.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Страница 7 от 22 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 544
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Иначе понякога се стига до такива неща, чак да се свивам като ми повиши тон...
    Дано не съм права, но говориш като момиче, минало през това.

Голям фен Аватара на ОР
    Жените трябва да се бият.
    Като малък си мислех, че жените не трябва да се удрят, понеже са по-слаб пол, но след това срещнах доста "феминистки"

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от fenikss_ Виж мнението
    He.
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Kak ne be !!!

:Д:Д

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Жените трябва да се бият.
    Като малък си мислех, че жените не трябва да се удрят, понеже са по-слаб пол, но след това срещнах доста "феминистки"
    Да живее равенството.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ама все пак не става въпрос за шамар. Пресилваш нещата. И аз не бих стояла при някой, който редовно ме сгъва на сто ама за един шамар да правиш простотия е путкенско.

Ахаах ама да бе
    Обикновенно след първит шамар винаги следват още . Въпрос на самоуважение е да си събереш багажа още след първият шамар
    И оправданията с децата са ми точно толкова измукани от пръстите от разни жалки женички без никакъв характер .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Как ще ги еманципираме без да ги бием ?! Не разбирам.
    Много просто. Едно време как са биели мъжете, жените, когато са правели за бой? Сега са вече по-модерни времената, това значи, че ще трябва да се адаптираме към обстановката и да ги бием правилно, според условията. Иначе няма оправия, ще ни се качат на главите, и тогава вече не само че ще ги бием, ами ще ги пребиваме. Където е силата там е и правдата. Крайно време е да се разбере, кой от двата пола ще командва. На жените не им се полага това право.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    В кой свят живееш, драги? о.О
    В технологичния драга!

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ахаах ама да бе
    Обикновенно след първит шамар винаги следват още . Въпрос на самоуважение е да си събереш багажа още след първият шамар
    И оправданията с децата са ми точно толкова измукани от пръстите от разни жалки женички без никакъв характер .
    От километри си личи детското ти мислене.
    След първия, следвало и втори. Ако живеете от 10 години заедно, също ли?
    А знаеш ли какъв стрес е за децата?
    Ще бягаш ти на пределна възраст хехехе, не се прави на ударена само.

Това че живеете от 10 години заедно нищо не значи.Насилието се поява и на по-късен етап от брака и случайте в който минава само с един шамар и край са много редки .
    Ахаха едва ли ще е по-голям стрес за децата да видят как баща им удря майка им. На колкото и години да си трялва да имаш вес пак някакъв инстинкт за самосъхранение .

Не винаги това насилие се разраства. Тоз шамар може да е провокиран инстинктивно, в момент на не мислене.
    Ако той започне да се повтаря.. ясно е, - развод. Но иначе взетите мерки не трябва са на такава степен.
    Предупреждения, временно местене и тнт, ок, ама окончателен развод..
    И да не говорим, че някои жени до такава степен се качват на главата на мъжа си, ровичкат му нервите, дразнят и правят глупости - че напълно ще си заслужат шамара, без да имат право на оплакване

Не винаги се разраства да но в повечето случай не е само той. Другото което е такива неща като продиктувани от инстиктивност са жалко оправдание .Ако е толкова ядосан нека го покаже по друг начин . Напротив поне за мен и след първият шамар е хубаво да се потърси консултация с бракоразводен адвокат . Същото тогава може да се каже и за мъжете защото си има мъже заслужаващи си боя .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това е една напълно уместна емотиконка! Не знам откъде е, но е право в десетката!
    (Тва е мацката от "Игри на глада", нали?)

"като правят за бой"...
    Я да се вържа, че си нямам друга работа и да попитам уважаемия Херкулес, кога една жена е направила за бой и го заслужава? И какъв бой? В смисъл... някаква скала ли има? Манджата е безсолна - шамар, не е пуснала прахосмукачка - шамар с опакото на ръката, възрази ти пред хора - прав десен?
    Не разбирам. Не е ли малко неточно? Не трябва ли да се регламентира някъде?
    Ето това е,...... самото обращение "уважаемия Херкулес" заслужава похвала за жената която го е направила. И, дори и да е направила за бой, някак си ще и се размине. А, колкото до регламента, права си. Вярно е че жените се превъзпитават само чрез пребиване от бой, но от бой до бой има голяма разлика. За това и аз съм съгласен с теб, трябва да се регламентира някъде. Така всяка жена ще знае точно колко и какъв бой ще е заслужила при нарушаване на закона у дома, и ще се стреми да не го нарушава. Тогава семейството ще живее по-щастливо и дацата ще се възпитават правилно.

