.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Какво сте готови да направите, за да задържите човека до себе си...

Темата е породена от част от една поговорка... ,,За да задържиш един мъж, трябва да бъдеш ку*ва в леглото"..
    На 21 г. съм, около мен масово изневери и любовни авантюри.Явно нещо куца..За мен - щом си изневерил, значи нещо ти е липсвало...
    Ще задам и въпроса си към мъжката половина, въпроса ми е "Какво иска един мъж в секса?
    А към момичетата, какво сте склонни да направите в секса за да задържите човека до себе си..

Що пък нещо да куца? То на 21 му е времето за любовни авантюри и изневери.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Всичко, което той пожелае, стига това да не прекрачва моите морални граници ( демек да не е извратено и тн. изцепки ).

Не ми харесва как е поставен въпросът. Така, все едно трябва да се правят жертви.
    Не искам да звуча зле, но (знам, че ще шашна всички ви!) не мисля че в една връзка трябва да се правят ЖЕРТВИ или компромиси.
    Напротив - всичко трябва да е по съгласие, да става естествено. Ако искаш да направиш нещо го правиш и не го чувстваш като компромис, жертва или нещо подобно.

И в рамките на поставената тема - не мисля, че бих направила някаква жертва, само за да задържам някого.
    Идеята/Идеалът ми за връзка не включва такива неща. Включва хармония, максимално пасване и удобно чувстване на партньорите във връзката. Раздаване от сърце, а/но не насилени неща, жертви, "задържане", компромиси със себе си, със съвестта, с удобната зона.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Всичко трябва да е по съгласие, да става естествено. Ако искаш да направиш нещо го правиш и не го чувстваш като компромис, жертва или нещо подобно.
    Това. Не бих правил компромиси или жертви само, за да задържа някого до себе си. Въпросът е поставен така, че все едно трябва да се жертваш и да правиш нещо, което не искаш, за да угодиш на половинката си и да си запазиш връзката. Верно, че съм мъжко, ама понякога и жените имат нетипични желания в леглото. А и да не е само в леглото, попринцип.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако се стигне до там да трябва да го "задържам" със секс, по-добре да си ходи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато съм ужасно влюбена в някого, няма такова нещо като "жертва" в секса. Всичко ми харесва, защото е с него. В това изключвам извращения в стил писинг, некрофилия и тн.
    Но като цяло, иде ли реч за него, границите ми са някъде много далече. Дори още не ги е стигнал.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на nymphadora
    Щом трябва да се стига до жертви,ясно накъде отиват нещата..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако знам , че и той би направил нещо (независимо от какво естество), за да задържи мен-всичко /без разните му извратени истории, които не мисля, че би поискал, но все пак/
    иначе няма смисъл, наистина
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Аз искам да ми пуска ток на зърната чрез метални щипки ! Ако жената не може да ми угоди е свободна да си ходи !

Въпросът звучи кофти зададен "какво бихте направили за да задържите мъжа до себе си?" Ами не бих направила нещо, което не искам само и само да го задържа...
    Идеята е, че когато искам да съм с някого много то си става естествено, не е "жертва", а напротив- всичко искам да му дам. Ако му хрумне някоя идея- ами ок, няма лошо да си разнообразим и тн, а не, че съм го направила, защото ако не- той ще си го намери у друга.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато съм ужасно влюбена в някого, няма такова нещо като "жертва" в секса. Всичко ми харесва, защото е с него.
    Да.

Ако той не иска да е с мен, под достойнството ми е да се опитвам да го вържа. Ще ми е мъчно, но защо да мъча него, ако не ме иска?

Направила съм компромиси с някогашни разбирания, но съм му адски благодарна, че ме е подтикнал към това. Смятам, че му давам това, от което има нужда.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Темата е породена от част от една поговорка... ,,За да задържиш един мъж, трябва да бъдеш ку*ва в леглото"
    Ааа, според мен тази поговорка е:"За да задържиш един мъж, трябва да бъдеш МРЪСНИЦА в леглото", просто к*рва е употребено,като синоним на мръсница, което според мен не е никак вярно! Да си мръсница не значи да си к*рва и да ходиш да изневеряваш и т.н., а да си разкрепостена, да експериментирате в секса - да нямаш задръжки общо взето!

