- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Драйд е закрил темата.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
За туй ли повече жени бягат на Запад , за да ги закриват![]()
Има разлика между това някой да те изнервя в спора да речем и тенденциозно да се опитва да те изкара от равновесие. Когато е налице второто, аз не намирам мъжа за виновен. Когато знаеш, че срещу теб седи по-силен човек физически, да се опитваш умишлено да го побутнеш отвъд границата и то лице в лице е меко казано глупост.
LadyDi e jertva na tormoz
myja i q bie kato q vidi v kuhnqta
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
[26.4.2014 г. 23:43:06] Simo каза: аз не разбирам къде е проблема
[26.4.2014 г. 23:43:14] Simo каза: ама тя вече е пред нервен срив (rofl)
[26.4.2014 г. 23:43:23] Наско каза: (rofl)
[26.4.2014 г. 23:43:28] Наско каза: колкото да каже че има проблем
[26.4.2014 г. 23:43:30] Наско каза: жени
[26.4.2014 г. 23:44:38] Simo каза: жени е меко казано
[26.4.2014 г. 23:44:48] Simo каза: уникум е просто
[26.4.2014 г. 23:45:06] Наско каза: нищо чудно че жоро не и обръща внимание и гледа да я избягва
[26.4.2014 г. 23:45:12] Наско каза: тва ако цял живот живееш с такова
[26.4.2014 г. 23:45:15] Наско каза: жална ти майка
[26.4.2014 г. 23:45:21] Simo каза: да
[26.4.2014 г. 23:45:24] Наско каза: (rofl)
[26.4.2014 г. 23:45:30] Simo каза: тя наистина е голяма бърборана
[26.4.2014 г. 23:46:05] Наско каза: ужасно
[26.4.2014 г. 23:46:07] Наско каза: и не само тя
[26.4.2014 г. 23:48:27] Simo каза: толкова филмирана
[26.4.2014 г. 23:48:48] Наско каза: всички жени са така
[26.4.2014 г. 23:48:55] Наско каза: то затва толкова са осмивани
[26.4.2014 г. 23:48:57] Наско каза: и подигравани
[26.4.2014 г. 23:49:00] Наско каза: (rofl)
[26.4.2014 г. 23:49:36] Simo каза: е дали е за тва не знам
[26.4.2014 г. 23:49:54] Simo каза: ама прекалено много дотяга
[26.4.2014 г. 23:56:30] Наско каза: е и катя
[26.4.2014 г. 23:56:35] Наско каза: някой и каже 1 дума накриво
[26.4.2014 г. 23:56:40] Наско каза: и после 2 часа ми реве на телефона
[26.4.2014 г. 23:56:42] Наско каза: в истерия
[26.4.2014 г. 23:57:30] Simo каза: хаха
[26.4.2014 г. 23:57:34] Simo каза: да
[26.4.2014 г. 23:57:37] Simo каза: много терсене
[26.4.2014 г. 23:57:41] Simo каза: дрън дрън
[26.4.2014 г. 23:57:47] Simo каза: до полудяване (rofl)
Само бой ще ги оправи![]()
кат сте заобиколени от тъпи парчета тва ви прай и вас тъпи парчета
Херкулес, не знам къв си, колко си дърт, но си адски тъпо копче.
Пантерата 10 пъти те пита какво имаш в предвид под заслужил шамар или бой, а ти продължаваш с ,,теориите'' за висши и нисши животни.
Не, че нямаш право за фемениските, за тъпите коври като Мая Манолова и др. протежета и копия на изчадия, които заслужават начупване на ръце и кости, ма тва означава ли, че един тъп селянин от мъжки пол ще е прав и жените трябва да му се подчиняват?
Аз лично няма да си търся тъпи п у т к и, които бих бил, така че за мен те не са ми личен проблем.
Въобще на какво ли ниво трябва да падна, че да стигна до това положение да си бия жена си, смисъл, аз въобще да се оженя за такава..
Между другото, аз съм готова с психологическия профил на този господин
Доста интересен индивид.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пантерата няма акъл, за да зададе правилен въпрос, а ти нямаш пишка, щом се държиш като залупена путка.
Няма скали, по които се определя, пинкууу си живее в някъв свой свят, в който всичко се движи по дадени правила, не знам дори дали може нейното да се нарече живот, по-скоро е съществуване.
Бие се, когато го заслужава, не когато е направила нещо, което не трябва да се прави.
Не знам и как путка като теб, ще тръгне да не си търси путки, защото нормалните путки си търсят чепове, значи и на теб това ти трябва.
Да не е мъжа ти ?