Sineochka
    Ми те в днешно време в не малко семейства жената бие мъжа
    Ако мислиш иначе, че може да се покаже по друг ,,мирен'' начин на побесняла жена да спре да вика и да ти хвърля отгоре предмети, да те преследва, добре, намериго.

Някой мъже си го заслужават боя
    Разбира се че може да се покаже по друг начин и ако един ъмж е достатъчно истински мъж ще го направи .

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Много просто. Едно време как са биели мъжете, жените, когато са правели за бой? Сега са вече по-модерни времената, това значи, че ще трябва да се адаптираме към обстановката и да ги бием правилно, според условията. Иначе няма оправия, ще ни се качат на главите, и тогава вече не само че ще ги бием, ами ще ги пребиваме. Където е силата там е и правдата. Крайно време е да се разбере, кой от двата пола ще командва. На жените не им се полага това право.
    Майка ти да не те е изпускала на главата ти, докато си бил бебе?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Някой мъже си го заслужават боя
    Разбира се че може да се покаже по друг начин и ако един ъмж е достатъчно истински мъж ще го направи .
    И начинът еее ..?
    Явно да се хвърли през 5-тия етаж.
    То сигурно ще има, ама няма да е толкова лесен и ефективен на момента.
    Няма да настъпи тишина.
    Тук мъжът не иска да се развежда, заради такива тъпотии.
    Заслужаваме си боя, да, и много жени се възползват от страха на мъжа. Правят го на мармалад. И някои мъже са готови да оближат пода само и само, за да угодят. ;д

най-различни семейства. . .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Заслужаваме си боя, да, и много жени се възползват от страха на мъжа. Правят го на мармалад. И някои мъже са готови да оближат пода само и само, за да угодят. ;д
    Те тия мъже са точно толкова мъже, колкото и ония, дето бият жените си.
    Не трябва да оставяш никой да ти се качва на главата. Но не боят е решението.

И през 5 етаж да се хвърли пак е по-добре от това да посяга на жена си . В един брак а и въобще стигне ли се и до един шамар значи че нещо в отношенията е сбъркано . Разговорът е добро средство за решаване на проблеми .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Херкулеса е трол.
    Че то и аз мога да кажа за теб същото. Откога антифеминизма се нарича тролене, и тези които се обявяват против феминизма, и държат на патриархална ценностна система ги определят като тролове. Или цензурата, която налагат модовете (с банването на неудобните) е правилна, за да запушат устата на инако мислещите.

Град
    Варна
    И през 5 етаж да се хвърли пак е по-добре от това да посяга на жена си . В един брак а и въобще стигне ли се и до един шамар значи че нещо в отношенията е сбъркано . Разговорът е добро средство за решаване на проблеми .
    Я да те питам. Одобряваш ли, под каквато и да е форма, жена да удари шамар на мъж? Всъщност, не дали одобряваш, а дали би било разбираемо според теб.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Или цензурата, която налагат модовете (с банването на неудобните) е правилна, за да запушат устата на инако мислещите.

За някои е, за други -не. Всичко е много относително. За тея другите мъже - любовта промива мозъци. Така си го обяснявам. Освен силни чувства не знам кое ще накара някои да се прави на малук. В някои семейства жената в мъжът.
    Макар че аз съм много далеч от тези работи.
    Тук ви пиша като страничен анализатор :Д
    Няма се женя скоро :д

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    начин на побесняла жена да спре да вика и да ти хвърля отгоре предмети, да те преследва, добре, намериго.

блаблаблабла. тва са изтъркани лафове.
    в почти всички бракове се е срещало насилие под различни форми, било то физически или психически
    но тва в очите на младите се вижда наистина недопустимо, дам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си