- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разнообразяваме секса
последното нещо за което бих се сетила за разнообразяване на секс...
+ т'ва повече бих приела, ако ме поканят за 3ка, а не само да гледам ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Супер ееее... страшно ми допада, време е да го осъществимКандидатки?
Ммм да се снимаме да, да ни снимат не. Мен ми допада идеята да ме връзва, да играем роли и дори някви извратени неща.
Защо не си наемете фотограф? Тогава ще сте сигурни, че ще имате страхотни снимки, а не да си търсите някой да щрака дупета и цици.
Аз като се замисли не бих приела такава покана. По-скоро бих се навила ние да си викнем фотограф и да си направим една фотосесия. Nude photography. Мммм.
И спря да се върти за миг земята..
Говорили сме за nude photography и той е окей с това.Нещо от този сорт:
Цък 1
Цък 2
Цък 3
Аз съм много навита, но още не познавам достатъчно добър фотограф в тази област.
Иначе ако му предложа да ни снима някой, докато правим секс... 100% ще ме отреже. Казвали сме си много пъти, че място за 3ти човек в леглото/спалнята няма.
Ъъ, и е навит да се съблечеш пред фотограф и да те снима гола?
Залагам си главата, че моят ще ме отреже тотално. И тайничко се радвам за което :д Някво мило и защитническо е.
Моят е съгласен, само ако и той присъства. Не е съгласен ако съм само аз и фотографа.![]()
Поставяйки се в неговата ситуация, аз също няма да се радвам много, ако той е гол насаме с някоя фотографка. Или и аз трябва да съм там и да гледам или да се снимаме заедно... или въобще няма да има никакви снимки.
Абе, и тримата да сме, пак няма да е съгласен. А аз бих се нуждаела от сериозна алкохолна подкрепа, за да се отпусна.
Жалко, че сами не можем да си направим такива арт снимки, много бих се радвала да си ги изкарам в размер метър на два :д
Хм, може да повдигна въпроса, хаха :д
Аз понеже се занимавам с фотография и на него съм му правила такива снимки. За това и той не е толкова ентусиазиран от тази идея, колкото аз. Негови снимки имаме, но някак ми се иска да си имаме и общи. Страшно се кефя на това изкуство.
Издебни го, когато е в много добро настроение и повдигни въпроса. XD
Моят не се дърпаше много, само няколко условия изложи преди да се съгласи.
Моето условие беше само да е при познат фотограф. Аз не бих могла да се отпусна пред напълно непознат дори и с алкохолната подкрепа.
Кви са тея вашите неортодоксални идеи , не знам откъде ги мислитеТолкова ли не може да разнообразите преживяванията си под завивките само 2мата ? Разнообразието трябва да бъде търсено именно там.
Ако търся разнообразие в секса, първо ще мина цялата Кама Сутра, Тантра и т.н. Трудно би ми омръзнало нещо и то с приятеля ми. Фантазия до небето имам. Сменете камерата със секс пред някое огледало. Къде, къде по-въздействащо е.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