.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Нека ти става като искаш! Явно не си срещтнала подходящият човек, който също би пренебрегнал себе си заради теб, за да вникнеш в смисъл на думите ми.

това, че трябва да поставяш половинката си на първо място, преди всичко, да даваш мило и драго за него и да се жертваш заради него не е правилно;
    ако вие сте щастливи заедно , взаимно ще правите компромиси за всичко
    както за това кой на каква позиция е в живота ви, така и за това кой какво дава и прави за другия

и аз пък харесвам рутината понякога, обичам да правим едни и същи неща, където и да е, просто да сме си заедно..не виждам никаква драма относно това специално
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Чувствата правят една връзка силна, това да обичаш другият повече от самият себе си, да бъдеш готов на всичко за него, да пренебрегнеш собствените си интереси заради някой друг!
    Последно редактирано от The_real_one : 11-29-2012 на 09:29

Абе вие кои сте пък да казвате кое е правилно и кое не е?
    Отношенията между хората трябва да са fulfilling и това много често се постига точно с изпепеляваща любов (за някои хора), вместо прагматично пресмятане кой таск да сложим пред или след другия по степен на важност.

Няма нищо лошо в представите на момичето и това не значи, че не си преследва целите. Просто да правиш компромис за някой друг е свещено. Цял живот сме били егоисти и сме, и ще бъдем. Красивото на любовта й е, че за 1ви път поставяш нечий интерес преди твоя - съобразяваш се. Даваш нещо от себе си.

Не виждам как това ще ти пречи на връзката със самия теб, на кариерата и т.н.
    Извинявайте, ама обичта към себе си не би трябвало да ви пречи на любовта към другия, както и любовта към другия не би следвало да ви е пречка да реализирате себе си и т.н.

Има някакъв крив и недоразбран егоизъм тук, ми се струва ; ) Ожесточените съпротиви срещу това да поставиш някой друг на първо място. Аз не съм мислила по този въпрос, де. Смятам, че любимият трябва да е на приоритетно място, но никога не съм си поставяла скала - 1во, 2ро, 3то, 5то място. Просто на приоритетно. Тва значи да си орежеш егоизма.
    Не да развиваш теории за степенуване по важност. Някакъв ненадраснат, неизживян егоизъм ми се струва. И то най-вече заради хъса, с който обяснявате как НЕ Е ПРАВИЛНО някой да е всичко за теб (примерно). Разбира се, че е по-лесно и по-малко предизвикателно да се стискаш като гъз, вместо да дадеш нещо от себе си и да излезеш от комфортната си зона (ако го искаш де) - ех, да не би случайно да останеш прецакан, да ти избягат целите в живота, перспективите. Хубаво е да мислите за себе си (първо), но не е толкова лошо някой друг да ви преобърне скаличката на приоритетите.
    Като не искам да визирам подчинение, робство и зависимост. Просто някак си.. не знам как да го обясня. Сигурно и не трябва, просто или чувстваш, или не. Имам предвид, че не мога да дефинирам мечтаните за мен отношения, които вие бъркате с някакво слабохарактерно робство и т.н.

Не знам защо да обичаш и да си жертвоготовен се бърка със зависимост от повелите на човека и т.н.

Tl;dr
    Ох, говоря глупости и аз.*Просто (се) обичайте. Не е толкова трудно. Давайте, без да се чувствате ощетени и всичко ще е Ок.
    Представете си, за DragonLady не е кой знае каква жертва да постави гаджето преди себе си и това даже я прави щастлива. Какво лошо има в това тогава?

*забелязах се, и че и аз "измервам" и съм си поставила мнението твърде "систематично", с което не се различавам много от вас. Та.. да. Извинете. Не знам много какво исках да кажа :д Но усещах нещо нередно в цялото това "аз, та аз".
    Последно редактирано от jghgh : 11-29-2012 на 10:49
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    бахти безсмислените спорове

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не бих направила нищо за да задържа мъж Ако иска да е с мен ще е и без да ми се налага да правя неща,които при нормални обстоятелства не бих ...

