.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 184
    Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Естествено, в чужбина ще те посрещнат с червен килим и начална заплата 5 000€. Много пъти съм казвал. В България могат да се изкарват много добри пари над 1000 лв месечно, че ако си наистина кадърен и до 4-5 000. Това, че както по-горе споменаха си мислите, че трябва като завършите да почнете да работите веднага за тия пари, при положение че не знаете нищо, щото сте се скъсали от живот а не от учене си е лично ваш проблем. Ходете си трошете главите по чужбина, щом мислите, че е много лесно.
    .. не знам как те посрещат , но примерно в германия познавам хора , които си взимат 2000 евро без проблем.без стаж и т.н. не са много за там , но като за начало е доста добре според мен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Докато си още ученичка и, ако е лятото, запиши се. Особено, ако наистина ще ти е полезно. Истински нямаш време после, в университета. Дотогава ще се справиш и тамън ще се тренираш на малко по опънат график, за да не ти е шок после. Аз трудничко свикнах първия семестър с идеята, че няма време за нищо освен учене, ради, учене, ради. Ти ще си учене, умри, учене, умри.
    Прочетох пълното описание - 7-8 страници някъде. Мазало е. Определено не е по време на училище. Иска ми се, но просто нямам време и не е оправдание.
    Така де, спирам да спамя, че се олях наистина. :д

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    в Германия с 2k евро си цар братче.. а тука за 1к лева (дето хич не стигат, еле пък ако си семеен) си късаш гъзЪ..

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    В Германия с 2к евро ли си цар ? ххаха

Заплатите в БГ са си мизерни и това е ^^ От няколко седмици съм в Швейцария и тук минималната заплата не пада под 2500франка (1 франк ти е почти 2лв). За съжаление мисля че България никога няма да се оправи. Искаме да бъдем европейци, но нещо ни липсва в цялата тая работа. Всеки краде,никой не иска да работи ии така.. Изнасяйте се докато е време. В БГ вече не останаха много млади българи.Всички се изнесоха по чужбина и останаха неграмотните,заблудените и циганите- това е! В България нямаме бъдеще. Ще родя дете и всеки ден ще треперя дали ще се върне от училище жив или някой побъркан ще го заколи,изнасили и прочие.. и после никой няма да го намери ^^
    Отделно обръщам огромно внимание на животните понеже ги обичам страшно много още от малка. В ПРЕКРАСНАТА България измислиха закон (Варна) който гласи: "Който нахрани улично животно получава глоба от 500лв." Ами извинявайте ама само един безсърдечен човек може да подмине куче или котка със стърчащи ребра на прага на смъртта без да го нахрани. В чужбина такива неща се наказват със затвор и глоби.. Таа тва е тема само за заплатите така че спирам България има мизерни заплати!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    В БГ вече не останаха много млади българи.Всички се изнесоха по чужбина и останаха неграмотните,заблудените и циганите- това е!
    Извинявай много ! Нещо не ти е вярна статистиката.

Извинявай много не си прочела както трябва "неграмотните,заблуденит е" ^^

Град
    Manhattan *
    Значи според теб всеки,който си е останал тук е неграмотен и заблуден? Евала,българино.
    Ходи си,където искаш да живееш,но не си плюй народа и страната. Грозно е.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    mirorforse айде да се стегнеш и да не говориш глупости.
    Какви са тези глупости,че сме били тъпи или неграмотни....
    Това,че живееш в Швейцария не те прави уникална,а мене,че съм в България тъпа патка.
    Искам да те попитам с какви доходи живееш,работиш ли,учиш ли ?
    Правя ти евала,ако учиш и работиш,но ме съмнява доста,при положение,че си в Швейцария.

Да аргументирам защо все още има хора,които са останали тук:

-Нямат финансова възможност да учат в чужбина,дори и да имат висок успех. Въпреки,че има хора,които работят и учат едновременно,но те не са кой знае колко.

-Искат да напуснат,но не могат. Всички знаят колко ни обичат в Европа и ни налагат всевъзможни ограничения.

