.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    Вииииикам Мефистотелллл

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Аз само ви троля тук нарочно ама няма нищо нали?И човек от къде ги намираш тия картинки уе :Д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    И човек от къде ги намираш тия картинки уе :Д
    Тайна...

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    ................
    Я сприхавата госпожица пак не е доволна.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да в това поне сте добри.

Мега фен Аватара на RagioL
    Но все пак да не съм толкава черноглед към религията.

Немога да разбера, защо всички отъждествяват Сатанизма с Луциферизъм или нещо подобно. Tехнически дори членовете от "The Church Of Satan" не са поклонници на дявола, даже смея да твърдя, че техните дивизи и "божии" заповеди са доста по-логични от християнските догми, но това е може би, защото не са на цели ДВЕ хиляди години.

Von
    Guest
    Pape Satan, pape Satan, allepe!

ваххала
    Guest

сатана

Всъщност за някой неща сте прави а за други не....истината е скрита за вас,както в интернет така и в широкият спектър на медиите.."Сатанизма"е е най чистата форма на себепознание и отричане на всичко което те свързва с илюзиите на времето....Първият създаден с силата на БОГ отхвърлил оковите на задължението,въплащение на чистата любов която избрала да има желания и неподправеност небодчиняваща се никуму(Най чистият ангел–ЛУЦИФЕР)...в основата си сатанизма е себепознание а не себелюбие,преследване на мечти и желания както плътски така и духовни преживявания...Всъщност светът не познава и отрича така наречените сатанисти а те на свой ред не са свързани с никакво зло и тем подобни,дори напротив....това на кратко сме хората които са истински свободни да бъдем това което сме.

Мега фен

Велииикия Бооог :)

Хаха, без Бог не може да има свобода, свободата минава през игото на Бог. Не случайно Бог е казал "игото ми е леко" и е извор на живота и свободната воля, както жаждата е иго на обезводняването, но водата дава живот. Но един сатанист няма как да го разбере толкова лесно това, защото се иска малко повече умствен капацитет, а той е по-първичен и затова ще се хване за думата "иго" на Бог, ще наблегне на нея, ще я преекспонира, преувеличи, предаде робски характер (защото има изключително недоразвита представа за Бог, като приказен герой на облаци с жезъл, който заповядва за да ни тормози т.е. представа като на 7 годишно дете, след което на това дете започва да му се преподава и набива в училище само еволюция, която му изглежда доста по-сериозен труд, заслужаващ доверие и така детете се отрича от Бог, а представите му за Него остават детски, все едно Бог е нещо, като дядо Коледа. И така детето, като стане тинейджър умишлено и предопределено е превърнат в атеист, фабрично производство, който на всичкото отгоре се мисли за много умен и израсъл над вярата в Бог (а всъщност представата му за Бог е изключително елементарна, в стил бабешки басни). И така тинейджъра си остава атейст, свързващ свободата с поведение противоположно на вярата в Бог, освен ако не получи някакъв катаклизъм в себе си, ако Бог види, че в него има надежда за спасение и така този човек да продължи осъзнаването си за Бог и да стане чувствителен към уловките на промотираната светско-атеистка логика. Но за да може да се противопостави на системата и комформизма, той трябва и да е изключително устойчив човек т.е. автентично свободен.
    Последно редактирано от defender : 10-29-2017 на 08:26

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Дефенди, като изчезна Алукарда ти не можеш да завържеш нормален разговор по някоя друга тема - затова ли изкопа тая стара тема с фейк профил ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    1-во, не съм "изкопал" аз темата. 2-ро, това, което съм написал е отправено относно написаното от човекът в горния пост. Ама, кой да провери?!

Град
    София
    Дефенди, защо не почнеш да пишеш и в други теми като нормален човек?
    Фиксацията ти върху една-две теми и това че общуваш само с Алукарда, само показва колко си изперкал !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    показва колко си изперкал !

Разбира се, че съм изперкал, майка ми няколко пъти ми го е казвала, а приятелката ми през ден ми го намила. Освен това, през ден ми казва, че не съм бил никакъв мъж спрямо нея, бил съм дечко и женичко. Тогава идвам във форума и като видя какви клинични случаи на женчовщина, джендърщина и други видове "австралопитеци", жертви на естествения подбор има и си възстановява накърненото мъжо самочувствие.

Сега ако искаш, можеш да ходиш да ме докладваш, господин форумен, отявлен докладчик. Скоро форумната партия майка трябва да те отличи и повиши в комсомолски секретар на форума, толкова си старателен в това.
    Последно редактирано от defender : 10-29-2017 на 16:33

Мега фен
    leleee, klaviaturata mi po4na da pi6e na latinica. Pomognete mi da q opravq predi da me dokladvat, preatele.

ПП: А, оправи се, олекна ми.

Добре, че клавиатурата ми се оправи, преди грозния, да ми види латиницата. Баси стреса изживях.
    Последно редактирано от defender : 10-29-2017 на 16:48

Град
    София
    Сега ако искаш, можеш да ходиш да ме докладваш, господин форумен, отявлен докладчик.
    Няма да го направя, защото в случая няма нужда .
    leleee, klaviaturata mi po4na da pi6e na latinica. Pomognete mi da q opravq predi da me dokladvat, preatele.

ПП: А, оправи се, олекна ми.

Добре, че клавиатурата ми се оправи, преди грозния, да ми види латиницата. Баси стреса изживях.
    Опитваш се да ме тролиш, харесва ми - така е по-интересно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си