Гледам интересна дискусия сте подхванали - май ще отделя няколко минути да я прочета
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Сума време не можех да и запомня името, а накрая ми се оказа адашка. Защо да не ти се връзва?
    Само не те знам от къде си го разбрала

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Виждам, че темата ви е интересна.Мерси на всички отговорили!
    Извинявам се, на тези които не са ме разбрали, явно не съм успяла да си формулирам добре въпроса..
    Разговарях с няколко приятелки по темата..И е ясно, че една връзка не се гради само на секс, а и на други неща..
    Темата беше пусната в раздел ,,секс,, за да разбера, до колко има сексуална разкрепостеност, до къде сте склонни да стигнете, за да не липсва нищо на вашата половинка от страна на секса..
    Примерно:ако той иска анален, а вие не..Бихте ли се съгласили?
    Видях, че има много които не биха пренебрегнали себе си, заради половинката си..
    Но аз се опитвам да се поставя и от другата страна, ако на мен ми харесва нещо в секса, което на него не му харесва, но той го прави заради мен..Следователно той пренебрегва себе си, за да ми достави удоволствие..То тогава би било егоистично от моя страна, да не направя нещо, което знам, че той харесва, а аз не..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Личното ми мнение е, че винаги си струва поне да опиташ. Като не ти хареса - ок. Няма повече. Със задълбочаването на 1 връзка ти се иска да опитваш нови и нови неща с този човек и рано или късно сам започваш да искаш неща, които си мислил, че ще откажеш на 100%. Като заговори за анален, и двамата с него бяхме категорични, че не искаме. Пък лека полека ни се прищя. Няма много неща (в сферата на нормалното, не на свръх извращенията), които човек да "не би направил никога". Просто за всичко си идва момент.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Примерно:ако той иска анален, а вие не..Бихте ли се съгласили?
    Видях, че има много които не биха пренебрегнали себе си, заради половинката си..
    Но аз се опитвам да се поставя и от другата страна, ако на мен ми харесва нещо в секса, което на него не му харесва, но той го прави заради мен..Следователно той пренебрегва себе си, за да ми достави удоволствие..То тогава би било егоистично от моя страна, да не направя нещо, което знам, че той харесва, а аз не..
    Случвало се е. Никога не съм била то върлите противнички точно на аналния, но седнах, размислих кое ме притеснява, защо ме притеснява. Игнорирах притеснителите и в момента далеч не "пренебрегвам себе си, за да му доставя удоволствие" :Д

Имало е неща, за които съм била била напълно категорично против. Ама като от отсрещната страна ти кажат, че те нямат проблем, че им се иска да ти направят кефа и по този начин, че няма от какво да се притесняваш... Както казва Сиси, сам започваш да го искаш. А то дойде ли тоя момент, ясна работата :д
    И аз смятам, че винаги трябва да се опита, пък ако не ти хареса... можеш да пробваш пак или да спреш с опитите.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Мислех да не се включвам по темата, че току виж ме разпънете и мен на кръст. Ами мисля, че няма нещо което не бих направила за него (заради него).
    Отдавна преминахме розовите дни. Никога не сме били от типа двойки, които на всеки разговор по телефона накрая си казват Обичам те. Мога дори да ви кажа, че ме е срам да му го кажа пред мои приятелки. Просто когато го казвам ми е много странно. Всичко в мен се преобръща, притеснявам се дори как ще звучи.
    Бих направила всичко за него, защото за него, значи за двама ни. Защо ако той иска примерно да имам дълга коса, аз да не си я пусна. Може това да е против мен, но да речем че му угаждам. Ако аз го искам с брада, съответно ще го направи, защо не. Не е като да се изнудваме. Вече оттам нататък ако правим нещо и видим, че не ни харесва или създава проблеми, може да не го правим. Но такива категорични отказвания, без да знаеш дори какво е, според мен ми звучи много тъпо. Това го казвам и във връзка с аналния секс. Първата асоциация е, че от там се изхождаш. Става ти гадно и гнусно и не искаш. Добре, ама какво не искаш, като знаеш че може да се измиеш и да нямаш проблеми. И ако решиш да пробваш и не ти хареса - ок, ако ти хареса - пак ок. Ама без да пробваш и да отричаш е мега тъпо.
    Не знам какво разбирате и под рутина и еднообразие. Ми то и да ходиш 12 години на училище и поне по 4-5 години да учиш едно и също пак е еднообразие, ама не отписвате посещението в училище, нали. И от кога това колко години си заедно с него е равносилно на скуката във връзката? Ами сигурна съм, че ние дето сме над пет години и половина заедно правим по интересни неща (ще правим), отколкото едни познати, които са от три месеца.
    Това да излизате по центъра и да стоите на кафе за мен не е връзка. Току виж имате късмет и някоя вечер отидете у някои и правите 2-3 бързи секса, че не се знае кога пак ще имате възможност :Д смях.
    Правила съм за него хиляда хиляди неща, той за мен също. Нищо не би ме спряло и не би ме отказало. Тази връзка, която сме постигнали ние, не сме я постигнали със сладки смс-чета от типа на "С какво си облякана", "Обичам те, миличко" и "Бебче, кво ще правим следобед"... Мисля, че единствено би ме спряло да отнема собственият си човешки живот.

