.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 190
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението
    казах ти зависи какво нещо ще ти купи? За мен човек с пари е , който може да ти осигури всяка прищявка. НЕ да ти купи зайче от бензиностанция. Защо изобщо общувам с вас?
    нали ти дадох разговора ? или не го прочете ?

edit:
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами разговора беше така : 1: -имаш скъп телефон - аз :не е толкова скъп колкото си мислиш - 1:е да ама може да е много по скъп - аз: - а? моля ? ..-1: ами да кажем че ще ги купя по хубав ако излезеш с мене

а и няма много значение какво.. както казах аз не бих дала на който и да е т.е. само определени хора и те са доста малко да ме черпи едно кафе от 1 лв. ,камо ли за това...
    this

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    е ако си някой дЗвер надали..
    хм... дали па немаш нищо общо с един друг ник

Не съм дзвер, не се притеснявай за мен.

THADONMAKAVELI, абсолютно никой мъж не може да ми изпълни всички прищявки. Аз съм момиче с богато въображение и мания по обувките.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

кво кво

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами разговора беше така : 1: -имаш скъп телефон - аз :не е толкова скъп колкото си мислиш - 1:е да ама може да е много по скъп - аз: - а? моля ? ..-1: ами да кажем че ще ги купя по хубав ако излезеш с мене

а и няма много значение какво.. както казах аз не бих дала на който и да е т.е. само определени хора и те са доста малко да ме черпи едно кафе от 1 лв. ,камо ли за това...

Този е бил някъв ептен балък.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението
    Този е бил някъв ептен балък.
    ама с пари.. нали казахте че щом има пари може да има всяка жена

Banned Мега фен
    кво кво
    на кой ? на момичето с обувките или на моя коментар ?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    JoLLiE92, нещо застърга носа в тавана
    Grumpy old madman

Той нали каза, че трябва да може да ти изпълни всяка прищявка? Моята "всяка прищявка" ще е МНОГО повече от някакъв си телефон.

Хахахах малко самочувствие е полезно, особено при разговори с хора, срещу които друго не помага.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Супер фен
    Подхваща темата за жените и парите:

Отиваш в долнопробна чалготека. Избираш си най-голямата курва. Отиваш и й казваш "Драсти, аз съм Пенчо, обичам те...Искаш ли да отидем у нас?" Курвата казва 'не' и си тръгва с богатата мутра. Извод: ВСИЧКИ жени искат пари.
    Гениално.

И всъщност, ако подхода беше различен от "аз съм пенчо, виж купих ти цветя, ще те обичам вечно, толкова си красива" можеше Пенчо да ебе курвата (може би не същата), ама нА...Пенчо си казва "Аз съм съвършен само дето нямам пари и затова не мога да еба жени".

Извод:
    Когато Пенчо забива грешните жени - които ърсят пари и им личи по облеклото, маниера, постъпките, етц. Пенчо няма да ебе.

Когато Пенчо не знае как да създава сексуално привличне и да предразполага жените Пенчо няма да ебе.

Когато Пенчо е лузър и се оправдава с това, че няма пари Пенчо няма да ебе.

Когато Пенчо мрънка няма да ебе.

Когато Пенчо се набива във френд зоната и изведнъж му хрумва, че иска да ебе мацката Пенчо няма да ебе.

Когаот Пенчо се вземе в ръце, рабере какво не му е наред (и го оправи) и какво ДЕЙСТВИТЕЛНО харесват жените и от що се трогват тогава....Тогава Пенчо ще ебе.

"Истината е ,че ако искаш красиви жени , ти трябват все някакви пари. "

Живуркам си аз в моите делюзии явно...Едвам бирата си купувам пък излизам с красиви жени...Бааа, как става тоя номер...Щв обясниш ти.

на кой ? на момичето с обувките или на моя коментар ?
    на теб

Banned Мега фен
    на теб
    оки.. няма повече да дрънкам на диалект.. ми нищо.. почваш да ми приличаш на някой,което е лошо...

Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Подхваща темата за жените и парите:

Отиваш в долнопробна чалготека. Избираш си най-голямата курва. Отиваш и й казваш "Драсти, аз съм Пенчо, обичам те...Искаш ли да отидем у нас?" Курвата казва 'не' и си тръгва с богатата мутра. Извод: ВСИЧКИ жени искат пари.
    Гениално.

