.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Question Въпрос относно първия път

Чела съм много за първия път ,но не съм чела колко е времетраенето на този така наречен първи път между двама неопитни ,чувала съм че той свършва по-бързо...споделете колко горе долу минути или часа е било?

Омг! Колко да е продължителен, еми зависи, при всеки е различно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    В клипчетата в redtube се чукат около 10-15 мин, сама прецени за първия път. ^^
    Моите няколко опита за първи път не траеха и 5 мин. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не много,по принцип const първи път = 6 минути 14 секунди и 30 стотни.
    Тей че...успех.
    maDamn

Ъъъъ.. ? Аз ли съм единствения със дълъг първи път .. при мен беше мъки големи (няма да споменавам време) .. Може би е било от самите презервативи ..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

By the way... какво значение има изобщо времето на половия акт?Не е ли целта максимално да се насладиш на момента?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То пък е една наслаадааа...нищо де ...
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Ъъъъ.. ? Аз ли съм единствения със дълъг първи път .. при мен беше мъки големи (няма да споменавам време) .. Може би е било от самите презервативи ..
    Мне, приятели са ми казвали, че това за бързото свършване при тях не е било вярно, а точно обратното.
    Общо взето май си е според човека и нагласата му и са двете крайности - или свършва прекалено бързо, или прекалено бавно...
    Пък всъщност щом и двамата са неопитни по-вероятно ми звучи второто, но както казах си е до човека!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    ^ Точно така. Моя също е издръжливо животно. И до ден днешен си е така. Първия път ни беше изключително як на пук на всичко, което бяхме чули. Продължи около час, час и половина някъде..
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    По принцип знам,че първия път на момчето е доста кратък....зависи си и до някаква степен и от него самия,дали се е самозадоволявал често и дали ще се притесни ... при момичето не мисля,че е възможно да се свърши първия път..аз лично започнах да изпитвам истинско удоволствие след първите 2,3 пъти....като цяло при различните хора е различно и няма смисъл да ти казвам часове и минути,но най-важното е да не се панирате,а да си изкарате добре.Не се филмирай с това,което ще ти кажат другите хора,защото в крайна сметка вие си правите изкарването.

Град
    Sofia
    ^ аз свърших...2 пъти! И не, не си въобразявам. Всяко правило си има изключения.

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    ^ Точно така. Моя също е издръжливо животно. И до ден днешен си е така. Първия път ни беше изключително як на пук на всичко, което бяхме чули. Продължи около час, час и половина някъде..
    Ако час , час и половина е "издръжливо животно" , тогава не знам какво остава за мен !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Моя първи път беше около 40 мин. , но за него не беше първи.Пък се оказа,че аз не съм девствена и той остана с впечатление,ч е съм с опит и особено като не се дръпнах за аналния.Ама тва 40 мин говоря с всичко - френска,вагинален и анален.Ама и аз съм чувала,че девствените момчета свършват бързо.

Град
    Sofia
    Ако час , час и половина е "издръжливо животно" , тогава не знам какво остава за мен !
    хаха аз като за първия път имах предвид, че си е сравнително доста. Сега ... сега е толкова, колкото време имаме :д блазе ви на вас и на жените ви

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Всеки път когато вляза виждам нова тема за ,,първия път,,
    От коментарите, би трябвало да си стигнала до извода, че при всеки е различно..

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Моя първи път беше около 40 мин. , но за него не беше първи.Пък се оказа,че аз не съм девствена и той остана с впечатление,ч е съм с опит и особено като не се дръпнах за аналния.Ама тва 40 мин говоря с всичко - френска,вагинален и анален.Ама и аз съм чувала,че девствените момчета свършват бързо.

Някой пита ли те какво са те правили първия ти път? Няма ли кой да ти пусне един бан и да не тролиш форума повече...

По темата: от вас си зависи колко дълго ще е.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    хаха аз като за първия път имах предвид, че си е сравнително доста. Сега ... сега е толкова, колкото време имаме :д блазе ви на вас и на жените ви
    Честно да ти кажа , понякога това нещо дразни страшно много , защото 99% от приятелките ти , гледат на теб като на сексуален обект , говоря и съвсем сериозни неща , тя дори не ме слуша за какво иде реч , просто си ме гледа и по някое време изтърси някое предложение ..

при всеки е различно

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Ти имаш ли 15 ,че и ебеш като животно ? Мноо обичам самохвалковци в това отношение

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Ти имаш ли 15 ,че и ебеш като животно ? Мноо обичам самохвалковци в това отношение
    Някъде хваля ли се ? Имам 17 ? Трябва да навършиш 45 за да можеш ли ? Или пишеш колкото да трупаш мнения , "лисицо хитра" ?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    аз тогава държах много, защото не можах да свърша много време. За момиче като теб, повярвай ми, продължава толкова, колкото момчето ти може.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на Anonys
    Not the only one, едно 50-60 минути минимум..

Зависи от нагласата

Голям фен Аватара на chushkopek
    Има 3 варианта:
    1-Ще свърши бързо от притеснение и липса на опит.
    2-Няма да има значение, че му е 1-ви път и ще бъде нормално за него.
    3-Няма да може да свърши от притеснение.
    Извод: нямаме представа.

Мега фен
    аз даже и не можах да свърша хич не ми беше готен0
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си