- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой може ли да ми реши тези задачи по геометрия?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

зает съм местя си го от ляво в дясно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мечка
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
пхаха геометрия 6 и 7 класвикам сестра ми
Няма да ти дам решенията, само отговори и то не съм ги разписвала, а наум, тъй че може и грешки да има
1 а - успоредни
б - пресичащи
в - перпендикулярни
г - перпендикулярни
е - успоредни
ж - перпендикулярни
з - успоредни
2 а - 90 градуса
б - 45 градуса
3 - 3 корен от 3
4 и 5 не ми се смятат. На четвърта пускаш перпендикуляр и ти е дадено всичко, срещу ъгъл от 30 градуса само заместваш.
5-та трябва да я разпиша, но не ми се занимава
Благодаря ти, че си си направила труда да ги сметнеш, но ми трябват чертежите и пълните решения. Само отговорите не ми вършат работа..
Да, ок, ей сега някой ще се върже, че не можеш да начертаеш две фигури.. Поне си направих тренинг.

Аз мога, но ще го направя само срещу вивакомски ваучер.