- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лещи за очи !
Хоора хелпнете малко, аз сам на 17 преди 3 месеца си взех сини лещи, но все още като ги сложа очите ме болят и тряя мине 2-3 часа за да ми свикнат очите след това вече се едно не сам с лещи... Имало е случай да бия 70 км път само за да сваля лещите че умирах от болка. Защо толкова много ме болят очите капки ли трябва да слагам или какво ?
Почистваш ли ги внимателно преди да ги сложиш? На мен ми се е случвало това, ако има някакъв боклук между лещата и окото. А при цветни става така и ако ги сложиш на обратно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Нали знаеш, че първо се носят по 1 час, после по 2, 3 и тн., за да свикне окото. Според мен не е нормално след толкова време още да не си свикнал/а. Може би в самите лещи нещо не е наред.
Не мисля. Аз също имах проблем с едни цветни лещи, но въпреки всичките ми усилия при поставянето. В началото беше без проблеми, а след 2-3 часа ставаше някакъв ужас. Но да има проблем още със слагането, а после вече всичко да е наред, това не мисля, че е от лещите.
АВТОРА: Не не мисля, че е от лещите, аз ги нося само по поводи, и за това може би не съм свикнал още и като ги сложа първите 2 часа ме боли адски много после се едно съм без них. malka_sladka дали има вероятност от това, че първия път ги носех 14 часа близо ? Hayashy, да те седят по ден два че дори по цяла седмица в контеинерите с разтвора, проблем ли е че по толкова много не ги нося ?
Също така ми се е случвало, както Hayashy каза.... 2-3 часа добре и след това едвам гледам
Последно редактирано от er0r4o : 11-21-2012 на 12:01 Причина: Пропуск на изречение
Не. Моите са стояли по месец и после няма проблем. Ама гледай да си сменяш разтвора от време на време де.
Ще споделиш каква марка са ти лещите? Макар че то е строго индивидуално. Други лещи носил ли си? Може да пробваш да смениш марката.
Ами, за марка не помня взех ги от 1 сайт 'бгуникуе' . И не никкога преди не съм носел лещи
http://www.bgunique.com/shop/cvetni-...ini-leshti-033 ето ги лещите
Натисни на сини искрящи
На самата опаковка не пишеше ли производителя? о-о;;
Съветвам те да си купиш лещи от оптика.
Възможно е, лекарката винаги ми казва, когато не съм ги носила повече от месец да започна да ги нося по час, на другия ден два и тн., докато окото свикне, а ти като не си носил никога преди още по-зле, 14 часа ми се струват доста, наистина най-добре отиди и си купи от аптека, може самите лещи да не са качествени. Мисля, че не трябва да ги усещат от минутата в която ги сложиш, докато не ги махнеш![]()
зависи и какви са лещите.
Една приятелка си беше поръчала от Интернет лещи за 40лв и постоянно я боляха очите, даже и се зачервяваха.
Най-точно мнение би ти казал лекар, консултирай се.
А някой пробвал ли е тъмно кяфяви/черни лещи? Покриват ли добре синия цвят?