- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЛИТЕРАТУРА!!!
Моля Ви помогнете! Дайте някакви сайтове или вие напишете нещо, но полезно! Трябват ми:
1. План и анализ на 5та глава на Немили - недраги
2. План и анализ на 10та глава на Немили - недраги
МОЛЯ ВИ!!! СПЕШНО МИ ЕЕЕЕ !!!!
А какъв е проблемът да си поразмърдаш закърнялото мозъче и да измислиш сама нещо?
А да знаеш, че това не ми е за домашно и си затваряй големия плювалник, ти кат можеш го направи! Аз си водя винаги записки, и не ме ебе кво мислиш скапана главо!
Първо, промени си малко тона,ако обичаш!
Втора, написах в Гугъл (План и анализ на 5та глава на Немили - недраги) и чудо - открих 71 800 резултата!
Ама най-лесно е някой друг да го направи,а ти да не си помръднеш и малкия пръст.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Като напишеш в Гугъл излизат наистина много неща. И не очаквай хората да ти помогнат, когато обиждаш!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това днешния седмокласник много любопитно явление - не знае какво се опитва да каже, но употребява агресия по интернет. ХВАЛА
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Айде като не сте в изгодна позиция и молите за домашни, поне се дръжте прилично.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
С малкото мозък, с който измисли обидите по-горе, можеше да си напраиш труда да напишеш нещо или барем да помислиш и да се сетиш да видиш в Гугле. Еба колко невъзпитани са повечето пустиняци, 1 спор не могат да проведат без обиди... Па тука даже не говорим за спор. Старшна раота...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Да поясня, че нямам регистрация в pomagalo.net и не мога да го взема от там
знам че излизат доста резултати като го напишеш, но нямам регистрация и няма да си дам парите за да си направя!
Да те светна, че ако го имаше в "Гугле", както казваш, нямаше да пиша тук би загубеняк.... XD XD XD И СЕ ПИШЕ "Google"
Или си трол, или си толкова безбожно тъпа, че боравенето с интернета ти създава трудности. Най-хубаво пий една студена вода и си седни на гз да измъдриш нещо.
Заключвайте темата тя работата е ясна.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Интересно ми е какъв човек ще ръси толкова обиди... Тва ще да е някой доста неуспешен трол.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."