.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    'Щото ние никога не сме се възмущавали и 'щото не е баш т'ва начинът да се изградиш като личност - споделяйки мнение и проучвайки чуждото.
    Дали това, дали доза показност...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Знае ли човек. Аз съм оптимист явно и вярвам в невинните намерения.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Това е България... неграмотност... неграмотност навсякъде
    Направо ми открадна мислите.
    ^^^
    Бургас <3

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Гледам вечните теми,в които се генерализира за положението на българина пак са на мода във форума.Чудя се на автора и на всички които правят тези констатации,по-добре ли се чувстват като изобличат ниската култура и поведение на другите хора.Сега сигурно пируват,че ме просветлиха.Нито чалгата,нито демонстирането на скъп и материален живот не ми пречи,защото това е личен избор.Щом на някой не му харесва как се държат хората спира да общува с тях и намира хора,които мислят като него.Няма смисъл от мрънкане и обобщаване,защото това е най-лесното.

Цитирай Първоначално написано от strave Виж мнението
    Гледам вечните теми,в които се генерализира за положението на българина пак са на мода във форума.Чудя се на автора и на всички които правят тези констатации,по-добре ли се чувстват като изобличат ниската култура и поведение на другите хора.Сега сигурно пируват,че ме просветлиха.Нито чалгата,нито демонстирането на скъп и материален живот не ми пречи,защото това е личен избор.Щом на някой не му харесва как се държат хората спира да общува с тях и намира хора,които мислят като него.Няма смисъл от мрънкане и обобщаване,защото това е най-лесното.
    Сега и теб скоропостижно ще те обобщят. :/
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Good to be known, now leave

Пак ли разисквате "моралните проблеми" у окипазената ни страничка оО Не ви ли омръзна ?

И що темата е у Секс не ми е ясно, ама явно съм под тия неща.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-02-2012 на 11:46
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Сега и теб скоропостижно ще те обобщят. :/
    Ако това стане,значи заглавието на темата ще се окаже вярно.

Не бро не е тва,смени си дрогата

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Най-тъжното е, че всички стигат до дебати в някой форум, блог или там к'вот да е из Интернет пространството. Всеки се оплаква, но си стои мирно на гъза зад компа и коментира дава мнение, мама и тати някак имат начин да ми дадат пари за нов телефон и т.н. , но действие никакво... Когато някой се вдигне на 'бунт' всички пишат у ФЕЙСА как ще присъстват да подкрепят младото поколение блабла булшитс... и все пак от да речем 100000 зарекли се ''ще дойдем'' идват 200. МХМ да дооообре Затова сега в мойто градче ще ме страх да излизам заради психопат, който коли мама, заради това сега мога да изброя милион причини който ме накараха да се убедя, че съм нихилист..... И не съжалявам, че се махнах. С всеки изминал ден се убеждавам, колко са се побъркали хората. Не, че аз съм цвете за мирисане или се имам за нещо повече... ,но просто се убедих, че каквото и да направя.... нищо не мога да направя.
    (#) ...thats a cookie...

Фен
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Това не е България, това е гледната точка на комплексарите, с които се събираш. Смени компанията и ще ти се отвори кръгозора
    Ти луд ли си ве.Не се събирам с такива.Просто гледам отстрани кво става.Вие акъл веднага?Да съм писал в началото на темата,че се събирам с такива хора?НЕ!Банираха ми ника,за тва съм с тоя.Незнам защо..

Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    Ти луд ли си ве.Не се събирам с такива.Просто гледам отстрани кво става.Вие акъл веднага?Да съм писал в началото на темата,че се събирам с такива хора?НЕ!Банираха ми ника,за тва съм с тоя.Незнам защо..
    А, значи ти се събираш със свестни хора, ма те не са част от България, няма я алтернативата и реши да си изхрачиш мнението в една тема колко са зле нещата? Аре търси популярност другаде, че си кух на лейка.

@SkyEatsAirplane, ти въобще имаш ли няква идея тия хора за кво протестират? Че половината им протести не са срещу нищо конкретно, но крещят, щото света им бил крив. То и аз мога да изляза на улицата и да креща, че искам 20 бона заплата най-накрая, нищо че съм безработен и некадърен, и като не ме огрее да влизам да пиша в нета колко ни е виновна държавата, че съм на тва дередже.

Фен
    Незнам кой е кух и кой има 10 000 мнения във форум с малки дришльовци и пикли

То е показателно кой се оплаква пред тях и си търси подкрепата.

Фен
    Бухахахха.Регнал съм се за да си правя та**ци веее.Ама си толкова бос,че немоеш го осъзнаеш

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И все пак се учудваш, че си баннат?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен
    Точно шото нищо нередно немаше....ВСЕ ОЩЕ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    Бухахахха.Регнал съм се за да си правя та**ци веее.Ама си толкова бос,че немоеш го осъзнаеш
    Мноо си зле ве браат <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Доста голяма част е от това ,което си написал,но това е някакъв период до 25 макс се държат така после нещата се променят,не знам защо си мислиш,че само в България е така ? Живях в Англия и мога да ти кажа ,че е по същия начин с малко различни неща,но общо взето е едно и също ,така че това си е период от живота на някой хора,не ни е ужасна България,обожавам я лично аз страната ни ,не държавата !

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Chacho Знам за какво протестира народа, нали точно това и казвам. Ти бил ли си свидетел на ИСТИНСКИ протести? Информирал ли си се как протичат протестите в чужбина? Българина си стои кротко вкъщи, оплаква се и нищо не прави по въпроса. Защото като цяло държавата, това е народа, манталитета, малцинствата и пр. И с всяко следващо поколение става по-зле. И накрая главно политиците виновни. Ами така е, като избирате нови хора да са на власт, такива които до сега не са крали и яли и е*али народа... СЕФТЕ! Затова и хората с потенциал бягат там, където труда им може да бъде оценен. Обаче за жалост нашата държава не си пази гражданите, както останалите евро членки правят. Мога да дам и най-простия пример за това.
    (#) ...thats a cookie...

Banned Голям фен
    Много философствате. На кой няма да му е кеф да се носи с яки дрешки, да има пари, да излиза по дискотеки, да се кефи с колата си, да чука мацките и т.н? Има ли въобще такъв човек? Какво против ланците? В цял свят се носят ланци, защото са супер як мъжки аксесоар. В България обаче тези които носели ланци били селяни, това е все едно да кажеш, че жените които носят обеци са селянки. Не виждам никаква връзка, много му е изкривено мисленето на българина. Какво против татусите? Само в България ли хората си правят татуси бе?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^Ъм не. Ако бях толкова богата, последното нещо, което щях да правя с тези пари е да си купувам кифленски дрешки и да ходя по дискотеки.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^Ъм не. Ако бях толкова богата, последното нещо, което щях да правя с тези пари е да си купувам кифленски дрешки и да ходя по дискотеки.
    Това си е до човека,щом се харесва някой така ,така ще прави а и аз не виждам нищо лошо,в това да си купиш маркови дрехи ,защото наистина качеството е по високо,щом имаш възможност защо да не го правиш !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Защо пък скъпа дреха да е равна на кифленска? Страшна логика.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Нося оригинален хАнцунГ на адидас, маратонки адидас, диагоналка на адидас, шапка на адидас, чорапи на адидас, чсовник на адидас и ланец с логото на адидас.

Come at me, bro!
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Направо ми открадна мислите.
    плюсчи.

иии не, да ти кажа тва не е България
    тва е твоето обкраженийце, което ЛИЧНО ти си си избрал, so.. :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове