам правилно девствените мъже е редно да се прострелят в простатата, защото са неопитни и цел живот е редно да си останат такива, докато девствените момичета са невинни цветенца, които трябва да бъдат откъснати от монах на поляна под млечната светлина на пълната луна? Особено комично с оглед на кои аватарчета се мъдрят до тези твърдения.
Ще го копирам на приятелката ми да се посмее. (забеляза ли тънката шега?)
Мда. Както се и очакваше.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Един съученик е на мнението, че ако едно момиче е правило секс, значи не си струва да се занимава с него. Излишно е да казвам, че е девствен. Може би има някакви болки, че с друго момиче няма шанс (повярвайте ми, познавам го добре), може би има нещо общо с велика философия на майка му, именно, че ако едно момиче е хубаво, значи не е достатъчно умно. Той съзнателно си търси (и беше намерил едно) невзрачни девойчета.
къде спориш с пантерката да те питам аз ? хем , че е грозна , е тъпичка селянка , която има адското непокрито самочувствие. скрий се някъде , че ще те навре в миша дупка ! някво фенче е на приятеля си , колко е готина като са я ебали и т.н. рофл
спал съм с 1 девствено момиче и нямах абсолютно никакъв проблем с това. просто внимавах повече. даже ще се радвам , ако е девствена , защото не е поредната разкрачена курва
О, сигурно я има. Но на мен ми е неразбираема, аз съм на доста по-различно мнение.
Но той като цяло е изключително инфантилен и при него се прилага теорията на Фройд за неизразходваната сексуална енергия.
Мда, личните нападки винаги са силен аргумент. Не че нещо, ама на "грозна" и на "тъпа селянка" грам не ме засягаш. На приятеля ми само вода можеш да носиш. Не си позволявай толкова. Особено пък след като не си виждал нито мен, нито него на живо.