.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Red face Ботуши от Deichmann

Някой купил ли си е тези ботушки от там и доволен ли е струва ли си да се дават толкова пари, 40 лв . и пропускат ли, качествени ли са,и най-важното топлят ли ??
    Последно редактирано от twlgh : 11-17-2012 на 18:40

Тези ботуши са от плат. Естествено, че ще пропускат.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Харесвам обувките на Дайхман, но тези модели просто не виждам как ще издържат на сняг. Да, харесват ми, но колкото съм питала все ми казват, че да си с тях в снежно време е да излезеш с домашни пантофи.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Аз имам подобни, но са по-дълги и НЕ са от този магазин, а от друг за 70 лв и са естествена кожа или поне така пишеше и не пропускат, когато вървя във сняг !
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Хора, нищо лично, ама това са домашни ботушки, като чехли. Подметката им е като тази на чехлите пластмасова, много са леки (мислех да си купувам, но майка ме подсети, че имам твърде много домашни чехли ) и са от плат... Ще топлят, ама не са за сняг

Супер фен Аватара на marble
    Всички модели ботушки подобия на ugg не стават. Не стига, че пропускат, а и когато стъпиш върху лед е все едно си обула найлон.
    Просто недей.
    Най-хубавото, което съм видяла този сезон от такъв тип ботуши(поне имаха грайфер) бяха едни отново в Дайхман, но бяха близо 180 лева.
    Последно редактирано от marble : 11-17-2012 на 19:34

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Не виждам логиката да дадеш 40 лева, за нещо с гумена подметка, като същото го има в повечето китайски магазини за два пъти по-малко, ще върши същата работа - стават САМО за сухо време. На дъжд, на сняг не ги бива просто.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на lqlq89
    Много са ми сладкии
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Много са ми сладкии

+1
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Аз имам подобни,но по-високи и много топлят,обаче за сняг определено не стават.

В Дайхман повечето неща не стават... а не знам за 40лв какво качество могат да имат. Купи си някои, които знаеш поне, че си струват парите.
    Лично мнение: не знам на тоя тип ботуши какво им харесвате, честно... :X
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си