Ами знам ли? Предположих, че е възможно един ден да ми се върне тъпкано. Иначе момичето си ме привлича много и не свършвам 4 пъти за 30 мин.... С моето момиче сме го правили и по 5 пъти на ден (10-11 часа заедно), и след 1-вото свършване, което отнема между 5 и колкото искам (в повечето случаи) после продължавам защото я виждам, че много и харесва и все си мисля, че ще свърши, на което много се надявам. Постоянно я питам как иска, какво иска (особено докато го правим) и не спирам да питам. Обича да си вдига краката на мисионерска ... това най-много обича, но пак не свършва. Не мисля, че е от размера... тъй като ми е дебел колкото китката и (даже май и повече), а за дължината... като го вкарам целия я боли (Не мисля, че е от това, защото и това съм чел). Не знам на какво се дължи. Онзи ден имахме напредък... каза, че изпитала нещо странно на краката и каза, че било "топ 1" , но не била свършила. Питам я все близо ли е/близо ли беше , но тя казва "не знам... мисля, че да/ мисля, че не". Пробвал съм с пръсти... френска съм пробвал (но на нея и харесва повече да и лижеш гърдите, отколкото каквото и да е друго).... Общо взето съм пробвал почти всичко. На един приятел приятелката пак не можеше, а сега може. Струва ми се, че трябва сами да открият топлата вода... онзи ден на топ 1 трябваше да пазим тишина и общо взето си беше много обикновено... само на мисионерска без нищо специално... не знам ... Някое момиче да ми каже как се е научила да свършва... трябва ли да мисли за нещо конкретно... да не мисли за нещо или от къде да знам и аз. На нея и харесва 100000%, тя никога не ме лъже, обеден съм. Някак си се чувствам кофти вече, заради факта, че аз мога по няколко пъти, а тя изобщо. Клиторния оргазъм при нея липсва... трудно и е да се update-не Кажете (момичетата)... какво изпускам? Какво трябва да направим. Пробвали сме с дълга любовна игра, но на 3-4-тата минута в повечето от опитите ме моли вече да почнем и на мен не ми трябва много и така.... фейл след фейл. Съвети?