п.п. Най ме кефи, когато без да ми е казал нещо, съм го направила. И след това той се радва, едва ли не знам какво си е мислил. Последното стана за едно наргеле, беше ми говорил, че преди години имал, но го подарил на приятел. Викам ето тва ще взема супер се зарадва, няколко дена не спряхме да го използваме :Д както и да, отплеснах се вече

Мега фен Аватара на draid
    Ако връзката се е изчерпала и в отсрещната страна я няма искрата, няма смисъл да се прави каквото и да било. Угасне ли веднъж, няма палене.

Град
    у нас...
    Не съм съгласна. Примерно мразя студеното. Това не означава, че той като ми предложи да ходим за Коледа на една хижа на Олимп и аз да се цупя. Нито ще му кажа, че е тъп и несъобразителен, нито нищо. Зима е, има сняг. Там че ще е по-студено да, ама ще сме с компания, ще има камина и подово отопление, ще направя суши, той ще пече барбекю, няма лошо. Нищо че няма да искам да си подам носа навън, на минус 30 градуса, нали. И не, не е че защото съм с него и той ме е накарал, правя го за него.

Град
    у нас...
    Е, добре, много едностранно гледате на нещата. Нови пози, ала-бала. Ами ако го правим само в мисионерската, накрая ще му го кажа в прав текст, пък ако иска да го приема като удар по егото. В крайна сметка или може в други пози или да си намери друга, нали? Същото е и за женската страна. Ако опираме до нови пози и секс играчки, явно другия иска нови неща, защото сме еднообразни. Бих пробвала. Ако не ми хареса - ще му кажа. Ако пък той иска да продължаваме, тогава вече и той да си намира друга.
    Не виждам кво лошо има някой от двамата да си поиска... каквото и да е. И компромис ми звучи супер гадна дума, все едно вика айде, от мен да мине. Ама не е така. Правиш го с желание, за да му е на другия добре. Ако видиш, че на теб ти вреди, му казваш. Той от своя страна трябва да те разбере. Според мен ако не те разбере и настоява, вече там е проблема. И ако ти въпреки себе си го правиш - тогава идва компромиса.

Град
    у нас...
    И аз казах, че стигне ли се до изнудване, няма смисъл. Но го погледни така. Давам пример за някое момиченце на 15-16 години и момче на 20. Момчето иска свирки и да и се празни в устата, момичето не е съгласна. Той и вика добре поне айде на лицето, тя пак не иска. Да правят анален, тя пак не иска. Няма да споменавам, че може да правят секс само на изгасена лампа. Иска да и лиже дупето, тя пак не дава. Предлага и да си вземат от тия белезници с пухчетата, тя веднага се филмира че може да я заключи и да и направи снимки с телефона и после да я изнудва.
    В крайна сметка си правят стандартна мисионерска поза, на момчето му писва и си търси някоя по разкрепостена. Момичето пък почва да се оплаква той какъв глупак бил и я зарязал заради някаква "курва".