Последно редактирано от papugai : 04-27-2014 на 13:06
Аз не съм тоя, с хомосексуалните му изяви за лапане на чепове.
Под дефиницията ,,заслужава'' може да означава безброй неща и като не разбираш от нормално задавани въпроси означава само едно - че си също, а може би и още по-бавен от приятелят ти херкопут.
Странно как аз и другите как веднага разбрахме какво иска да пита, а вие не може да зацепите.
Не е странно, че средата ви се движи само от безмозъчни путки... или чепове.
Грешка.
Интелигентният човек знае, че "заслужавам" е строго субективно. Наистина ли има нужда да обяснявам защо? Явно да... защото и "интелигентен" е строго субективно. Само ГЛУПАКЪТ има категорично мнение.
Вечно се биеш в гърдите, че очевидно разбираш значение на думите, което ние не знаем.
Хайде да чуем тогава. Какво значи "една жена заслужава бой"? Питам за десети път, нали сте много интелигентни, нека чуем.
Бих попитала и кога един мъж заслужава бой, ама... вие на по-елементарния въпрос не можете да ми отговорите, камо ли на този.
Виж сега, не знам колко голям кораб си, и къде плаваш или минаваш, но ако беше разбрал смисъла на провокативните въпроси на пантерата, щеше да схванеш иронията в реториката им. Ще ти отговоря направо, както и на нея. Феминизмът е като раково заболяване, последствие от комунизма, който сега е приел друго наименование "неолиберализъм". Той юридически изравнява правата м/у половете, с тази разлика, че единият пол (в случая женски) остана да ползва всички привилегии от миналото и си присвои права, които не му се полагат по природа. Ти видял ли си мъж, да спечели бракоразводно дело в съда? Видял ли си жена да бъде осъдена за това че малтретира децата, които не са само нейни и заплашва открито и на публично място мъжа си, че ако не изпълнява нейните капризи, няма да ги вижда повече? Скандалите, които се пораждат у дома благодарение на женско упорство, нахалство и безнаказаност от закона.
Наглостта им е надхвърлила всякакви граници. Имат си и девиз - "Кажи му мъж и не го обиждай повече". Като споменаваш това, за нивото на което трябва да паднеш, че да биеш жена си, когато те излага пред хората, държи се надменно, обижда те и дори ти посяга и обществото толерира това, ти вече си паднал под всякакво ниво и си загубил мъжкия си облик.
Последно редактирано от herkules : 04-28-2014 на 06:34
Аз ли не разбирам или ти? Когато споменах това за нивото ми, означаваше, че въобще няма да се занимавам с такива женски индивиди. Има много нормални момичета, които не се държат по този начин и не мисля, че боя (шамара), който евентуално жената може да отнесе трябва да е с цел възпитание . Това е възрастен завършен човек, не е дете.
За другото, че жените били по-тъпи от мъжете също не е вярно.
Те имат по-различно мислене, характер, възприятия. Действията им са други. Дори са по-хитри от мъжете и много често побеждават, не заради феменистките закони (за които може би имаш право, но въпреки това дори днес жената е дискриминирана) , ами заради женската им природа и разум.
Това, което мислиш за провокация от страна на пантерата, сега ще те питам аз и повече спирам да пиша, ако пак ми отговориш подобен пост.
За какво нередно деяние ТОЧНО жената в ежедневието трябва да отнесе удар? Дай няколко примера..
Някак си ми звучеш заплашително, но както и да е! Мисля че Papugai ти отговори многократно, както и аз, но ти все се правиш на ударен. Ето ти пример. Прибира се мъжът в къщи, уморен от работа, изкъпва се и иска да вечеря, като пита жена си: - какво има за вечеря? - И, отговорът е:- Не ме занимавай с глупости, сега имам друга работа, вечеряй каквото си си сготвил! След това мъжът я пита:- До кога ще си губиш времето с излишни разговори по т.л.ф., с тези твои приятелки, а не обърнеш малко внимание на дацата и на мен? И, отговора е: - Я, се разкарай, какъв си ти, че ще ми казваш какво да правя?!!!.........Много още примери мога да ти дам относно заслужаването на плесница или нещо по-вече. Това женско поведение за много редно ли го намираш? А, това е най-безобидното. Извратеността на закона е в това, че дава право и насърчава жената да изнасилва мъжа психически, и за това на него не му остава друго, освен да използва природния закон и да наказва жената физически. За това насилието над жените ще продължи да се увеличава. Сега са бити около 1/3 и процентът се увеличава. Когато стане 2/3 може би ще мирясат, но ако и това не помогне, може би тогава мъжете ще намерят друго решение относно женското равноправие, но това както вече казах си е мое мнение.