.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Подкрепям автора!!! Да не пропуснем и циганите който по цял ден се опитват да рекетират терорат и какво ли още не да кажем ИСТИНСКИТЕ Българи!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Защо пък скъпа дреха да е равна на кифленска? Страшна логика.
    Нямах в предвид това. Има разлика между това да си купуваш скъпи дрехи и да поддържаш някакъв стил на живот и да обикаляш като клоун с хиляда смешни тоалета в стил одрана пантера, за да ги покажеш в дискотеките. Имам няколко познати (доста силна дума всъщност), които изпадат в депресия, ако не успеят да си вземат нещо ново за седмицата. Имат карти за 2 дискотеки минимум (годишно или месечно, не знам как точно стоят нещата) и животът им се върти в 90% около това, което се случва там. Денем спят, за да излязат вечер и да се напият.
    Не съм никак съгласна с автора, защото за мен това ще си останат изключения и далеч не са плъзнали масово из цялата страна. Не съм съгласна и с:

На кой няма да му е кеф да се носи с яки дрешки, да има пари, да излиза по дискотеки, да се кефи с колата си, да чука мацките и т.н?
    ... че едва ли не всеки би убил, за да живее така.

Не съм склонна да съдя някого преди да го познавам сравнително добре. Имам приятелка, ходеща наистина с кифленски дрехи, която обаче отвътре е умна, сладка, добра, щедра и много лоялна. Ако ще да се появи в клин на зебра, 20см токчета и 2 кила фон дьо тен пак ще си остане такава. Но, ако представата и за хубав живот беше да се кефи в нечия кола, да поема п*шки на килограм и да ходи през ден на дискотека, вероятно нямаше да е същата като характер и нямаше да я обичам. Пак не мога да съм сигурна, но така си мисля.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Доста голяма част е от това ,което си написал,но това е някакъв период до 25 макс се държат така после нещата се променят,не знам защо си мислиш,че само в България е така ? Живях в Англия и мога да ти кажа ,че е по същия начин с малко различни неща,но общо взето е едно и също ,така че това си е период от живота на някой хора,не ни е ужасна България,обожавам я лично аз страната ни ,не държавата !
    Извинявам се, че пак ще лъсна като задръстеняк и мухльо, ама т'ва е дива глупост.
    И аз съм имал удоволствието да поживея извън Б-я, макар и за периоди от по месец, и нещата изобщо не са същите.
    Извинявам се също, че ще се проявя и като пишман-психиатър и разбирач, но нали затова е форумът - всеки да си изкаже мнението.
    Така. Понеже спомена Англия, нека говорим за Англия. Аз докато бях там, макар и още пишлеме, ми направи изключително добро впечатление фактът, че лапетата, макар и привидно да имат сходно на типично балканското купонджийско поведение, имат непоклатима ценностна система, възпитана от родители, учители и общество още от ранна възраст.
    Не разбирам защо болшинството от писалите в темата приравняват това да кофееш наволя с това да се държиш като арогантно говедо. По такава логика си правите сравненията и ... да - ми по този начин дайте и Пакистан с Исландия да сравняваме, защото какво - едните си правят кефа с АКтата, другите с шишенцето - и в двата случая има обезпокоени от подобно поведение, но май не е редно да ги приравняваме.

Та макар да съм абсолютно съгласен с написаното от Сиси и куп други потребители, нека не забравяме факта, че Б-я е от малкото страни в ЕС, в които е напълно нормално да ходиш с компания по немалка част от заведенията, че виждаш ли - някой вземе, че не те хареса и оп - в Пирогов. Сори, ама нямам И ЕДИН! познат, който да не е участвал в няк'ви малоумни сбивания. Мен лично на 2 пъти ми се е налагало да се разправям с няк'ви дъртаци на по 40-50 години - единият с нож ми налетя, другия с бухалка. Т'ва посред бял ден. Ченгета са ме събличали до бельо посред бял ден за 'проверка', като по-малък неведнъж в няк'ви масови мелета съм попадал. Един познат го наръгаха по обяд насред южния парк. През нощта и в гръб са ми налитали - за мое щастие се оказаха хулигани 'новобранци' и си тръгнаха с подвити опашки ...

Еми, 'айде, моля ви се, ама в мерака си да се покажете като много зрели, дистанцирани от помията и уникални с мнението си просто се излагате.

