.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на Leticcia

Виене на свят

От 3-4 дена имам адски световъртеж..Ходих на лекар и ми казаха, че е от хормоните и не ми изписаха нищо.Ходих 2, 3 пъти пак същото...Не съм ходила на училище от седмица, заради този проблем.На някого случвало ли му се е и какво му помогна? Благодаря предварително
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кои хормони изследва?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не е изследвал нищо...Каза ми от хормоните е и толкова

Голям фен Аватара на N1ksun
    А кръвното в норма ли е ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Да-120 на 80

Значи възможно е и да са прави , ноо смятам че няма да е зле за ти се прегледа главата . Пък е смешно , как така просто ще ти каже : "От хормоните е са ми се разкарай от главата " , аман хора на които им е писнало от работата .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Да ми се прегледа главата? Ще боли ли (сериозно питам)

Зависи какво решат да ти правят за да разберат . Аз говоря за прост скенер за да разберат дали нямаш някакво изкривяване и изменение на шийния сегмент . Но аз винаги усложнявам много нещата , никога не се фащам само за едно нещо . Не съм специалест , но смятам че са задължени да ти направят множество изследвания , а не да определят на око ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хрема болка в главата ушите как са болки в тях?

кашлица също някакви дихателни заболявания?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

и на мен доста често ми се вие свят,но аз попринцип съм си с ниско кръвно и предполагам,че при мен това е причината

Голям фен Аватара на besso
    Може да е от стрес, ако си имала някое притеснително събитие или ти предстои да имаш.. Поспортувай малко, релаксирай и ще се оправиш за нула време

Според мен просто ти е паднало кръвното или си по- емоционална. Не се притеснявай за глупости.

Мега фен Аватара на tori
    Играем си на д-р Хаус в момента ама карай. Най-добре търси проблема в кръвното, захарта или вестибуларния апарат, най-вероятно е да е точно там. Най-добре отиди при личния да ти даде направление, за да се консултираш и с друг лекар. Хормоналните лекарства са си опасни откъдето и да го погледнеш.

Сега пак си измерих кръвното-115 на 55...преди беше нормално и все пак такива граници в нормата ли са?

Голям фен
    Ядеш ли ? Колко килограма си? Може да ти е отмаляло от нещо, да не ти достига енергията. Да не си с ниско кръвно и да пиеш нещо, което ти го смалява още повече и от това да ти прилошава?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia Виж мнението
    Сега пак си измерих кръвното-115 на 55...преди беше нормално и все пак такива граници в нормата ли са?
    ниско е,хапни шоколад.
    И как така без излседвания е преценил,че е от хормони?!Аман от некадърни лекари.

сега пък 125 на 50 О.о само играе -.-"

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra Виж мнението
    Ядеш ли ? Колко килограма си? Може да ти е отмаляло от нещо, да не ти достига енергията. Да не си с ниско кръвно и да пиеш нещо, което ти го смалява още повече и от това да ти прилошава?
    Да, ям...50 кг ( но съм 1.60 висока) обикновено ми е малко по-ниско кръвното, но сега постоянно играе

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На мен ми се вие свят от както се помня, но моето е заради ниското кръвно. Трябва да го следиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на besso
    Има една част от хората, на които им викат хипохондрици. Постоянно ги е страх от болести и при първите симптоми откачат, правят си всевъзможни изследвания и си мерят кръвното по 20 пъти на ден. Според мен си от тях и стерса, който сама си причиняваш от виенето на свят ти докарва останалите симптоми и така се вкарваш в порочен кръг. Просто спри да го мислиш, всеки живее колкото му е писано и се занимавай с по-приятни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си