- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сбогом утайки
И все пак аз по-скоро вярвам на тезата, че има тежко психическо заболяване, отколкото да троли...
дори не е тежко психическо заболяване, а просто едно грозно, дебело злобарче от провинцията... то си се натрупва и един ден БАМ, ще гръмне от злоба и завист, като тийнейджърска пъпка върху огледало..
Е'бати дебила...може ли едно и също да повтаряш, след като съм ти казал, че не живея в панелка, ами в бленувания ти център, ама на София.![]()
Иди до кенефа си снимай тоалетната хартия да видим какво ще каже![]()
Аз и личната карта с адреса да си снимам, няма да се ориентира по картата... все пак Ямбол е с размерите на Борисовата градина (в най-добрия случай)...
а той 100% прескача трамвайните линии, за да не го хване ток и едва ли е виждал от София нещо повече от централна гара, цум, ндк и некой мол...
Последния влак е 16:40...какво друго може да види за толквоа време
Стабилна ми е агентурата.
Ямбол е доста по-голям от Борисовата градина, а ти ще си останеш невеж цял живот. От Шопия съм виждал достатъчно, може би повече от теб, защото ти не излизаш от жалката си панелка, забутана на путката си майна в някой краен квартал. И с влак не пътувам, имам си перфектно БМВ, за което само може да мечтаеш.
Последно редактирано от Afternoon : 11-22-2012 на 22:23
Има ли, бе, Юлка?
Кажи сериозно...в Ямбол с какво се друсате?! аХАХХАХАХ
Наистина не мога повече...:
ХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХ АХ
Моля съответната институция да се погрижи за Юлката, но все пак не му отнемайте достъпа до интернет!![]()
Не го мисли него ти...имаш си достатъчно проблеми, гледай си тях.![]()
Не виждаш ли, че Юлката е от племето с външните тоалетни... за него апартамент в центъра на Угърчин или Ямбол е блян, а бмв 4-а употреба на 300к км е скъпа кола... За какво си говорим изобщо
всъщност си има песен за юлкоподобните:
http://www.youtube.com/watch?v=nNSRDKKM5mY