- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Жените трябва да се бият.
Като малък си мислех, че жените не трябва да се удрят, понеже са по-слаб пол, но след това срещнах доста "феминистки"
Много просто. Едно време как са биели мъжете, жените, когато са правели за бой? Сега са вече по-модерни времената, това значи, че ще трябва да се адаптираме към обстановката и да ги бием правилно, според условията. Иначе няма оправия, ще ни се качат на главите, и тогава вече не само че ще ги бием, ами ще ги пребиваме. Където е силата там е и правдата. Крайно време е да се разбере, кой от двата пола ще командва. На жените не им се полага това право.
Това че живеете от 10 години заедно нищо не значи.Насилието се поява и на по-късен етап от брака и случайте в който минава само с един шамар и край са много редки .
Ахаха едва ли ще е по-голям стрес за децата да видят как баща им удря майка им. На колкото и години да си трялва да имаш вес пак някакъв инстинкт за самосъхранение .
Не винаги това насилие се разраства. Тоз шамар може да е провокиран инстинктивно, в момент на не мислене.
Ако той започне да се повтаря.. ясно е, - развод. Но иначе взетите мерки не трябва са на такава степен.
Предупреждения, временно местене и тнт, ок, ама окончателен развод..
И да не говорим, че някои жени до такава степен се качват на главата на мъжа си, ровичкат му нервите, дразнят и правят глупости - че напълно ще си заслужат шамара, без да имат право на оплакване![]()
Не винаги се разраства да но в повечето случай не е само той. Другото което е такива неща като продиктувани от инстиктивност са жалко оправдание .Ако е толкова ядосан нека го покаже по друг начин . Напротив поне за мен и след първият шамар е хубаво да се потърси консултация с бракоразводен адвокат . Същото тогава може да се каже и за мъжете защото си има мъже заслужаващи си боя .![]()
Ето това е,...... самото обращение "уважаемия Херкулес" заслужава похвала за жената която го е направила. И, дори и да е направила за бой, някак си ще и се размине. А, колкото до регламента, права си. Вярно е че жените се превъзпитават само чрез пребиване от бой, но от бой до бой има голяма разлика. За това и аз съм съгласен с теб, трябва да се регламентира някъде. Така всяка жена ще знае точно колко и какъв бой ще е заслужила при нарушаване на закона у дома, и ще се стреми да не го нарушава. Тогава семейството ще живее по-щастливо и дацата ще се възпитават правилно.
Sineochka
Ми те в днешно време в не малко семейства жената бие мъжа
Ако мислиш иначе, че може да се покаже по друг ,,мирен'' начин на побесняла жена да спре да вика и да ти хвърля отгоре предмети, да те преследва, добре, намериго.
![]()
Някой мъже си го заслужават боя![]()
Разбира се че може да се покаже по друг начин и ако един ъмж е достатъчно истински мъж ще го направи .
И начинът еее ..?
Явно да се хвърли през 5-тия етаж.
То сигурно ще има, ама няма да е толкова лесен и ефективен на момента.
Няма да настъпи тишина.
Тук мъжът не иска да се развежда, заради такива тъпотии.
Заслужаваме си боя, да, и много жени се възползват от страха на мъжа. Правят го на мармалад. И някои мъже са готови да оближат пода само и само, за да угодят. ;д
най-различни семейства. . .
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И през 5 етаж да се хвърли пак е по-добре от това да посяга на жена си . В един брак а и въобще стигне ли се и до един шамар значи че нещо в отношенията е сбъркано . Разговорът е добро средство за решаване на проблеми .
Че то и аз мога да кажа за теб същото. Откога антифеминизма се нарича тролене, и тези които се обявяват против феминизма, и държат на патриархална ценностна система ги определят като тролове. Или цензурата, която налагат модовете (с банването на неудобните) е правилна, за да запушат устата на инако мислещите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За някои е, за други -не. Всичко е много относително. За тея другите мъже - любовта промива мозъци. Така си го обяснявам. Освен силни чувства не знам кое ще накара някои да се прави на малук. В някои семейства жената в мъжът.
Макар че аз съм много далеч от тези работи.
Тук ви пиша като страничен анализатор :Д
Няма се женя скоро :д