- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Изчетох цялата тема и ми изсъхнаха очите. *въх*
Херкулес, много ми е интересно как възпитаваш дъщерите си. Нима си им казал в очите: "Мили деца, знайте, че ако имате различно мнение от това на бъдещите си съпрузи, те са в пълното си право да ви удрят, дори да сте прави. Защо ли? Защото сте жени, което значи, че сте нисши създания. Всъщност на практика не сте хора."? Говорили ли сте въобще на тази тема? Какво е тяхното мнение?
И като казваш, че би дал всичко за син, това значи ли, че би заменил една от дъщерите си за скъпоценното ти синче?
Последно редактирано от Melodies : 04-28-2014 на 18:49
Melodies скъсила си си живота поне с 10 години с четенето на тази тема.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това няма значениеВажното е, че сме за бой
![]()
Много даже, особено ти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Щом не сме приготвили ракията и салатата... естествено. Само бой ни оправя!
![]()
Моята жена ще трябва да може да свива, а не да приготвя салати и ракии.
а добре си научихте урока да слушате все пак :д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
пробвай се
той е от кученцата, дето само джафкат![]()
Знам едно такова кученце, което уж само джафка, ама накрая... брат ми го отнесе. Още има белег![]()
Очевидно има хора които не схващат, че за да има една жена респект от теб, че дори ако искаш да се страхува изобщо не е необходимо да я удряш дори веднъж. Жените като цяло са лабилни психически, поддават се на емоции лесно и още ред други които позволяват на малко по запознат мъж да се справи прекалено лесно с тях. Не искам дамите да ми се обиждат, просто повечето жени са много лесни за манипулиране стига да имаш акъл. Въпреки това вие ставате за смях като изразявате глупави случаи в които жената заслужава бой. Щял да я бие ако не е сготвила, другият щял да я бие ако не си знае мястото и т.н. Абе хора това не ви е куче. С интелигентен човек се постъпва по различен начин. Всичко което ще постигнете с тоя бой е да се страхуват от вас някой по-слаби жени, има характери и хора които с бой не могат да бъдат пречупени, а биеш ли един човек той трупа ненавист и омраза. Има далеч по цивилизовани начини за постигане на целите в които и двете страни ще са доволни.
Ще ти дам един пример за един човек, мой познат които беше женен имаше дете, а жена му се оказа отвратителна харпия не ами не знам какво. Човека беше мъж на място. Въпросната негова жена се опитваше да му вземе всичко, освен детето искаше да вземе всичко което беше направил (къщи и т.н.) неща които беше постигнал сам. Говореше на дъщеря им само глупости за него и я настройваше срещу него. Човека загина при автомобилна катастрофа преди определен брой години, като той не беше виновен за нея. На погребението въпросната му "жена" се довлече и започна да говори как си бил получил заслуженото и други глупости които няма да коментирам. Един човек и заби зловещ шамар, но по моите виждания това и беше много малко. Ако аз бях на място на този човек вероятно щеше да лежи дълги месеци в болница и определено щях да си понеса последствията след това с гордост и чест.
Това е смешно и колкото по-бързо го разбереш по-добре за теб. Една жена която е тренирала бойни изкства дълго време има шанс да се справи с мъж. Но един мъж може да свали почти всяка жена с един единствен удар независимо къде я уцели, да не говорим да се прицелва. Когато говориш за обучени жени, сравнявай ги с обучени мъже. В тоя случай шанса е никакъв. Дори тренирана жена срещу спортуващ мъж няма почти никакъв шанс освен ако не се възползва от елемента на изненадата. Правило което винаги трябва да съобразяваш срещу по-силен опонент. Колкото и да не ви се иска, никога няма да сте равни с мъжете. Равенство може да има само правово не и друго. Мъжа е силен и съобразителен неща които са му били необходими през годините за да оцелее, жената е емоционална и грижовна поради същата причина.
Последно редактирано от draid : 04-28-2014 на 18:58
Ммм...а мъжете трябва ли да се бият ? : )