- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кога приемате, че е една връзка не се води "кратка"?
Така, отново имам разни тъпи либовни въпроси :д
Не знам дали сте разбрали от заглавието на темата, така че ще опитам да разясня - след колко време г/д риемате, че една връзка е сериозна или поне не е еднодневка?
Смятате ли, че два месеца са повече време?
//А да, напишете си и годините.
повече от 2 години
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не мисля, че точно времето е голям измерител. Когато една връзка си струва и не е еднодневка.. то си се усеща.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Никога не съм го определяла според времето. Нещото което ми подсказва е малко след истинското опознаване на човека до мен. То може да стане след 2 седмици или след 2 месеца, но когато видиш и плюсовете и минусите в нечии характер и харесаш и двете или поне си склонен да ги приемеш такива каквито са, без да искаш да ги промениш - тогава започва истинската връзка. Доколко сериозна ще е тя зависи от намеренията и от отдадеността и на двамата партньори. По-добре не го мисли, а се отдай на това, което имаш, пък то само ще си покаже.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Времето е относително понятие от там и продължителността на връзката. За един 16 годишен 9 месеца е много време, ама за един 40 годишен под 3 години връзка си е кратка.
Grumpy old madman
Точно заради това питам за лично мнение, придружено с годините на пишещия.
Защото преди малко поппаднах на едно изказване, от което се разбира, че 2 месеца не са малко време за една връзка. На мен ми се видя доста странно, понеже моите представи са други. И така, пуснах темичка, за да видя масата какво мисли.
Какво значение има, какво мисли масата?
Или колко е дълга връзката?
Grumpy old madman
При мен примерно отначало връзката е фокусирана върху момента, докато след това започва да се простира и в бъдещето. Започваш да си представяш близките месеци и години с гаджето си и каквито и сметки да си правиш, той/тя влиза в тях. Тогава мисля че връзката може да се класифицира като дълга.
Ама точното време, зависи от много неща - възрастта, характера на замесените, външните обстоятелства... всеки си знае за себе си и щом тая е написала че 2 месеца са много време, значи са много време.
Правя си изводи за човешкото съзнание.
Не знам, просто искам да знам.
А втория ти въпрос не го разбирам.
Ето например ние с шадоуче имаме дълга платонична връзка![]()
Grumpy old madman
Как платонична? Не сме ли астрални двойници, които се срещат по време на астралния полет и се съвкупляват? :O
Моето Астрално Его е девствено още откакто изгря когато Луната беше във втори дом на Юпитер под асцедент на Водолей
Grumpy old madman
Така ли ще направиш?
Как моше да си толкова жестока?
Grumpy old madman
Не мисля, че съм получавала по-голяма обида..
Е не всеки има толкова силна воля, че да откаже на астралното ти алтер-его.
Grumpy old madman
Разчитах на форума да си повдигам самочувствието, всичко свърши.
Grumpy old madman