Ок, наистина се отчаях. С приятелят ми правим секс от около половин година, но все още не е започнало да ми харесва. Всъщност след всеки акт усещах парене и болка. Накрая отидох, прегледах се, казаха ми, е " нещо си се възпалила" и аз ги питах за болката, казаха, че като се излекувам трябва да мине. Ок, лекувах се и когато отидох преди седмица, жената дори не ме прегледа пак, само каза, че трябва да съм се оправила, изобщо не знам защо отидох на преглед. Попитах я дали може да имам алергия, тя каза " да, възможно е ". Ок, пробвахме без презерватив и мисля, че не усещах болка. (но не съм сигурна, много странно) Реших, че това е проблема и купихме нелатексови ( durex, real feel ) но уви - с тях отново болеше и беше както преди, все едно ме горят със запалка отдолу. Питам се дали някой е изпадал в ситуация като моята ? Сега противозачатъчни ли трябва да пия? Страшно разсеян човек съм и и забравям много, това изобщо не е за мен, ще умра от ужас

П.С. Проверих в търсачката, но или ви е бъгнала, или компютъра ми е бъгав, защото нищо не ми излиза! Съжалявам !