.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем със заплахи

Здравейте, моля ви за съвет възможно най-бързо.Ще разкажа накратко.

Започнах да играя World of Warcraft в някакъв сървър.Както и да е намерихме се с няколко българи.След време се скарахме(защото съм ги командвал - което според мен не е вярно тъй като никой не може да те накара насила да направиш нещо, да не говорим, че става въпрос за видео игра) и се оказа, че те от някъде са взели личната ми информация.Оказа се, че са от Перник(аз от София, което си е доста близко).Те знаят къде живея и в кое училище съм.Намекнаха ми нещо, че ще идват в София специално за мен или нещо подобно.Аз не съм такъв характер и досега в живота ми не съм се сблъсквал с подобни неща и откакто разбрах за това се стесних вкъщи.Постоянно лежа, боли ме корема, не искам да говоря и т.н. . Наще усещам, че почнаха да се съмняват в мен.Вече ме е страх да ходя на училище, както съм втора смяна като свършвам по тъмното може да ме причакат пред вкъщи или пък по-лошо до училище пред всички да ме изложат и после цялото училище да ме пита - защо са ме били и т.н. , а и не искам да разочаровам нашите като не съм им казал за подобно нещо... Опитах се да поговоря с тях чрез играта, но не ми отговарят.Доколкото знам са 3-ма и са с 3 години по-големи.Моля ви за съвет какво да правя.Чувствам се затворен и депресирам.Самообвинявам се и се моля на Господ нещо да не ме сполети - колкото и женствено да ви звучи, не искам нищо подобно да ми се случва.

П.С. Знаете ги в Перник какви са - историите за тях не са лъжа.

П.С.2 Извинете ме ако съм писал в грешния раздел.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На 13 ли си?

Споко, проветряват си просто устата. Никой няма да се занимава да се разкарва, да те причаква и да те бие. Живей си живота, пък нека това да ти е обеца на ухото, в случай че наистина си ги "командвал".

Мега фен
    Град
    Earth...
    Хахахахахахаха, спооооооко!

Аз преди много време като бях на твойте години и играех Diablo II и мене искаха да ме бият хахаха. Даже им давах адреса ми, ма никой... ;( Дори през времето в което съм админ имаше май некъв дето се беше наканин...

Тях ги е шубе толкова колкото и тебе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си