-Харесва им да живеят тук и едва ли им пука кой какво си мисли

anonymous708973
    Guest
    Вчерашна пикла, отишла в Швейцария преди няколко седмици и си плюе народа, предпочел да остане тука.
    И аз искам да се махна от тая държава, ама това твоето на нищо не мяза.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ще родя дете и всеки ден ще треперя дали ще се върне от училище жив или някой побъркан ще го заколи,изнасили и прочие.. и после никой няма да го намери ^^
    Това не е вярно. Всъщност големите градове са в пъти по-опасни.
    Иначе за последната част за закона съм абсолютно съгласна с теб. То това не е върховна простотия, не е чудо. Отвратих се като го прочетох.

И всъщност всеки плюе държавата, така че не скачайте така остро. Вярно, че момичето се изказва първосигнално и не е права, но съм сигурна, че и вие не сте във възторг от нашето положение. А и е нормално това поведение за всеки новозаминал, първите седмици са голямата еуфория, после настъпва голямата носталгия.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^не я е ударило още.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Tрагедия пълна..

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Искаме да бъдем европейци, но нещо ни липсва в цялата тая работа..Всички се изнесоха по чужбина и останаха неграмотните,заблудените и циганите- това е!
    Объркала си си ника.

Ама айде моля ви се какво веднага ме нападате целия форум.. К'во се правите на много интересни. Като си обичате България стойте си и си робувайте- никой не ви пречи. После ходете на протести за ВИСОКИЯ ТОК или за някоя друга глупост. Работете за стотинки и гледайте как държавата ви взима хляба от устата, гладувайте и си обичайте България. ДА има и някакви 10,20% от населението, които искат да си съберат багажа и да изчезнат на някъде, но нямат възможност. Плюя народа защото сте РОБИ и сте свикнали да РОБУВАТЕ още от турското робство и ДА ще плюя народа колкото си искам защото не съм БЪЛГАРИН!!Живяла съм достатъчно за да видя какви овце сте всички, не ми трябва повече да ви гледам тъпите физиономии.. и тва че има някъв процент от хора ,които не са тъпи и знаят какво искат от живота, но нямат възможности не оправя държавата!Другата част са коне с капаци! Айде чакам хейтърите пак да се изкажат!

Мега фен Аватара на draid
    Ама айде моля ви се какво веднага ме нападате целия форум.. К'во се правите на много интересни. Като си обичате България стойте си и си робувайте- никой не ви пречи. После ходете на протести за ВИСОКИЯ ТОК или за някоя друга глупост. Работете за стотинки и гледайте как държавата ви взима хляба от устата, гладувайте и си обичайте България. ДА има и някакви 10,20% от населението, които искат да си съберат багажа и да изчезнат на някъде, но нямат възможност. Плюя народа защото сте РОБИ и сте свикнали да РОБУВАТЕ още от турското робство и ДА ще плюя народа колкото си искам защото не съм БЪЛГАРИН!!Живяла съм достатъчно за да видя какви овце сте всички, не ми трябва повече да ви гледам тъпите физиономии.. и тва че има някъв процент от хора ,които не са тъпи и знаят какво искат от живота, но нямат възможности не оправя държавата!Другата част са коне с капаци! Айде чакам хейтърите пак да се изкажат!
    Ами бий си камшика тогава нанякъде бе, какво ни занимаваш с твоите глупости. Заминавай си там в Турция ли къде ще вървиш там като си такъв. Тъкмо ще се отърве държавата от туморите си. Върви в Европата, да им лижеш задниците. А ние тука колко работим за жълти стотинки не ни гледай.

Мизерия, понякога се срамувам от държавата в която живеем...

