- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде наистина отидоха парите от ТОТОто?
Приятели, кажете ми, какво мислите за теорията ми?
Знаете, че джакпота от 6/49 се печели изключително рядко и дори ясновидка не може да познае, кога ще бъде спечелен? Да, но преди няколко дена казах следното на един познат: "Ей сега ще видиш, че покрай изборите този джакпот ще бъде спечелен, уж от някой, а ще запазят анонимност и 100% парите ще отидат в държавата, при хората от изборите."
И какво става, минават само два дена и казват, че джакпота е спечелен и не искат да кажат кой го е спечелил. Викам си, не съм врачка, явно- Взели са парите на милионите отчаяни бедни хора, които с надежда са дали фишовете с последните си пари.
А другият случай е да съм врачка... но не вярвам....
Кажете ми, какво мислите за тази случка с джакпота, в какво вярвате вие?
Звучи правдоподобно. Обаче ако аз спечеля много пари, ще настоявам да остана анонимна.
always late but worth the wait!
Аз също бих искала да остана анонимна, ако спечеля много пари, но има голяма доза истина в това което казваш. Интересно е как си познал/а че това ще се случи. И аз не вярвам да си ясновидец по скоро си предусетила как би постъпила гадната ни държава. като че ли трябва да ни учудва....
ясновидци, врачки и конспирации - какво друго му трябва на човек?
Никой нормален човек няма да иска да се обяви публично, че е станал милионер, че да го налазят пиявици, бандити и друга сволоч.
Доста странно indeed, баш на изборите да грабнат парите. аз също дочух някъде че искали да вземат парите но не помня от къде и сега като чета това има повече смисъл..
Кво значи "не искат да кажат кой го е спечелил".
Що пък трябва да кажат?
И плюс това, абе изборите не са ли догодина? Аз ли нещо не съм доразбрала???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
кво да стане, нема и да разбереш кой ги е взел. човекът вече е емигрирал с цялото си семейство за произволна точка от картата на света и твай. Ест, че ще остане анонимен, да не е луд.
Имаше преди няколко дена някакви местни около 18-ти по Търговишко в едни селца.
Да, в село Лиляк... И те са частични, щото са били шута на кмета, ма тва е един друг въпрос. Как да е
Ще видим догодина преди изборите тотото къде ще падне.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Баш когато джакпотът е най-големия в историята на тъпото Тото го печелят 2-ма души. Можеше и 3-ма да бъдат, но вече щеше да звучи прекалееено абсурдно. Тоя в Пеуник не знам дали си е взел наградата, ама другия в онова село още го чакат, що ли...