Ако бях на мястото на момчето също щях да я зарежа. Не казвам, че трябва да дава да и се празни и в ушите, ама пък такива най ги мразя като вземат да ми се обясняват. Ама ние да няма да се женим сега, или пък че го държала на сухо до третия месец да не изглежда като лесна... Т'ва секса го превърнаха като няква златна жълтица, все едно няма жени дето искат различни пози и секс играчки... т'ва само на мъжете им е в главите :Д

Мега фен Аватара на machoka
    Абе да си искаш и да не ти дават си има своя чар. Не го драматизирайте толкова, чак край на връзки бла бла. Та нали на това се основова и флирта ако щеш.

На мен много бързо ми омръзва връзка, в която всичко опира до 'даа, аха, добрее, ми както кажеш, няма проблеееем' винаги едно и също - съгласие и тва е. Ми малко характер се изисква, никой сериозен мъж не иска някво тамагочи до себе си. Едно е жена ти да е покорна и да се вслушва в теб, съвсем различно е да изпълнява всичко като добре дресирана болонка.
    Последно редактирано от machoka : 11-30-2012 на 17:36

Град
    у нас...
    И към двамата. И ни жените да не повярва човек сме хора и имаме наши си чувства, желания и характер. Това далеч не означава, че не можем да бъдем милички и добрички и да изтискваме соковете на половинките си. Просто съм твърдо против жени/момиче, които категорично отказват каквото и да било и после мрънкат че връзката им била еднообразна след 6 месеца. Пък и още повече мрънкат, ако приятеля им предложи нещо, за да разнообразят. Така женска пасивност ми бърка дълбоко из недрата...

Женската пасивност ми бърка в здравето. Женската активност ми бърка в джоба.

Мхмхм

предпочитам женската активност.

ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНО!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Едно е жена ти да е покорна и да се вслушва в теб, съвсем различно е да изпълнява всичко като добре дресирана болонка.
    Границата е много тънка. МНО-ГО. Да не казвам, че почти я няма.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

напротив, две различни неща са. 'покорна' да се тълкува като 'разбрана'.

Какво искаме в секса при всеки мисля,че е доста относително,всеки си има различни желания за това ,как ще се почувства достатъчно удовлетворен.Лично аз да е по интересно

Мега фен
    Град
    <3
    И така да е..
    Не съм сигурна, че те разбирам.. защото в един момент казваш как не искаш пасивна жена 'аксесоар', а в друг как искаш да те слуша, а аз под 'слуша', разбирам да не излиза от вкъщи, без да се е допитала до теб за външния си вид, 'жена', която ти е едва ли не подчинена и не знам защо винаги се сещам за тези двамата, като чуя някой да говори подобни неща http://razkritia.com/wp-content/uplo..._trifonovi.jpg Даже външно им личи, че са в общоприетите рамки за 'мъж' и 'жена'..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^^ щруди, много си далеч от понятието за жена, която ти е опора, приятел, любовница и готвачка (ъъ ще прощавате хаха) едновременно

да не говорим, че повечето искаме и да сте ни майки, 'ма тва е си наш отделен проблем, не ваш

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението

Жената не трябва да е пасивна, но при положение, че му предлагам всичко, от което има нужда и отгоре, за да не е скучно, не мисля че трябва да го ЗАДЪРЖАМ със секс и едва ли не да правя неща, които не искам, само за да не се фръцне той.Това при положение, че е задоволен и не стоя като дърво под него. Съвсем примерна ситуация.
    тва съгласен, ма не е само секс)

абе с две думи на мъжете няма угодия :д

ебаси как не се удовлетворяваме взаимно :д

Правила за публикуване