И, ако аз толкова го искам, че да искам да си остава с мен, няма да правя нещата, за да го задържа, а от желание.Малко не ми се връзва-уж много да искам да задържа някого,(т.е. би трябвало това да значи, че го обичам), а да приема нещата, които правя за него, като компромис от моя страна едва ли не...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-27-2012 на 12:00

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    О, това е абсолютно безсмислено...нищо не трябва да можеш да дадеш на човек, за да го задържаш при теб като му изпълняваш капризите, все едно дали става въпрос за секс или нещо друго...това, че може да пробваш/ започнеш да правиш нещо по-странно, което харесва е едно...да искаш да правиш секс с него, да му се отдадеш, защото го обичаш е съвсем различно нещо...всеки си има граници, да ги прекрачваш, за да вържеш някого е...упадъчно да кажем...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да.

Ако той не иска да е с мен, под достойнството ми е да се опитвам да го вържа. Ще ми е мъчно, но защо да мъча него, ако не ме иска?

Направила съм компромиси с някогашни разбирания, но съм му адски благодарна, че ме е подтикнал към това. Смятам, че му давам това, от което има нужда.
    Що все си мисля ,че говориш за анален секс ?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    "За да задържиш един мъж, трябва да бъдеш МРЪСНИЦА в леглото", просто к*рва е употребено,като синоним на мръсница, което според мен не е никак вярно!.
    ... пфф да бе ... това ти е извинение
    Последно редактирано от Foxa^ : 11-27-2012 на 12:53

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Не ми е извинение, защото нямам за какво да се извинявам! Но к*рва и мръсница са различни неща - може да си едното, без да бъдеш и другото! Четеш много избирателно и през редовете.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Готов съм да спя с друго момиче, само и само да задържа приятелката си при мен !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Готов съм да спя с друго момиче, само и само да задържа приятелката си при мен !
    Е , тва е брат ми ! Една истинска мъжка приказка да чуя в тоя форум . Колко себеотрицателно и благородно от твоя страна ! Адмирации

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нищо. Изобщо не виждам нещата по този начин.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Що все си мисля ,че говориш за анален секс ?
    Знам ли..

Курва, мръсница, все тая - нали е само за един? Да не се хващаме за думата.

Супер фен Аватара на Irti
    Чакай, rusoto_baby_f. На тези години се ЖИВЕЕ! Напълно нормални работи човек да иска да се ебе с каквото хване.

Аз не разбирам да имаш връзка от 16-17 годишен и да продължи цял живот и да се жениш и някакви такива работи. Аз лично искам да видя колкото се може повече. Искам да го правя и с негърка. Да е толкова черна, че сливата да й е синя. Искам да разглеждам между краката на възможно най-много женски индивиди.

Да се боря да задържа някого е доста.. тъпо. Ако иска да е с мен - ще е с мен. Ама пак не мога да си представя цял живот с някоя. Все ще се загледам по друга. Не мога 20г да еба една жена. Писва.

Не, не. Не знам. Луда работа.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Да се боря да задържа някого е доста.. тъпо. Ако иска да е с мен - ще е с мен. Ама пак не мога да си представя цял живот с някоя. Все ще се загледам по друга. Не мога 20г да еба една жена. Писва.
    Стига си говорил така бе, Иртиииии ; (

ох защото това мислене съм си го опаковала много здраво и съм си го свряла много на дълбоко и като чуя някой да говори така, все едно изплува на повърхността и започвам да мисля реално. НЕ ИСКАМ.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 11-27-2012 на 15:25
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ако се стигне до там да трябва да го "задържам" със секс, по-добре да си ходи.
    Именно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Всичко, което той пожелае, стига това да не прекрачва моите морални граници ( демек да не е извратено и тн. изцепки ).
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си