- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- История.. тъпа шибана история.
Тука да има отличници по история случайно? Да ми обяснят как се учи урок по шибаната история.. -.-
Ако си си написала плана в училище, не би трябвало да е трудно да си го научиш, четеш урока няколко пъти и маркираш най-важните неща, и после четеш само тях. А в даскало преди да те изпитат ще е достатъчно да си прочетеш плана на урока, освен ако учителят ти е идиот, и не знае как се правят планове.![]()
Хуаво, а тва с годините, датите как става? Тва ми е най-трудно, като се има предвид че в един урок са по 4-5 дати и пита и на предишния урок. А г-жата си е много добра, нямам оплакване от нея.. само от тъпия и шибан предмет който преподава.
Ти поне имаш един-два урока, аз в университета държах изпит по история на България, 30 теми с най-малки детайли ... едвам изкарах 3-ка
Аз имам 6 на дипломата и просто слушаш в час и пишеш планове и после учиш за 10мин от плановете в междучасието и запомняш всичко и изкарваш 6-не ти тряя учебник
в 6ти клас си ги преписвах.... -.-
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
лягам си
адски съм уморена
ЛЕКА НОЩ MOTHERFUCKERS
прочиташ един път.. наспиваш се,отсяваш важните факти,повтаряш и си готова
Продължавам да уча хД
Always wanna play but never wanna loose
Напусна след като класа и завърши тя си го каза още миналата година и все пак горките малки :/
Едно ново бабе казват че не била много приятна хД представа си нямам минах химията и се радвам
Значи написваш си датите на едно листче и ги четеш на глас.
Отделно, че като научиш датите и използваш малко мисъл с елементарна обща култура можеш да разкажеш урока. Кво учите сега?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Лесна работа. Най-важното което трябва да знаеш е как държавите се справят с кризите, което можеш да го изведеш и с проста логика.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota