- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
пантерата си говори глупостите в интернет където и вярват и където може да се прави на мощна
познавам я прекалено добре и всъщност я тресе комплекса за малоценност и за недоказаност
в повечето случаи когато отвърнеш на агресията с агресия нещата ескалират и се стига до ненужни простотии
проблема и е че е доста елементарна и явно е свикнала на скандалите вкъщи и с бившите си гаджета , не знае как е нормалния начин да се държат човешки същества и приятели
аз дори на кучето си не шляпвам и не му крещя , щом тя го иска тва значи е бетер от куче
пантеро на оня пункт където те чакаше една опашка коли отзад да се наканиш и се изнерви и почна да си отваряш устата , може би вместо да ти говоря със спокоен тон и да бъда мил трябваше да ти изшия един или да те хвана за главата , щото аз вина нямах , вината беше твоя че не можеш си сдържаш нервите и търсиш после къде да си ги излееш
бахти съжелявам че не го направих , сигурно щеше да се изпразниш
и по добре недей да лъжеш щото от всичкото което стана тва ме дразни най много , и ще докарам нещата дотам че да се сбием подобаващо , щом толкова те кефело