- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли дами с татоси ??? От форумааа :P
Мда, неслучайно й викат трампстамп :д
Имам, но може би е секси, единствено когато се вижда в подходящия случай.
/един вид когато е кучешката.:
Имам но не я намирам за секси за другите незнам. Нежен надпис на не съм сигурна дали така се казва на ключицата ( кокала малко под врата).
Аз се кефя на татуси и момичета с татуси доста преди да стане модерно, всъщност...откакто се помня май. Разбира се, зависи от татусите (олдскуул ми е любимия стил) и момичето, но като цяло мастилото ме възбужда.
Тролчо, вече всеки пети е с някакви татуси и малко или много е доста по-различно от преди години, когато доста по-малко хора имаха татуси и тогава действително имаше проблем с намирането на работа, в днешно време това е клиширано и безпочвено твърдение (разбира се, ако си плеснеш свастика на челото няма да си намериш, но ако има как да се покриват, аз проблем не виждам.
Трудното намиране на работа и безработицата далеч не е само при татуираните и проблема си е доста сериозен, но да не се отклоняваме от темата.
Аз имам започнат ръкав за довършване, прекалено много идеи, които трябва да се измислят (кое къде, как, що) и като имам повече време и пари, тогава. Които са се рисували повече знаят какво имам предвид.
По-натам и на други места ще се нашаря, но първо искам ръката да довърша.
И понеже говорихте за рози, "женски и мъжки татуси"... Не знам какво имате разбирате под това, но поне за мен няма такова нещо. Сами по себе си този тип татуси имат разнообразни значения, а и за всеки човек може да има различно.
Конкретно розите са далеч от "женски татус".
Казвам го като човек, който има и "женски татуси", ако някой прояви интерес - ще обясня по-подробно защо ги написах тези неща.
Имам надпис на ръката... Не смятам обаче, че "Je t'aime Maman" е секси![]()
(#) ...thats a cookie...