- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Татуировка .. сексуално влечение
Да... ето го доказателството, че не разбра написаното.
Аз имам татуировка. Приятелят ми също има. Защитавам тезата, че да си направиш татуировка на лицето, е простотия. Не си ли съгласен?
И да, никаква реална представа за живота няма... утре с това лице как ще се яви на работа?
Много добре разбирам, какво имаш предвид и не съм съгласен с него.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Ясно.
Май сега откри, че половината хора си правят татуси само заради това, че е модерно... Като ги питаш дори не знаят защо са си го направили о.0 Според мен татуса е нещо лично, което те характеризира или изобразява определен момента от живота ти. (поради, което си направих моя) Иначе работодателите са много консервни в България относно такива неща и татус на лицето няма да ти спечели добра работа.![]()
Добре, че е само в България![]()
искам да питам колко ще струва да си татуирам гълъб над дупето?
а сама мога ли да се татуирам или трябва разрешение от майка ми?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Татуси по лицето - JEEZUS !!! :X Уникално грозно ми е т'ва, к'во остава да е "чаровно". Не знам какво трябва да ги хлопа, че да си надраскаш лицето.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"