.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question На колко години изпихте първото си кафе?

На колко години изпихте първото си кафе?Споделете

Хммм... може би на 13 когато много рядко пиех от онези айс кафета на Нескафе. Ама то вътре ме съмнява да има истинско кафе. Иначе след 15-16 годишна си позволявам да пия фрапе през лятото, но определено не системно. Иначе първото истинско кафе, което изпих беше по време на екскурзия с майка ми в Италия и беше толкова силно, че тези 5-6 кафета, които изпих тогава ми стигат и за следващите 10 години.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    15 или 16, не съм много сигурна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    На 12 може би, не останах доволен от резултата и скоро след това започнах вместо да го пия да ям печени зрънца.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Хм бях много малка на около 12. Беше ми супер горчиво и го изпих с 2 лъжици захар O_O

Около 12 мисля. Тогава пиех по 5-6 кафета и преди лягане дори, и изобщо не ми пречеше на съня. Сега, ако пия едно, цяла седмица не мога да спя. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мии сигурно към 13 някъде... в 7 клас започнах да пия редовно... по много на ден.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

На 13 беше ми много горчиво,сложих му 2 супени лъжици захар и стана още по-гадно

Може би около 9-10 годишен. От тогава съм системно на нескафе 3в1. Рядко пия черно кафе. Гадно ми е, въпреки, че е по-силно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На 12 май. А иначе редовно не помня сигурно към 13-14.

моето беше на 8 веднъж бях на село и дядо си беше направил кафе и реших да го опитам и ми хареса... оттогава пия поне 1 път в седмицата

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Ами не помня, но мисля че в 7ми клас и то от онези '' Нескафе куул '' помня, че беше лято .. и оттогава пия '' Нескафе 3в1 '' , но не всеки ден.Аз също не пия черно кафе!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Помня, че като бях на 5 баба ми вместо шоколад беше купила капучино, което ми хареса. После си разбраха грешката, но аз пак исках. На 15 почнах да пия от онези нексафе куул и версията на якобс, стандартно кафе не ми харесва да пия. Както и да е, вече спрях да пия каквото и да било кафе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си