- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какви интимни прически предпочитате мъжете?
Здравейте, пускам тази тема, щото видях че има подобна, ама тази е различна
и така: въпросът е за интимни прически :
Как предпочитате да са обезкосмени момчетата?
тоест, нали, ако са обезкосмени отпред, а отзад как да са, щото ако е няква гора, непрогледна
гъста спарена такава, нали се сещате като се завърти и бла..... и отзад ли трябва да са обезкосмнени момчетата, а?
Последно редактирано от zuzkata : 11-19-2012 на 18:30
Абе не е особено задължително,стига да не е непроходима гора,не ми дреме особено...той си решава. Задника си е негов.
maDamn
за какъв чеп ще се завърта това момче и какво точно ще му търся в задника, да се загледам толкова по дяволите
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Е,за сега не съм попадала на такива с "няква гора, непрогледна, гъста, спарена такава"![]()
Иначе не знам, обаче обичам да го стискам и драскам по "бузките", а ако е прекалено окосмен там най-вероятно ще се получава така, че да го скубя...не ми звучи приятно нито за него, нито за мен, но си е лично решение!
Темата е за интимни прически... и вътре става дума за дупета ;д
Току що си представих интимна прическа на дупето ;д ... примерно някакви сърчицабаси якото
Чистак, бърсак, лъскав, тамън излезнал от завода на Нисан, с гладък и мек кожен салонДа мирише на свежа кола маска, със сладки пъпчици, тук-таме гной
![]()
О, предпочитам малки косъмчета, не обичам чисто обръснати.
Но пък и така е готино.
Просто обаче съм анти горите ... както ние търпим кола маската,така той ще изтърпи да си подстриже косъмчетата на дупето или отпред.
Да чукна на дърво не съм виждала окосмен.
Напротив, нали претендирате да мразите косми на женските части.
А пък и да не говорим,че някои жени се окосмяват и на дупето.
Правя го за себе си един вид тва де, но логиката ми беше, че приемам косми, стига да не са 5 метра.
Всъщност на мен щеше да ми е странно, ако дупето му беше гладко като моето ... На моя даже съм му забранила да ги маха там, щото като знам, че повечето се бръснат и той едва ли ще тръгне на кола маска .. И като си представя като набодат или да му излизат пъпчици от бръсненето там.. Бля
Хахахаха, тъкмо днес си мислех, че когато ми остане време, искам да се науча да плета!
Не се ебавам :Д
На самите бузи на дупето може да ги подстригва, бръсне, скубе, остави да си стоят, все ми е едно. Нямам против.
Но ако тръгне да си бръсне самото дупе (там... в тъмното), ще ми бъде откровено странно.
Държа отпред да няма косми или да са късички, това е важното... останалото - все едно.
Прическа тип "плешивец"...?
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ами, попринцип и аз като миминко не се кефя много на косми, но аз само по интимните части.. отпред определено без..
отзад, а бе от него си зависи..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Лично аз нямам кой знае какви претенции...зависи си от човека.Със сегашния ми приятел нямам проблеми с това - може да има някакви косми,честно казано ,ако се бръсне би ми било много по гадно,отколкото ако е в натурален вид.Ако космите са твърде дълги,обаче, си е малко неприятно като му правя френска.Aбе общо взето,ако леко ги подстригва или ги подкъсява с тример е най-добре.
![]()
да са късички (или да няма, де)![]()
Come on skinny love just last the year...
Пак тъпа тема за космите, повече от 50% от мъжете даже и повече не се обезкосмяват никъде и това е съвсем нормално, дори в Америка се смята за ненормално да си обезкосмяваш мишниците или хуя, камоли крака или ръце-бахти простотиите-няям търпение да избягам от БГ и от всички простотии тук
Бихте ли ми препоръчали някоя
http://men.hotnews.bg/n/tsitsokosmi.9121.html
а съм си избрал това
http://men.hotnews.bg/uploads/tinymce/4_hair.jpg
Боб каза, че иска сърчица
Тва ми напомни за един виц..
Майка пита щерка си:
- Защо си тъжна?
- Приятелят ми предложи да се омъжа за него, но при условие,че съм девствена...
- Ами какво се мусиш тогава?
- Вече не съм девствена...
- Сваляй гащите, обърни задника към мен и се наведи... Ще му побая, ще му пошепна туй-онуй и ще се оправи...
Речено-сторено...
След сватбата дъщерята пита майка си:
- Мамо, не знам какво си шепнала онази вечер, но мъжът ми едва успя да влезе в мен, и ме болеше сто пъти повече, отколкото първия път!...
- Нищо не съм шепнала, само космите завързах на кръст.
извинявам се за простотиите