:д оф, мн сте бързи, аз си допълних поста, видяхте ли ;/
Първоначално написано от galaxy29 :д оф, мн сте бързи, аз си допълних поста, видяхте ли ;/ Видяхме... "Маркуч" е по-гадно.
Първоначално написано от galaxy29 :д оф, мн сте бързи, аз си допълних поста, видяхте ли ;/ Похвали сестра си с нещо, само с това 'жираф' никой няма да я вземе, щом търсиш начин да се отървеш от нея.
Първоначално написано от papugai Похвали сестра си с нещо, само с това 'жираф' никой няма да я вземе, щом търсиш начин да се отървеш от нея. прочети това след жираф, комплимент си е.. ;/
Първоначално написано от galaxy29 прочети това след жираф, комплимент си е.. ;/ Кажи още нещо, по възможност да е хубаво, колебая се дали да я взема, но бих го направил заради теб, щом искаш да я разкараш.
Първоначално написано от papugai Кажи още нещо, по възможност да е хубаво, колебая се дали да я взема, но бих го направил заради теб, щом искаш да я разкараш. услужлива е... търсех си ластичка за коса, ама не си намерих и взех нейната от косата й, докато спеше ;/ /скучно ми е, затова спамя ;/
Първоначално написано от galaxy29 услужлива е... търсех си ластичка за коса, ама не си намерих и взех нейната от косата й, докато спеше ;/ Кво шубе си, страх те е да я вземеш като е будна, а уж се държиш като пинчер
Първоначално написано от papugai Кво шубе си, страх те е да я вземеш като е будна, а уж се държиш като пинчер и като е будна го правя, ама много пищи тогава ;/ тори, аз кафето към хранат го причислих..
Правила