- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тва е България брато
Знае ли човек. Аз съм оптимист явно и вярвам в невинните намерения.
Гледам вечните теми,в които се генерализира за положението на българина пак са на мода във форума.Чудя се на автора и на всички които правят тези констатации,по-добре ли се чувстват като изобличат ниската култура и поведение на другите хора.Сега сигурно пируват,че ме просветлиха.Нито чалгата,нито демонстирането на скъп и материален живот не ми пречи,защото това е личен избор.Щом на някой не му харесва как се държат хората спира да общува с тях и намира хора,които мислят като него.Няма смисъл от мрънкане и обобщаване,защото това е най-лесното.
Good to be known, now leave
Пак ли разисквате "моралните проблеми" у окипазената ни страничка оО Не ви ли омръзна ?
И що темата е у Секс не ми е ясно, ама явно съм под тия неща.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-02-2012 на 11:46
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не бро не е тва,смени си дрогата![]()
Най-тъжното е, че всички стигат до дебати в някой форум, блог или там к'вот да е из Интернет пространството. Всеки се оплаква, но си стои мирно на гъза зад компа и коментира дава мнение, мама и тати някак имат начин да ми дадат пари за нов телефон и т.н. , но действие никакво... Когато някой се вдигне на 'бунт' всички пишат у ФЕЙСА как ще присъстват да подкрепят младото поколение блабла булшитс... и все пак от да речем 100000 зарекли се ''ще дойдем'' идват 200.МХМ да дооообре
Затова сега в мойто градче ще ме страх да излизам заради психопат, който коли мама, заради това сега мога да изброя милион причини който ме накараха да се убедя, че съм нихилист..... И не съжалявам, че се махнах. С всеки изминал ден се убеждавам, колко са се побъркали хората. Не, че аз съм цвете за мирисане или се имам за нещо повече... ,но просто се убедих, че каквото и да направя.... нищо не мога да направя.
(#) ...thats a cookie...
А, значи ти се събираш със свестни хора, ма те не са част от България, няма я алтернативата и реши да си изхрачиш мнението в една тема колко са зле нещата? Аре търси популярност другаде, че си кух на лейка.
@SkyEatsAirplane, ти въобще имаш ли няква идея тия хора за кво протестират? Че половината им протести не са срещу нищо конкретно, но крещят, щото света им бил крив. То и аз мога да изляза на улицата и да креща, че искам 20 бона заплата най-накрая, нищо че съм безработен и некадърен, и като не ме огрее да влизам да пиша в нета колко ни е виновна държавата, че съм на тва дередже.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Незнам кой е кух и кой има 10 000 мнения във форум с малки дришльовци и пикли![]()
То е показателно кой се оплаква пред тях и си търси подкрепата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бухахахха.Регнал съм се за да си правя та**ци веее.Ама си толкова бос,че немоеш го осъзнаеш
И все пак се учудваш, че си баннат?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно шото нищо нередно немаше....ВСЕ ОЩЕ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Доста голяма част е от това ,което си написал,но това е някакъв период до 25 макс се държат така после нещата се променят,не знам защо си мислиш,че само в България е така ? Живях в Англия и мога да ти кажа ,че е по същия начин с малко различни неща,но общо взето е едно и също ,така че това си е период от живота на някой хора,не ни е ужасна България,обожавам я лично аз страната ни ,не държавата !
Chacho Знам за какво протестира народа, нали точно това и казвам. Ти бил ли си свидетел на ИСТИНСКИ протести? Информирал ли си се как протичат протестите в чужбина? Българина си стои кротко вкъщи, оплаква се и нищо не прави по въпроса. Защото като цяло държавата, това е народа, манталитета, малцинствата и пр. И с всяко следващо поколение става по-зле. И накрая главно политиците виновни. Ами така е, като избирате нови хора да са на власт, такива които до сега не са крали и яли и е*али народа... СЕФТЕ! Затова и хората с потенциал бягат там, където труда им може да бъде оценен. Обаче за жалост нашата държава не си пази гражданите, както останалите евро членки правят. Мога да дам и най-простия пример за това.
(#) ...thats a cookie...
Много философствате. На кой няма да му е кеф да се носи с яки дрешки, да има пари, да излиза по дискотеки, да се кефи с колата си, да чука мацките и т.н? Има ли въобще такъв човек? Какво против ланците? В цял свят се носят ланци, защото са супер як мъжки аксесоар. В България обаче тези които носели ланци били селяни, това е все едно да кажеш, че жените които носят обеци са селянки. Не виждам никаква връзка, много му е изкривено мисленето на българина. Какво против татусите? Само в България ли хората си правят татуси бе?![]()
^Ъм не. Ако бях толкова богата, последното нещо, което щях да правя с тези пари е да си купувам кифленски дрешки и да ходя по дискотеки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо пък скъпа дреха да е равна на кифленска? Страшна логика.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нося оригинален хАнцунГ на адидас, маратонки адидас, диагоналка на адидас, шапка на адидас, чорапи на адидас, чсовник на адидас и ланец с логото на адидас.
Come at me, bro!
Grumpy old madman