.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    На 13 започнах със спирала и молив. Към 15 и с ФДТ и очна линия. А сега понякога, по специални поводи слагам и сенки

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Чета ви мненията с интерес!! Гледам, че всичките сте почнали около 13-годишни

И то какви опити бяха! Общо взето като си спомням как съм виждала и съученички и приятелки гримирани в тази възраст и ме напушва смях.
    Много чакам момента, в който и сестра ми ще започне да се гримира, за да ѝ се смея. xD

Между другото, аз тайничко да си призная имах и още по-ранни опити с едни много "красиво" ярко червени червила на майка ми на 5-6 годишна възраст. От малка си ме влече да се клепам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И мен така. Аз се гримирам вкъщи, навън не мога да изляза наклепана с гримове и не искам Иначе като 5-6 годишна и аз барах гримовете на мама и имах едно детско комплектче като цвете с гримове..

На 14-15 години започнах да си слагам яко черен молив и спирала, а сега вече само пудра от време на време евентуално спирала.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    6 клас- черен молив
    началото на 7ми почнах и със спирала и понякога пудра
    края на 7ми вече замених молива с очна линия (учудващо добре се справях, докарвах много тънка линия)
    8ми клас- коректор, очна линия , спирала и малко пудра понякога
    в 9ти започнах да разнообразявам очната линия със сенки понякога
    сега в 10ти - понякога фдт/пудра, очна линия/сенки , коректор задължително, спирала и червило

Супер фен Аватара на fizzyg
    Като бях 6 клас от дъжд на вятър молив и спирала.После спрях.Седми клас,втория срок започнах с очна линия и спирала и така до края на годината.По-късно започнах коректор,спирала,очна линия,сега слагам коректор,спирала,руж (и рядко очна линия и пудра).

7 клас - спирала и много рядко очна линия

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    13-14 там някъде.

Мега фен Аватара на tori
    7ми клас, гланц спирала и черен молив във окото. Сега 3 пъти в годината спирала и черен молив.

Ами на 10-11, но само за конкурсите. :д Смисъл записана съм на танци и на пеене и имам доста концерти, а там изискват да сме гримирани иначе през другото време си слагам само един крем и това е. ^

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    сега съм на 12 и с е гримирам само за РД и пробвам разни техники/комбинации вкъщи..на дскл не ходя с грим - грозно , смешно , невъзпитано и ненужно за моята възраст майка ми е против да се гримирам ся от един китайски магазин си купих един розов гланц...малко имаше разправия , че са опасни маа както и да е ....в дскл 6 клас някои кифли ходят наплескани с грим..

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    И мен така. Аз се гримирам вкъщи, навън не мога да изляза наклепана с гримове и не искам Иначе като 5-6 годишна и аз барах гримовете на мама и имах едно детско комплектче като цвете с гримове..
    +1 и а зкат малка леля ми беш подарила телефонче в коетои маше гримво емайка ми тихо мълком ги изхвърли

Супер фен Аватара на paradosou
    Знам ли, към 7-8 клас. В началото бях само със спирала, доста по-късно почнах да слагам и молив от време на време. Сега съм 11 клас и по традиция си ходя с коректор, очна линия, спирала и балсам за устни.

Повече от фен Аватара на Kyisi
    15.

На 14 ми беше първото гримиране (на завършването в 8 клас).Редовно започнах да се гримирам някъде на 16г. - с фон дьо тен, сенки, спирала, молив и т.н.Сега съм на 20 но ми мина желанието да се цапотя всеки ден.Малко пудра от време на време, молив за очи и гланц в телесен цвят.И при официални събития вече вкарвам в действие "тежката артилерия"
    Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...

Голям фен Аватара на BuBzzz
    8ми клас официално започнах

BuBy

6 клас - спирала, през седмица - две
    7 клас - спирала, очна линия...а сега зимата и гланц

Супер фен
    Град
    Germany
    12-13.Започнах със спирала,гланц от малка си слагах.После добавих сенки,коректор,пудра,очна линия и молив,червило рядко.И до днес съм горе долу така,рядко се гримирам,само за специални поводи.фдт не ползвам.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Все още не съм започнала да се гримирам.Само за някакви официални случаи - спирала и гланц.Но тя майка ми от мъничка ми слага гланц колкото да се радвам там.Иначе и аз имах на Малиция едни гримове.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на tonssy
    В 6 клас май бях- започнах да си слагам спирала и гланц, рядко де.
    Сега не ползвам нещо по- различно, но спирала всеки ден горе- долу слагам + отвреме навреме черен молив. За по- специални случаи добавям сенки, очна линия, гланц/ червило. Зависи и в какво настроение съм, ако искам нещо по- различно и други неща бих сложила. :d

на 9 почнах да експериментирам само и после го триех.. на 12 и малко започнах с ББ крема много малко и леко спирала ..

Цитирай Първоначално написано от smil3_sun1 Виж мнението
    на 9 почнах да експериментирам само и после го триех.. на 12 и малко започнах с ББ крема много малко и леко спирала ..
    От 12 годишна слагаш ББ крем :О

По темата: завършването на 5 клас някъде се престраших да си сложа черен молив на водната линия, но се изплаших от себе си и не се гримирах изобщо в продължение на около 2 години. Може би съм слагала някакъв безцветен гланц и няколко пъти някъква спирала, не помня. После 7 клас съм си слагала спирала, но не на училище, защото сутрин не мога да си бъркам по очите, а авентуално ако съм излизала някъде. Лятото на 7 клас започнах да си слагам спирала по-често, бях си купила и няк'ва долнопробна пудра, която съм слагала 1 седмица някъде и после я зарязах, понеже ще ми съсипе лицето и няма смисъл. Началото на 8 клас може би ми беше официалния старт на гримирането, слагах си спирала, очна линия (която се научих да я слагам учудващо бързо и учудващо добре) ии гланц, но не на училище, защото както казах не понасям да си бъркам по очите сутрин, много рядко да сложа спирала сутрин. И до ден днешен това ми е гримирането. Не смятам, че е нужно да се мажа с фдт, ружове и тем подобни.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Хм..като бях на 12 си правих някакви експерименти с червила и моливи, но само вкъщи. Официално започнах около 16-17 години и то с молив или спирала и някакъв гланц. По принцип ходя навън без грим и слагам само по поводи. Не ми харесва да се клепам навсякъде, а само да подчертая някой части от лицето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си