И всъщност, ако подхода беше различен от "аз съм пенчо, виж купих ти цветя, ще те обичам вечно, толкова си красива" можеше Пенчо да ебе курвата (може би не същата), ама нА...Пенчо си казва "Аз съм съвършен само дето нямам пари и затова не мога да еба жени".

Извод:
    Когато Пенчо забива грешните жени - които ърсят пари и им личи по облеклото, маниера, постъпките, етц. Пенчо няма да ебе.

Когато Пенчо не знае как да създава сексуално привличне и да предразполага жените Пенчо няма да ебе.

Когато Пенчо е лузър и се оправдава с това, че няма пари Пенчо няма да ебе.

Когато Пенчо мрънка няма да ебе.

Когато Пенчо се набива във френд зоната и изведнъж му хрумва, че иска да ебе мацката Пенчо няма да ебе.

Когаот Пенчо се вземе в ръце, рабере какво не му е наред (и го оправи) и какво ДЕЙСТВИТЕЛНО харесват жените и от що се трогват тогава....Тогава Пенчо ще ебе.

"Истината е ,че ако искаш красиви жени , ти трябват все някакви пари. "

Живуркам си аз в моите делюзии явно...Едвам бирата си купувам пък излизам с красиви жени...Бааа, как става тоя номер...Щв обясниш ти.
    Икскюз ми?! Значи да кажеш на непознато момиче в дискотека че я обичаш е в реда на нещата?????? ДАФЪК?!
    Начина да свалиш евтина курва за една вечер е да не и обръщаш никакво внимание, да я направиш на две стотинки и да се държиш с нея все едно е .... някоя си там, все едно изобщо не забелязваш миниполичката и, токченцата и, килото фондьотен, което старателно е покачила по лицето си с цел да намери обект на чувствата си (чувства - разбирай портмоне)
    И да сваляш звезди на едно момиче, да обясняваш в началото колко си влюбен е адски грешно, но не знам кога ще го разберете.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

на кой, аз друг ник тук нямам

Banned Мега фен
    на кой, аз друг ник тук нямам
    абе дано.. а да... няма да ти кажа.. просто се държите по г/д. един и същ начин,по един и същ начин мислите че някоя ще покаже плът и да фак пишете по един и същ начин ... само дето ти май не си толкова гаден... абе не знам

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Икскюз ми?! Значи да кажеш на непознато момиче в дискотека че я обичаш е в реда на нещата?????? ДАФЪК?!
    Начина да свалиш евтина курва за една вечер е да не и обръщаш никакво внимание, да я направиш на две стотинки и да се държиш с нея все едно е .... някоя си там, все едно изобщо не забелязваш миниполичката и, токченцата и, килото фондьотен, което старателно е покачила по лицето си с цел да намери обект на чувствата си (чувства - разбирай портмоне)
    И да сваляш звезди на едно момиче, да обясняваш в началото колко си влюбен е адски грешно, но не знам кога ще го разберете.
    ОМГ, значи с тоя твой акъл наистина се съмнявам, че някой би ти предложил пари

абе дано..
    на кой ?

Banned Супер фен
    Моля те, изтрезней/вземи си метадона/наспи се/оправи каквото не ти е наред, прочети ми мнението пак, извини ми се и тогава може пак да го коментираш, НО само както подобава.

Banned Мега фен
    на кой ?
    прочети редакцията на поста че си мн бърз

Не е задължително да имаш милиони, за да излизаш с хубаво момиче. Разбира се, може да имаме различни представи за "хубаво момиче"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

прочети редакцията на поста че си мн бърз
    за смрт ли става въпрос :Д

Banned Мега фен
    за смрт ли става въпрос :Д
    знаех си че това че е гаден не трябваше да го пиша

Banned Мега фен
    оф.. вече малко трябва да почна да я спазвам тая пунктуация че съвсем се олях.. направо ми е скапано че пиша така

Banned Супер фен
    Не е задължително да имаш милиони, за да излизаш с хубаво момиче. Разбира се, може да имаме различни представи за "хубаво момиче"
    Бтв, нали се сещаш, че аналогична картина на аватара ти била някоя грозна мутра с купища пари около него и надпис "Не съм красив. На кого му пука?"
    Джъст сейинг...
    Щото е лицемерно, не за друго.

ти сериозно ли мислиш, че сме един и същ човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си