.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с пръст на ръката.

Здравейте и от 2 дена имам един проблем със прсъта на ръката си.На 12 години съм, и тренирам волейбол. Относно към проблема, един приятел във училище ме ритна и сега пръста ме боли много. Когато ме ритна неможах да си го мърдам и имаше температура.Потърсих училищния лекар и той ми каза (без да ме прегледа), че ми няма нищо и да не го натоварвам.
    След 2,3 учебни часа (45 минути), вече можех да си го мърдам и в същия ден имах тренировка и реших че пръста няма да ми пречи да играя и отидох.Аз нищо не можах да направя и като се върнах от тренировка пръста ми беше подут, имаше температура и неможах да си го мърдам. Моля съветвайте ме какво да направя и дали трябва да отида на преглед при лекар. Благодаря предварително !

отивай , пукната ти е коста сигурно

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако е пукнато боли ужасно много.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dude99 Виж мнението
    отивай , пукната ти е коста сигурно
    само на рентген може да се види не го плаши

трябва да идеш да те прегледат друг начин няма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мерси на всички за съветите, но може ли да ми кажете, за колко горе долу дни ще мине, защото имаме много важни мачове след 2 седмици и трябва да тренираме

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и на мен ми се е получавало при удар на волейбол точно и нищо ми нямаше след 3-4 седмици
    просто си го пренатоварил най-вероятно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от f0rteam1 Виж мнението
    Мерси на всички за съветите, но може ли да ми кажете, за колко горе долу дни ще мине, защото имаме много важни мачове след 2 седмици и трябва да тренираме
    като не знам какво ти има няма как да кажа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    като не знам какво ти има няма как да кажа
    Утре ще ходя да ме снимат с рентген и ще ви кажа за какво става въпрос

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си