- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
аре млъквай ве
писна ми все таа тема отгоре
и все глупости
и все твоите
ебати тъпака
Кои са тези двамата ?
П.П Много обичам такива жалки мъжленца като теб и да ти кажа въобще не ме плашат .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-29-2014 на 12:49
Напротив, има как. Просто трябва да знаеш как да се възползваш от женските слабости и комплекси (които в повечето случаи са доста явни). Не е задължително винаги да се използва груба сила, често хитростта върши много по-добра работа.
При мен и вербалните методи дават резултат.
Имал съм поне 2 екстремни случая, когато съм бил под влияние на алкохол и жена е успявала да ме провокира жестоко. Щом съм успял да се овладея и да не я размажа (макар че си го заслужаваше), значи имам достатъчно здрави нерви.
Welcome to the Jungle...
Херкулес, на базата на какво стигна до извода, че жената не е нищо без мъж? Какво те е ограничило до такава степен? Според теб никоя жена, колкото и добре обучена да е тя, не е способна да помели един мъж. А да ти доведа ли Станка Златева? Според теб една жена, независимо от всичките й знания и мозъчни клетки, няма да достигне нивото на ум и компетентност на един мъж. Това вече е просто нелепо, по-нелепо от горепосоченото твърдение. Я попитай всички физички, математички и тем подобни. Или пък попитай дъщеря си - казваш, че е носителка на много награди от олимпиади и, че е заета до такава степен с ученето, че едва намира свободно време. Е тогава сравни нея с повечето й съученици (момчета) и кажи чий ум е по-извисен, така да се каже.
Ох, да, лишени от чувство за хумор човече.
Шегата настрана - ако хубавият и редовен секс е налице, доста от скандалите - поне тези за глупости - няма да ги има заради ендофините и другите гадни измамващи нещица :д
Пфу, явно истиният мъж си насилва жената, good to know.
И сега вече знам, че си трол - вече каза, че не би изневерил, виждам, че логиката ти очевАдно се пропука.
И "обективна реалност" няма. Самият факт, че тука има не един и двама, които не са съгласни с теб, говори, че не е обективно.
Виж, ако говорим дали небето е синьо, да, това сигурно ще мине за "обективна реалност", но... какво ти обяснявам, ти сам си знаеш, че не си особено интелигентен![]()
^
^
^
То пък щото няма други мъже, готови да спят с женати, айде. Само не разбирам какъв е тоя мазохизъм да седиш там, където боят е редовна практика в отношенията с половинката. Едно е стоически да отнесеш някой шамар като си прекрачил/а границата, съвсем различно - да търпиш побоища с годините. Първото е понасяне на последствията, второто си е живо себеотрицание и немарливост спрямо тялото и чувствата ти.
айде бе, до кога ще се занимавате с него?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз пък не съм. Ние всички сме хора и няма по-голяма или по-малка стойност.