- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПОМОЩ!! БЛОКИРАН ТЕЛЕФОН..
imam huawel g600 edin priqtel se probval da mi vleze v telefona i go blokira a as bqh slojil onova s formichkata
i sega mi iska imel i parola a as i dvete gi zabravih kakvo da pravq molq pomosht
Това не са го направили Samsung, а андроид. Следователно всички андроиди го имат. Не вини Samsung. И кои други самсунги не било тъй?
Колкото и "невероятен телефон" да имате, системата за сигурност на Андроид е една и съща. Потребителското име и парола са от регистрацията ви в Гугъл. ( Регистрацията, която сте направили след като сте включили за първи път телефона си . Т.е. тази с която теглите приложения)
Трябва да ползвате компютъра си , там ще ви пратят нова парола . А ако сте забравили мейла си и не сте влизали с него от компютъра си никога, по-добре го дайте на майстор да ви го преинсталират .
Благодаря за помощта ,много ми помогнахте![]()
e az kak moga da si opraq tela che i pri men sa poluchi sushtoto block mi se shablonamarkata e mobistel
cynus F3
Molq nqkoi da mi kaje kak da otblokiram Samsung galaxy ace 2
ami na samsung gt-15500 nqma takiva butoni ima samo butona "home" a "power' nqma
zdraveite imam samsung galaxy s3 ii bqh s shablon no go mahnah i slojih parola nqkolko puti kato vlizah mi q prie .. i nali ostavih go i sled okolo chas se upitah da vlqza i mi q priema za greshna ii mi dava da chakam po 30 sekundi i pak da probvam kakk moga da go opravq molq pomognetee mii((
az imam problem sus shablon telefona mi e HTC Desire 310.Dava mi samo "zabravena figura",,,"spesno obajdane" !!!KAKVO DA PRAVQ!!!
Едни съвет от мен! Запомнете си данните на гугъл акаунта задължително. Аз благодарение на гугъла акаунта си намерих телефона 2 дни по късно, а полицията щяла да ми открие телефона 1месец по късно дотогава да се беше счупил телефона ми. Адски ви препоръчвам да си направите гугъл акаунт и да си ги запомните данните. Па фейса ще си запомняте но не и гугъл акаунта си! Ех, че работа!
i moqt telefon syshto se blokira kato napravi mnogo greshni shabloni i sega mi iska gmail az si pisha moq obache mi dava greshka i ne stava kak moga da restartiram samiq tel (HTC desire 500)
да но на моя не става моят е самсунг gts5300
Последно редактирано от emiiliq.basheva92 : 10-19-2014 на 06:31
i namene stana si6toto ako si go opravila pomogni ina mene molya vi
i asim sis si6tiya telefon
blagodarya na vsicki koito sa napravili tazi stranica , sis va6ata pomo6 bopravih si telefona mnogo mnogo blagodarya.
zabravixsi hablona na telefona a mi trq zabavno nai barzo zahtoto imam ispit bihte li mi poognali :d
kak da si napravq telefona ako sam si zabravila parolata mu iskami potrebitelsko ime ili pohta
mersi mnogo
imam telefon acer natiskam butonite i ne stava kakvo drugo moje da se napraqi
малкия блокира тела и го оправих по тези напатствия на
SecondLife
натискате бутоните (за увеличение на звука) (ония по средата) (за включване на телефона)
натискате ги и трите едновременно задържате
телефона ви вкарва в Android system recovery и имате 4 опций
Reboot system now
apply update from sdcard
wipe data/factory reset
wipe cache partition
Избирате ->wipe data/factory reset като натиснете бутона по средата
после ви излиза друго меню там натискате ->yes -- delete all user data
и сте готови
аз съм със Sony Xperia Z1 и блокирах кода за McAfee понеже не знаех паролата написах грешна 10 пъти и се блокира сега ми изписва, че трябва да чакам 572 часа за да опитам пак, а вече знам паролата понеже намерих начин да я сменя . Моля помогнете
imam Zte Blade III slojih si figora (parola) i q napravih gre6no pove4e ot 15 pati kak da go opravq
Блокирах паролата за отключване на екрана и не мога да вляза в менюто иначе като ми звънни мога да вдигна някой знае ли как да си го отблокирам