.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Отслабване за 1 месец

Здр ;дд Другия месец ще ходя на море и искам малко да поотслабна.Решила съм всяка сутрин от понеделник до петък да ходя да бягам в училище горе-доло един час (с малки почивки),да скачам на въже към 30-40 минути на ден и да не ям след 4 часа Последно бях 1.55 см ии тежа 49 килограма (доста се поотпуснах последно време ;дд ) Трябва ми някаква едномесечна диета,която да съчетавам сас бягането и другите неща,а всъщност забравих да спомена и че ще правя тези упражнения : http://vbox7.com/play:0ba91504

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    90дневна диета (тя не е задължително да се прави точно 90 дни), диетата на Боряна, витаминно-протеиновата диета....

Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    90дневна диета (тя не е задължително да се прави точно 90 дни), диетата на Боряна, витаминно-протеиновата диета....
    Ще пробвам тази на Боряна..но плс давайте и други :P

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Аве момиче, недей ги слуша, за бога.. С тия шибани диети доникъде няма да стигнете. (не знам за 90-дневната, ма другите ми се виждат бахти гадните)
    Просто забрави за чипс, сладко, шоколад,бисквити, снакс, подсладени работи и т.н.

Град
    ``Сокър Сити
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Аве момиче, недей ги слуша, за бога.. С тия шибани диети доникъде няма да стигнете. (не знам за 90-дневната, ма другите ми се виждат бахти гадните)
    Просто забрави за чипс, сладко, шоколад,бисквити, снакс, подсладени работи и т.н.
    Мдаа Гледах едни упражнения ето: http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html само, че те са за плосък корем и не знам колко ще ти помогнат
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Голям фен Аватара на stelit0
    Най-добрата диета,секс и ябълки.Ако не помага ,спираш ябълките!!!Гарантиран ефект.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    абе тази диета на Боряна не е ли много глад??
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory
    абе тази диета на Боряна не е ли много глад??
    да + това аз си мисля че ако отслабна от тази диета,на другата седмица ще кача двойно

Не ти трябва диета, проваля ти цялата система.Просто се опитай да се ограниаваш малко.Например яж по малко, но пък честичко.Гледай да не ядеш шоколад, много тестяно, да не пиеш газирани напитки.Да ядееш повече плодове, повече кокос.Закуската е много важна.Задължително трябва да ядеш сутрин, а вечер е хубаво да ядеш по-раничко, за да може като си легнеш да не ти е тежко и прочие.Хубаво е да пиеш вода с лимон.Много е важна стойката, гледай да си винаги хубави изправена.Ходи да тичаш, прави преси, секса също помага Пий повече плодови сокчета. Лично аз съм 1.55 и съм си 42 кг. и с това, което изброих потдържам освен килограмите ми и фигурата.

Голям фен Аватара на magita
    Аз пък не спазвам никакви диети и нямам проблем с килограмите защото СПОРТУВАМ... Просто спортувайте повече дори едно по кросче в парка всеки ден ще даде повече ефект от това да си налагаш безмислени диети.

Малко инфо

За да можете да отслабнете трябва да сте наясно с механизма на натрупване на излишни килограми.
    Въглехидратите са горивото за нашето тяло. По време на храносмилането те се разграждат до, условно казано, захар, за да захранят мускулите и мозъка с енергия. Хормонът инсулин подпомага „горивото” да достигне до клетките и поддържа нивото на кръвната захар в организма.
    Ако не спортувати активно на вас НЕ ви е необходимо голямо количество енергия и въглехидратите, които са в повече, се складират като телесни мазнини.
    Важно е да запомните, колкото повече храна поемате, толкова повече инсулин се отделя., а оттам и повече подкожна мазнина се отлага.
    Оттук следва да си направим и важния извод, за да се намали секрецията на инсулин трябва да се храним често и по-малко.

Re: Отслабване за 1 месец

Цитирай Първоначално написано от 87439876534
    Здр ;дд Другия месец ще ходя на море и искам малко да поотслабна.Решила съм всяка сутрин от понеделник до петък да ходя да бягам в училище горе-доло един час (с малки почивки),да скачам на въже към 30-40 минути на ден и да не ям след 4 часа Последно бях 1.55 см ии тежа 49 килограма (доста се поотпуснах последно време ;дд ) Трябва ми някаква едномесечна диета,която да съчетавам сас бягането и другите неща,а всъщност забравих да спомена и че ще правя тези упражнения : http://vbox7.com/play:0ba91504
    Ихаа туко що направих упражнения за корем ... убийствени са На 9-то упражнение капнах И аз ги почвам от утре.

А някой да каже някакви упражнения за крака? Изобщо за всичко и да са общо 40 минути някъде ?
    Колкото повече ,толкова по добре!

Не многото години , а многото живот в малко години прави човека ценен. :P

Да обичаш, значи да намериш в щастието на друг своето лично щастие!

Обичам те !

Мега фен Аватара на mynichka
    Упражненията за корема са много добри
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от stelit0
    Най-добрата диета,секс и ябълки.Ако не помага ,спираш ябълките!!!Гарантиран ефект.
    хахаха направо ме разби

иначе наистина не почвай гадните диети дните ще ти се сторят ужасно дълги като си гладна
    по-добре не яж сладко и мазнини както казаха нагоре

Vijte sega predi byah 52 kg,a sega 41 kg imashe golyam efekt .Napravi si neshto kato plan.Az sutrin yadoh korenfleiks ,na obyad yaj neshto gotveno,opitai se da yadesh do 20:30 kato na vecherya yaj tarator ili leka salata.A sutrin moje po 3-4 parcheta shokolad chist bez byal i s dobavki.Hodya na fehtovka,ticham,skacham na vuje i pravya trenirovki vseki den po malko.I eto za 20 dena svalih 8 kg,a sled tova svalih oshte 2-3 kg s tazi dieta http://bebalsa18.cosmopolitan.bg/blogpost_1794_0.html USPEH

tochno !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Темата е от 2010. И тук се пише само на кирилица!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мхмхм и не се толерират анорексично слаби момичета

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си