.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Лейди аз чакам да видя психопрофила на този индивид .

Същото с браненето на честа се отнася и жените не само за мъжете .
    Това че мъжат е по висш си е някаква твоя и на повечето жалки мъже теория от миналато .
    Ма да бе ще ми сини окото и ще бие за тав в моменат момче което е сигурно с 45 см повече от мен подава жалба срещу мен за тормоз. Пак ит казвам това че твоята жена е слаба и жените около теб не могат да се защитят не значи че такива са всички жени по земята . Мен мъж ме е удрял и точно затова тръгнах по разни курсове за самоотбрана оттогава някой тръгне ли да ме удря си носи последствията .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Лейди аз чакам да видя психопрофила на този индивид .

Същото с браненето на честа се отнася и жените не само за мъжете .
    Това че мъжат е по висш си е някаква твоя и на повечето жалки мъже теория от миналато .
    Ма да бе ще ми сини окото и ще бие за тав в моменат момче което е сигурно с 45 см повече от мен подава жалба срещу мен за тормоз. Пак ит казвам това че твоята жена е слаба и жените около теб не могат да се защитят не значи че такива са всички жени по земята . Мен мъж ме е удрял и точно затова тръгнах по разни курсове за самоотбрана оттогава някой тръгне ли да ме удря си носи последствията .
    Тоя път направо изби рибата!!!!! Това момче да не би да е 10 годишно, а ти да си му съседската лелка, която често го пердаши, защото не я поздравява? Сигурно и баща му се страхува от теб, след като знае, че ходиш на курсове по самоотбрана, от което следва че, ако някой мъж вземе да ти каже нещо, което ти се вижда обидно, или въобще те погледне накриво, ще го пребиеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си