- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата тема на вечерта (Гавра с шоп)
Такаааа, днеска както си бях на парте и изведнъж ми звъни някакъв непознат номер. По принцип не вдигам на непознати номера, но нещо ме изкуши да вдигна точно на този. Някакъв човек ме търсеше, от диалекта му ясно си пролича че е шоп. След като му казах, че съм аз започна да ме псува и твърдеше, че ме чака на Безистена да ме бие. Попитах го от къде ми има номера, каза че ме знае от Тийнпроблем. Беше доста убеден в думите си, не бях срещал чак такъв филмар. Първо каза, че се казва Пешо, а после каза че се казва Ростислав. Както и да е, запалих колата и след малко бях на Безистена. Обиколих го няколко пъти, но не видях почти никой. Започнах да звъня на този номер, белким на някой човек му звънне телефона но...оооооооооооо изненада...не чух никакъв телефон да звъни. След няколко минутно обикаляне се качих в колата и таман да тръгна и все пак ми вдигна:
http://vocaroo.com/i/s0ISDxxhw4Bj
Който иска да чуе как го насрах. Да видим дали някой от форона ще си познае гласчето!![]()
Ау каква дива селска култура.
Ти си на парти през деня? Мисля, че забавлението е било на макс в детския кът на Макдоналдс.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Окей извинявай, вдигаме възрастта с 5 години. Парти до 22:00.
Иначе бях аз да ти кажа..
ПС: Колко ли трябва да си горд със себе си, че да се прибереш от парти и да се похвалиш в интернет форум...
О, боже, колко си прост. Аз не съм в нас въобще. И едва ли си бил ти, но наистина ми е интересно кой си позволява така да ми звъни и да ме заплашва. Чакам някой да си признае. Моля темата да се направи важна.
Още по-забавно става. Парти, яко разбиване, волумето на мах и здраво раздаване и нашата звИздЪ виси във форума. Трябва да сме поласкани
Айде не ми пиши в темата бе, олигофрен. Според теб няма ли компютър тука? Въобще какво общо има това? Не бих пуснал тема, но човекът специално каза, че е от Тийнпроблем. Интересно ми е просто кой е, да си признае веднага!
Леле колко си елементарен и прост. Даже си скучен
Не ми чети темите тогава, аре геч.
Защо да изпускам възможността да отпочина като ти се присмивам?
Аз пък се присмивам на насрани шопи като теб мухахахахахахахахахаха! На една стотинка ги правя!![]()
За момент щях да ти повярвам, но тогава осъзнах, че това си ти.
А осъзна ли как го насрах тоя? Сега го е срам даже да си каже кой е.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-28-2012 на 20:55
ШИ ТИ ИБЪЪ ШИ ТИ ИБЪЪ
ХД
Always wanna play but never wanna loose
АЙДЕ ПРИЗНАЙ СИ КОЙ СИ БЕ МАААААААМА ТИ ДЕБА ШОПСКА
АЗ БЯХ ВЕ И СЪМ ОТ ВАРНА ПРОБЛЕМ?
Always wanna play but never wanna loose
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Поредният малоумник. С Айфон 4S съм, мислиш ли че не мога да запиша телефонен разговор в паметта на телефона? Мислиш ли, че после не мога да го кача на компа, да го конвертирам в мп3 и да го кача във Вокаруу?
А, имало Upload копче.
Що бе, аз само хубави неща казах за теб, а ти ме обиждашвиж колко хубаво си наредил човека.
няма нищо, братот време на време трябва да се правя на лош, за да изглеждам готин - кучките много харесват това
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
лелее ти още бой ли искаш да ядеш ве момче :@:@
закъснявах щото трябваше да отида до магазина за хляб ве! баба ми е болна и трябва да се грижи някой за нея ве говедо
и накрая като дойдохме с роско и божо ни мрънка ама яде бой нали! жалък нещастнико! ама това пропусна да го кажеш нали само за да се чувстваш големия мъж
лелее ако те видим пак ще те бием два пъти повече ве днеска бяхме добри с тебе щото много лесно падна ама трябваше още
че ти и без това си с изкривено лице то няма кво още да ти стане най-много да ти го наместим
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР