- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сбогом утайки
Обливам със сакралната си урина селския бек Aftermoon!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Пък продължавам да обливам кухата ти глава. Прибавям и голям фекален тайфун.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ама ти не преставаш да се повтаряш. Започваш да развиваш някакъв интерес в мен още малко и ще ме убедиш да анализирам жалката ти личност и лишения ти от смисъл живот.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Още не си готов! (epic commercial for Oreo)
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
*взима си пуканки*
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Е какво имаш да анализираш - социален инвалид, грозен като сова в мензис, израснал в един от най-утрепаните градове на България, третиран мощно с чалга и профанщина от малък, прекаляващ с чикиите, тормозен в училище, дебел и провиснал. Общо взето единствената радост в живота му е да се направи на велик в някакъв форум, а в реалността да бъде изтривалка и обект на присмех.
Много сложно за анализиране
Забрави да добавиш - с яко БМВ, с много пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол и т.н. Тоя "грозния като сова в мензис" има сефте, за разлика от теб. Виж си мненията и прецени дали ти не се правиш на велик тука. И не правя чекии - има кой да ми ги прави и то когато си поискам. А Ямбол нека да е утрепан град, предпочитам да живея тука от колкото в кирливата Шопия, пълна с отрепки като теб, мислещи се за богове заради това, че живеят там. То голяма гордост, както съм казвал хиляди пъти, най-мръсният и пълен с мангали и шопи град. Понеже си голям гражданин живееш в някой краен квартал на путката си майна в панелка. Серем ти на Шопията и гордостта. В реалността пробвай да ми се присмееш за нещо, ако има за какво. Веднага ще бъдеш брутално разфасован на улицата и нито някой ще ме спре нито окото ми ще мигне. Точно на един отворко като теб, който след един мач ми се направи на мъж, му сцепих кофата от шутове и сигурно още лежи в кома.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-20-2012 на 10:17
Сигурно е умряло момчето....
... от смях като те е видял
Обливам ви с красота и изчезвам,изчадия!
maDamn
да добавя само
винаги се връщат
Always wanna play but never wanna loose
Мале мърльо я млъкни ве?
Живея в семейство на лекари специалисти, мислиш ли ,че ми лисва нещо, при все че заплатата е чисто над 1000 лева, ама да съм го упоменавала до сега? Да съм се хвалила като теб? Не, нали?
Сигурна съм,че в банковата си сметка имам повече пари от теб, ама да съм се хвалила?
Отново не, нали?!
Така,че недей да се правиш на много велик, щото доста хора тук са много над нивото ти, ама никой не парадира с това!
И още нещо, нивото не се изразява само в материалното, а и в духовното. Скрий се обратно в заешката ти хралупа и не се показвай повече!
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
http://prikachi.com/images/995/5515995X.jpg кеф ти манекенки, кеф ти синьо джони, кеф ти маркови дрешки
Абе ти нямаш елементарно възпитание.
От къде накъде ще обиждаш чуждите родители?
При все, че си кух като лейка, очаквах поне да имаш някво минимално възпитание.
Нещо май много очаквам от теб.
Не те ли е срам бе? Божке ..
Казах всеки по над 1000.
WindScar <3333
Или са един и същ човек..![]()
WindScar <3333
може
но просто не знам как още имаш сили да се занимаваш с такива като тях
Че аз цифри не съм поправяла бе
А ти когато учиш толкова, че да стигнеш на това ниво, на което са те, не визирам само материално, а и интелектуално, когато имаш силата и упоритостта да вземеш специалност, тогава ела и ми се обади.
Фънки, на мен са ми интересни някви такива, постоянно се повтарят, липса на ерудиция и прочие..![]()
WindScar <3333