От Русия съм мерси че попита Продължавай да хейтваш

Мега фен Аватара на draid
    Ооо мамина златна. Русия да не мислиш, че е цъфнала и вързала ??? Изхвърляш се тука как в България било зле и не знам какво, а погледнала ли си Русия ? Да не мислиш, че имат по-малко проблеми от нас ? Просто мащабите са други там. И мога да предположа, че си 50/50, така че не се самоопределяй.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Според мен няма кой знае какви проблеми България, всеки обикновено сам си е виновен за немотията, ти какви умения притежаваш, какво можеш да свършиш в полза на някой друг, че да искаш висока заплата?
    Иначе не е някакво геройство да вършиш черната работа на западняците, да може като мияч да взимаш повече пари там, отколкото тука, пък най са ми смешни черноработниците от запада, които като дойдат после тука с някой лев и се представят едва ли не за богаташи.
    Ако си в Швейцария, не знам какво толкова се радваш, все едно имаш някакви заслуги за благополучието на тая страна, трябва да благодариш, че са те пуснали в нея.
    Ами ако още 10 000 ревливи и онеправдани източноевропейци дето не могат да се оправят в страните им(в които има много възможности, ако в България не можеш да се оправиш, трудно ще се оправиш и в чужбина)отидат там, с какво си повече от тях?
    Последно редактирано от Nam3less3 : 02-13-2013 на 11:01
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на shmatarok
    mirorforce, кажи ми точно ти какво си направил/-а, за да живееш сега в Швейцария или там където си? Пари, за да заминеш там, ли си изкарал/-а, жилище ли си намерил/-а, данъците сега ТИ ли ги плащаш или просто си разчитал/а на мама и на тате да те емигрират натам?
    Какво си постигнал/-а ти в живота, че смееш да казваш кой робува и кой не?
    Айде, ако обичаш си налягай малко парцалите.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Според мен, това поведение на mirorforce е изградено от постоянните разговори на родителите, в които те гласят колко по-по най ( ) е от всички останали пешки в България. И shmatarok е права. Едно е да си блъскаш главата с всичките неща, които тя изброи, други е всичко да ти предоставят на готово без да си мръднеш и малкия пръст.

Но същото това поведение ще започне (сигурно) да омеква, когато реалността я връхлети. Ще ти липсва лютеница, сирене, Иван Вазов, манастири/църкви, българска реч, дори дупките по улиците (изхвърлям се). Та, съгласна съм с Виоленца. Не я нападайте много :с. Единственото хубаво нещо от държанието и е, че видимо ( в момента ) е щастлива, че е там и не се е депресирала по баба/дядо/котка/бащината къща/120 или 88 в София. Благородно и искрено и завиждам. Това е като да избирам между това да бъдеш весел глупак (глупак е прекалено силна дума; весел не-в-правото-си-човек) и тъжен гений.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Щом си твърде слаба, за да останеш и да се бориш за по-добро бъдеще - бягай, крий се. Давай гъза на чужди хора, раждай деца швейцарчета. Бъди велика, но склонила главата пред по-богатите. Куче, което те отглеждат. На което хвърлят трошичките. Чуждопоклонник. Тук ти си единственият роб.

Град
    Manhattan *
    Плюя народа защото сте РОБИ и сте свикнали да РОБУВАТЕ още от турското робство и ДА ще плюя народа колкото си искам защото не съм БЪЛГАРИН!!

ЗАЩО ТОГАВА СЕ НАМЕСВАШ В ТЕМАТА ,ПИТАМ АЗ???

p.s:
    Що не си говориш родния език?
    Интересно как плюеш българите,а в същото време говориш български
    Последно редактирано от POLLINA : 02-14-2013 на 11:18

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен Аватара на whitediamond
    mirorforse

Toва,че нямаме мама и тати,които да ни издържат в Швейцария не ни прави роби,глупаци и каквито искаш ни наречи.
    Сподели ни тайната с какво си заслужила да живееш в Швейцария ?
    Някакви уникални способности ли притежаваш ?
    Да не си момичето с феноменалната памет или си млад лауреат на нобелова награда...
    Все пак не си ми отговорила на предишния пост...

По темата : нямаш качества,които да отговарят на стандарта ти на живот !
    Приеми го както искаш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си