.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен

КомпютУрен проГлем

Имам голям проблем с pc-то, проблема е следния, обикновено, когато разцъквам из някви сайтове компютърът ми блокирва, случва се и да блокира, когато гледам филми... абе блокира когато си иска, а когато блокира екрана на монитора ми става ей такъв:

http://store.picbg.net/pubpic/D6/26/...9d8887d626.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/A9/E7/...de32caa9e7.jpg

http://store.picbg.net/pubpic/49/21/...d397854921.jpg

идеи ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    преинсталирай драйвъра ако не стане нова видео карта
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    кой драйвър да преинсталирам ?

колко пари е една нова видео карта
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на machoka
    видеото ми се види да бъгва, тва настолен ли е, че не разбрах? Ако е така - вади я видео картата, пускай една прахосмукачка да ДУХА (или вентилатор) да го почистиш, там нещо ако ше пръскаш с безконтактни спрейчета да го вандализираш и пак я ръгни картата у слота. Мое да се оправи.

Видеото е проблемно, да.
    Намери му модела, изтегли последните драйвери и ги преинсталирай (като избереш clean install ако е възможно).
    Ако не се оправи, отваряш кутията и както мачока каза, с нещо духаш КЪМ видеото от всяка възможна страна докато спре да пуска прах, например с компресор, ръчна/крачна помпа за гуми, измисли. Пък и както си почнал, можеш да духнеш и наоколо, не пречи.
    Ако и това не се оправи, свали картата, издухай слота ѝ, почисти го от прах и пробвай пак да я пуснеш, понякога прави кофти контакт.
    Ако и това не оправи проблема, отиваш в някой магазин и купуваш видео, ако компа ти е барутник ще намериш някаква под 20 лева.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не видеото, а монитора ти е заминал или нещо свързано с него.
    Нищо общо с драйвърите няма това.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не видеото, а монитора ти е заминал или нещо свързано с него.
    Нищо общо с драйвърите няма това.
    Направи си самоуслуга и се самозатрий от тоя свят.

Мега фен
    Такааам, да копма ми е настолен, не не е от момитора, самия комп блокирва.

Вчера след като пуснах темата, си преинсталирай скайпа, k-lite кодеците, преинсталирах си и браузъра(мозила) и почистих компа с CCleaner и няколко часа компа беше на пълни жеги, щот ей тука бяхме са събрали в къщи на домашно и му раздадохме едни здрави домани и нищо му нямаше, но след тва пак взе да блокирва ама 5, 6 часа беше ток

да не е от браузъра бе да го ева...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Йес! Познах!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    е, все пак май ще излезе от видео картата, щот направо го преинсталирахме и пак блокираше, сложихме една оборотна видео карта и за сега върви...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на machoka
    predi неколко дена ти казах, че е от видеото.. тва са артефакти дето ти излизат, ако не е мушната добре, има прах в промишлено количество или ако е сдала багажа. Може и да се поправи, трябва да се проверят кондензаторите - много ли са надути и таква работи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си