Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
Пантерке, честно да ти кажа, и аз бях на такова мнение до преди някакво време. Но вече не съм. И ще ти кажа защо.

След като гледах как една жена унижаваше един мой много близък човек с поведението си, мога да кажа, че си заслужи единствения шамар от него. Беше пияница, пиеше повече отколкото аз можех да си представя, демек по 1 литър водка на излизане почти всяка вечер, не пипаше домакинска работа, държеше се ужасно, наричаше близкия ми "селяк", "безделник" и какво ли още не, и то в присъствието на други хора, които бяха непознати за нея, позволяваше си и мен да обижда, въпреки, че бях на 12-13 години, не му даваше да идва да вижда мен и майка ми поради глупашката си ревност, а този близък човек ми е вуйчо. И шамарът, който отнесе, беше поради една такава пиянска изцепка, когато е била страшно пияна, вдигнала му е скандал на публично място, сиреч някакво заведение в София доколкото знам ии си беше изяла шамара.
Да, против съм това мъж да бие жена си, но такива лекета като тази си го заслужават.
Още ще си признаете вие!!!