.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Още не съм решил, защото все още не съм гледал тренировките на всички, които исках. Тези два дни просто нямах възможност да ходя по залите, но още утре най-вероятно ще отида до залата на ЦСКА по бокс. Днес питах един познат и той каза, че Муай тай (на цска) и то на вечерните тренировки понякога се събират и по 40-50 човека. Т'ва не наистина много? Разбира се треньорите си знаят работата и щом са преценили, че могат да приемат още хора значи знаят какво правят и разбира се съм далеч от мисълта, че разбирам повече от тях, но все пак ми е любопитно как се справят с толкова много трениращи. А на мен ми е възможно да ходя само вечер, тъй като съм първа смяна на училище.

И между другото искам да благодаря на kanku, неговите мнения са ми много полезни

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от elCapitan Виж мнението
    И между другото искам да благодаря на kanku, неговите мнения са ми много полезни
    И аз ти давам много полезни съвети. Тренирай лека атлетика. Ще имаш много бързи крака и бързо ще избягаш. А другият вариант е да ходиш редовно на фитнес. Ще станеш нацепено "тъпо говедо" (както някои завистници тук наричат фитнесманиаците). И ако някой на улицата те удари, той ще си счупи ръката в планината от мускули.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    И аз ти давам много полезни съвети. И ако някой на улицата те удари, той ще си счупи ръката в планината от мускули.
    Май не си гледал достатъчно филми с Джет Ли и Ван Дам
    Относно Муай Тая на ЦСКА, да, събират се твърде много хора за капацитета на залата. В последно време при разговорите ми с познати (занимаващи се с други БИ, ходещи там за да поразнообразят), не особено доволните стават все повече. В Уинър също се събират доста хора, но не съм чувал някой да се оплаква. Най-добре посети и двете места, за да видиш как протичат тренировките.
    Ако все пак решиш да провериш и киокушина - вторник и четвъртък от 18:30 (те са преди Муай Тая, който е от 20:00 часа) и събота от 16:00.

Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си