.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на magita
    последното нещо за което бих се сетила за разнообразяване на секс...
    + т'ва повече бих приела, ако ме поканят за 3ка, а не само да гледам ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Чудесна идея. Замислих се чак дали да не пробваме.

Супер ееее... страшно ми допада, време е да го осъществим Кандидатки?

Ммм да се снимаме да, да ни снимат не. Мен ми допада идеята да ме връзва, да играем роли и дори някви извратени неща.

Мега фен Аватара на xoxi
    Защо не си наемете фотограф? Тогава ще сте сигурни, че ще имате страхотни снимки, а не да си търсите някой да щрака дупета и цици.
    Аз като се замисли не бих приела такава покана. По-скоро бих се навила ние да си викнем фотограф и да си направим една фотосесия. Nude photography. Мммм.
    И спря да се върти за миг земята..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    ах тиии
    ! тихичко !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Аз като се замисли не бих приела такава покана. По-скоро бих се навила ние да си викнем фотограф и да си направим една фотосесия. Nude photography. Мммм.
    Мда, надявай се приятелят ти да е окей :д

Цитирай Първоначално написано от warrior_c Виж мнението
    Хрумна ми, че можем да направим нещо още по-интересно ... например първо едната двойка да снима другата а след това обратното...
    Харесва ми като вариант, след което да си направим едно суинг парти, за да разберем на кой половинката е по добра ахахахахахахахахахаххахах ахахахахаххахахахаха. Впрочем пусни некоя снимка на приятелката ти че ми е любопитно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от organiziranaprestupnost Виж мнението
    Харесва ми като вариант, след което да си направим едно суинг парти, за да разберем на кой половинката е по добра ахахахахахахахахахаххахах ахахахахаххахахахаха. Впрочем пусни некоя снимка на приятелката ти че ми е любопитно.
    сайт за запознанства ?!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда, надявай се приятелят ти да е окей :д
    Говорили сме за nude photography и той е окей с това. Нещо от този сорт:
    Цък 1
    Цък 2
    Цък 3

Аз съм много навита, но още не познавам достатъчно добър фотограф в тази област.
    Иначе ако му предложа да ни снима някой, докато правим секс... 100% ще ме отреже. Казвали сме си много пъти, че място за 3ти човек в леглото/спалнята няма.

anonymous708973
    Guest
    Ъъ, и е навит да се съблечеш пред фотограф и да те снима гола?

Залагам си главата, че моят ще ме отреже тотално. И тайничко се радвам за което :д Някво мило и защитническо е.

Мега фен Аватара на xoxi
    Моят е съгласен, само ако и той присъства. Не е съгласен ако съм само аз и фотографа.
    Поставяйки се в неговата ситуация, аз също няма да се радвам много, ако той е гол насаме с някоя фотографка. Или и аз трябва да съм там и да гледам или да се снимаме заедно... или въобще няма да има никакви снимки.

anonymous708973
    Guest
    Абе, и тримата да сме, пак няма да е съгласен. А аз бих се нуждаела от сериозна алкохолна подкрепа, за да се отпусна.
    Жалко, че сами не можем да си направим такива арт снимки, много бих се радвала да си ги изкарам в размер метър на два :д
    Хм, може да повдигна въпроса, хаха :д

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз понеже се занимавам с фотография и на него съм му правила такива снимки. За това и той не е толкова ентусиазиран от тази идея, колкото аз. Негови снимки имаме, но някак ми се иска да си имаме и общи. Страшно се кефя на това изкуство.

Издебни го, когато е в много добро настроение и повдигни въпроса. XD
    Моят не се дърпаше много, само няколко условия изложи преди да се съгласи.
    Моето условие беше само да е при познат фотограф. Аз не бих могла да се отпусна пред напълно непознат дори и с алкохолната подкрепа.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Кви са тея вашите неортодоксални идеи , не знам откъде ги мислите Толкова ли не може да разнообразите преживяванията си под завивките само 2мата ? Разнообразието трябва да бъде търсено именно там.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако търся разнообразие в секса, първо ще мина цялата Кама Сутра, Тантра и т.н. Трудно би ми омръзнало нещо и то с приятеля ми. Фантазия до небето имам. Сменете камерата със секс пред някое огледало. Къде, къде по-въздействащо е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си