.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Lightbulb СПОРТ и видове тренировки

Здравейте , снощи докато преглеждах форума търсих подобна тема , за да освежа малко тренировките си , но не открих. За това реших да направя такава и да видя как всички вие поддържате фигурата си по - надолу , ще сложа моите планове и ще споделя резултати

СТЕП аеробика - уникални резултати , но с много постоянство и желание - през лятото - 2 месеца почти 3 ходих на различни видове спорт , но най - ефективна беше степ аеробиката - има и кардио около 30 минути , 20 минути различни комбинации със степа и около 10 - 15 упражнения за корем и дупе. Аз ходих 3 пъти седмично и сега правя тези тренировки у дома , като съм напълнила един голям куфар и го ползвам за степ

тренировката представлява нещо такова -> http://www.youtube.com/watch?v=K-2DWoSlbag , като аз я освежавам с малко танци през упражненията , тъй като танцьорките имат страхотни тела

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз си я поддържам, като тренирам латино танци.Ходя на зумба.И правя коремни преси с тежести и понякога други упражнения ако не ме мързи.

супер - и аз опитах зумба , но рядко , тъй като часовете бяха мн в невъзможно за мен време .. но съм чувала мн добри неща з анея

Аз от скоро и по задължение започнах каланетика.. ама много ми хареса. Много релаксвам там. Карам си по поне 2 часа седмично. ))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    but...

DO YOU EVEN LIFT?
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Тае бо и различни упражнения за разтягане (занимавам се с модерен балет) ..

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз посещавам един център, където през ден си ходя на тае бо, степ аеробика, боди шейпинг, фитнес, но там също има латино танци, йога, пилатес, зумба и пр. Доволна съм

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си