Пак казвам - съгласен съм, че ако обкръжението ти е кофа лайна и т'ва ти е причината да мрънкаш по цял ден просто трябва да си смениш компанията, ама нека сме малко по-реалисти, к'во ще кажете.

Супер толерантен съм към хората, основно 'щото грам не ме ебе за повечето и просто страня от тях, ама т'ва "оправят се след 25г." е просто ... нелепо. Не казвам, че българите са <определение по ваш вкус> , но нека си го кажем право - не са и склонни да позволят на съседа да си живее живота без да си врат носа там. Всеки тука има мнение, защитаването до дупка на което е въпрос на кръв и чест явно, знам ли ... Аз лично го отдавам на осъзната безперспективност, следствие от което е и нуждата да се определяме единствено и само посредством убежденията си, ама к'во ли пък разбирам ... ;д

Та липсва тук нещо, и то май е най-вече уважение - към закона, към човека до теб и към собственото ти благоденствие.

Аз лично към терминал 2 съм се ориентирал точно поради тази причина. Излишно ми се вижда сяк'во мрънкане, 'щото българите просто са различен народ. Не ми е работа да определям по-добър или по-лош, но различен - със сигурност. И във всеки случай не моя.
    Вас ако ви устройва да скланяте глава пред дивашката селяния, която бълва отвсякъде и да се затваряте по 'библиотеки и паркове' - мен не ме. Живее ми се, ама не сред бабаити и мутропоклонници. Може да не са част от живота ми, но това изобщо не означава, че не смущават покоя ми ежедневно.

Толкоз' от мен. Ако някой ми е изтърпял глупостите - благодарим!

Град
    София
    И това е вярно. На мен също са ми се случвали директни сблъсъци с... недобронамерени лица. Колкото и да се изолираш, не можеш напълно. На мен лично ми изнася повече да гледам оптимистично на нещата и да си живея спокойно сред грижливо подбраното ми, нормално обкръжение. Така срещите с третия вид се случват рядко и колкото по-рядко се случват, толкова по-хубаво ми е на мен и по-изпълнен със стойностните за мен неща, е животът. Мисля си, че хората, които пускат теми от този род са така, защото самите те не са достатъчно далеч от този стил на съществуване. Ако се абстрахираш от това, което не харесваш, ако си намериш компания от хора, които споделят твоя смисъл и представа за нещата, всичко спира да изглежда толкова черно и безнадеждно, защото не се докосваш до него. Ще се възмущаваш понякога, ще ти се случва по някой и друг неприятен сблъсък, но няма да се чувстваш обкръжен от "пропадняци". Няма да ги виждаш на всеки ъгъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Grumpy old madman

Фен
    За кой път ше кажа,че такива хора в обкръжението немам ве.Не на мене да наливате детски акъл кво да сменям,ами си казвайте мнението.Това,че се виждате себе си го признавайте по добре.

Бате ти да не си на 12 Ве?Как може едно изречение да не напишеш правилно?В дъното на цялата тая шибана ситуация са лигави мъже като тебе,които имат само форумна позиция....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    За кой път ше кажа,че такива хора в обкръжението немам ве.
    Ти самият си такъв. Би ли споделил коя книга прочете последно? Какво ти е хобито? Къде излизаш в свободното си време? Като ти гледам писането и изразяването, въобще не разбирам от какво се оплакваш като мястото ти е тамън с хората, заради които мрънкаш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Фен
    Последна книга.Джон Кехоу-Подсъзнанието може всичко.Хобито ми:Занимавам се професионално с дартс.Гледам,че си от София,заповядай в клуб СТИКС,подлеза на НДК,до фонтаните.Точно срещу Кривото.Там правя тренировки.Ела да се убедиш сама.Занимавам се с търговия на кафе.Общо взето това е.Доволна?Ако искаш да ми изледваш компетентността заповядай на мястото което ти казах.Днес,утре съм там от 18:00

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    поредното хлапе което си мисли че знае как стоят нещата
    Ахахахаххаха правилно, а колкото до автора на темата, струва ми се че надушвам някакъв комплекс.
    А колкото до другото, накрая се прибирам в Надежда не в обеля, съжалявам, че ще те разстроя толкова

Фен
    Какъв комплекс?Обясни сига в прав текст.Така и така защото това.Чекам.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ее, що се руси е мама му, аз си ги харесвам
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си