Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
По моята логика и мъжа заслужава бой когато противоречи на жената .
Един мъж заслужава да бъде спукван от бой ако реши да промени правилата без жената

И това че жена не може да набие мъж е поредно тъпо изказване аз лично познавам жени които могат не да те набият ами и в болница да те вкарат . И далеч не става дума за бой над болни и хилави мъже .

Ще ти дам един малък съвет .Престани да се правиш на мъжкар в тийн форум където и 15 годишните ти разбиват жалката теория . Някак комплексирано е да се налагаш сред деца и да говориш глупости .

BTW Ако имаш дъщеря и разбереш че съпругат й я е ударил за причините които изтъкна ти как би реагирал ?
Мечтай си ти, още не се е родила тази която да може да ме набие, освен ако не ме напие, но като се има предвид че въобще не пия това ще ти остане само мечта. Много Холивудски филми гледаш. Та чак и в болница щяля да ме вкара. Дрън, дрън. Ще трябва да са най малко четири като Станка Златева и да ми вържат дясната ръка. А когато имам зетьове, бих искал да са мъже на място. Да се грижат за домовете и децата си. Да въдворяват ред и правила, които да са удобни за всички, за да не могат да бъдат принудително нарушавани. Аз няма да съм вечно жив, за да спасявам положението, ако се налага. Има си женски и мъжки задължения, и размяната на ролите ще е в ущърб на жените.