- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Някой които разбира ..
Има също прекурсори на тестостерона и билки,които го повишават като например Tribulus.
Избираш препарати с коренно различна цел или ми се струва...Омнадрена за качване задържа вода и тн а стромбата за чистене и яко дехидратация хаха.
така е,ама при него трибулуса няма да действа,защото е тийнКато стане на 35 години може да вземе,до тогава надали му трябва
нали тестостерона е основата на всеки цикъл ама омнадрена повече се усещали страничните ефекти от тестостерон пропионат и се чуда дали да не е пропионат вместо омнадрен
KILLUMINATI !
ако можеш да вземеш читав тестостерон - да.Но ако имаш и най-малките съмнения относно това,което ще бодеш недей най-добре.Ако е от много много сигурен човек.Иначе всичко си е в тези т нар ъндърграунд лаборатории и може да е на слука.
Ако имаш възможност отиди до Сърбия да вземеш енантата на галеника от аптека.В частни четох,че дават без да искат рецепта.
Омнадренът е хормони,няколко вида тестостерон със различна скорост на освобождаване в кръвта. Бие се веднъж месечно от лекарите. Той не е анабол,а хормон и това е много вредно. Анаболите са химически преработени хормони,така че да се избегне хормоналния им ефект,да се отслаби и да остане само анаболния ефект върху мускулите. Ето в това е разликата между анаболите и тестостерона.
от испания до сърбия няма как да ида, тук познавам един българин който се занимава с това и продава и е голям приятел с братовчед ми затова мисля че няма да ме излъже с някво менте, ква е разликата между енантат и пропионат и кой е по добър за първи цикъл и чиста ММ ?
KILLUMINATI !
Оо в Испания не знам не знам как седят нещата.Който и да вземеш все тая.Те бяха различни естери бавен бърз,пък ако си толкова сигурен каквото и да вземеш няма да сбъркаш.Само терапията да е както трябва.
http://apteka.framar.bg/15000404/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Ето прочети какви странични ефекти и вредности има.
това на теория има някаква може би вероятност да се случи .. От наблюденията ми към другите и каквото казват се появяват много рядко на много малко хора,а други даже викат,че са пълни глупости.Имам познат дето взема омнадрен а даже не взема нищо друго (за терапия) , което си е ЛУДОСТ ,но няма гинекомастия,за производството на тестостерон не мога да знам със сигурност.
Разликата е,че енантата е бавен естер,тоест действа след по-продължителен прием.Нормален цикъл от 10 седмици е достатъчен обаче.
ясно, а с кой от двата ще имам по добри резултати относно чиста ММ и с какво да комбинирам ?
KILLUMINATI !
въпросът не е с кой ще имаш по-добри резултати,а какво ще запазиш от тях.. Може да си качиш 7-8 кг от тях 5-6 да са мускулна маса за 3 месеца(5-6 кг мм за 3 месеца са АДСКИ - АДСКИ - АДСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! МНОГООО) и после да запазиш 1 килограм и все тая..Излизането добавките храната много са важни
колко е сложно сичко не е като с добавките ;д
иначе викам да е с енантат и нещо друго ама има време имам още много да чета
KILLUMINATI !